Wat je niet moet doen bij online dating


Hoe je je moet gedragen bij online dating is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met alle goede bedoelingen kun je dingen doen en zeggen die de ander als afknapper ziet. Daarom hebben we hier een lijstje gemaakt met enkele dingen die je niet moet doen bij online dating op een datingsite of op een datingapp.

Normaal geven we hier dating tips hoe het wel moet bij een date. Dit keer behandelen voor de verandering eens de afraders bij dating. Het gaat daarbij om het gedrag op de datingsite. Wat moet je niet doen bij online dating?

Deze afraders bij online dating zijn geschreven voor mannen, maar de meeste tips zijn ook voor vrouwen van toepassing. Want ook de dames kunnen goed de mist in gaan bij het daten!
 • Begin in een chat of bericht niet meteen over seks. Pas als de vrouw op dit gebied toespelingen gaat maken kun je er voorzichtig, en het liefst op een speelse manier, over beginnen.
   
 • Lieg niet. Verzinsels over een baan, goddelijk lichaam, inkomen of auto die je niet hebt of het verzwijgen van de vrouw die je wel hebt is misschien in eerste instantie geen probleem, maar wat als het klikt met je date? Dan zal je leugen op een gegeven moment toch op tafel moeten komen. Vaak is het dan einde date. Eerlijk zijn bij dating is dus belangrijk
   
 • Stuur een vrouw niet te veel berichtjes, sms'jes e.d. per dag. Tenminste, niet als zij dat uit haarzelf ook niet doet. Als een vrouw in haar ogen teveel berichtjes ontvangt kom jij wanhopig over. En het laatste dat een datende vrouw wil is een wanhopige man. Beperk het tot twee berichtjes per dag en hou chatconversaties beperk het tot een kwartiertje, dan ben je niet wanhopig maar juist mysterieus en interessant. De vrouw krijgt het gevoel dat ze wel wat voor je moet doen. Je bent een uitdaging. Hard to get werkt ook bij mannen!
   
 • Wees niet te happig op een date. Als je in berichtje twee (of erger berichtje één) al over een afspraakje begint zullen de meeste vrouwen afhaken. Maak het eerst via mailverkeer of in een chat gezellig en ga dan pas denken aan een volgende stap.
   
 • Wees in je eerste e-mail/bericht aan een vrouw niet te breedsprakig. Een mail van twee regels is wat kort, maar een enorme lap tekst met je hele levensverhaal is ook weer niet nodig. Het is als bij een gesprek. De vrouw is graag aan het woord, de man mag luisteren.
   
 • Vergeet niet wat je iemand hebt verteld. Dit is vooral belangrijk als je vele hengeltjes naar vele visjes hebt uitgegooid. Dan kan het voorkomen dat je denkt een vrouw iets verteld hebt terwijl dat niet het geval is. Of nog erger, dat je iets anders hebt vertelt. Weer een reden om niet te liegen trouwens.
   
 • Telefoneer eerst voor je de eerste date aangaat. Of maak gebruik van de mogelijkheid tot een videochat. Via de telefoon kan iemand heel anders overkomen dan in getikte berichtjes. Dit kan teleurstellingen voorkomen. Misschien wil je wel afzien van de daten nadat je iemand hebt horen praten.
Heb jij nog tips voor dingen die je niet moet doen bij online dating? Bijvoorbeeld uit ervaring? Laat ze ons weten.

Onderwerpen:
Gedrag datingsite, online dating, afraders, chatten, contact leggen, fouten bij dating.


(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.