Zo krijg je een date: Maak een bericht persoonlijk


Het is heel leuk om van iemand op een datingsite een berichtje te ontvangen waarin hij of zij aangeeft dat jij leuk gevonden wordt. Het is echter een geweldige afknapper als je merkt dat het een standaard berichtje betreft.

Standaard berichtje? Geen enkele waarde!

Zo'n bericht heeft dan geen enkele waarde meer. Misschien heeft de helft van de bezoekers van de datingsite hetzelfde bericht wel ontvangen. De prullenbak is de enige juiste plek voor zo'n standaardbericht, en de afzender zal niets meer van je horen.

Hou dit in je achterhoofd als je zelf berichtjes op een dating site gaat sturen aan onbekenden op een datingsite die je leuk vinden. Stuur je alle dames of heren hetzelfde mailtje, dan zal de response minimaal zijn. Maar een persoonlijk tintje doet wonderen.

Laat het persoonlijk lijken

Je hoeft heus niet voor ieder persoon dat je aanschrijft een uniek persoonlijk verhaal schrijven. Je mag best als basis een standaard bericht gebruiken. Maar zorg er voor dat de ontvanger deze mail toch als een persoonlijk bericht beschouwt.

Dat kan heel eenvoudig door er wat informatie uit het profiel van de aan te schrijven persoon te gebruiken. Bijvoorbeeld: "Ik zie dat je als hobby hockey hebt, een leuke sport die ik vroeger ook beoefend heb...", "Ik zie dat je in Eindhoven woont, mij kun je zo'n 40 kilometer verder vinden..." of "Ik zie dat je profielfoto in Griekenland is gemaakt, ik was daar afgelopen zomer ook".

Creatief zijn

Dit zijn maar wat voorbeelden. Zo kun je uit ieder profiel wel een onderdeel oppakken en gebruiken, waardoor je berichtje ineens veel persoonlijker wordt.

Zie ook


Onderwerpen:
Tips dating, succes op een datingsite, tips date krijgen, tips bericht dating site.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.