Datingtips: Vroege vogels vangen de poes

Bij een vrouw of man die vers binnenkomt op een datingsite maak je veel meer kans dan bij iemand die al jaren ingeschreven staat. Hier leg ik uit waarom.
 
Dating, de meeste kans op een date

"The early bird catches the worm" zeggen ze in Amerika. Oftewel, een vroege vogel maakt de meeste kans een worm te bemachtigen. Bij online dating werkt het niet veel anders. Schrijft er zich een nieuwe abonnee in die aan jouw "wensenpakket" voldoet, zorg er dan voor dat je er als eerste bij bent.

Vers bloed

Hou dus op een datingsite goed in de gaten wat er aan "vers vlees" binnenkomt. Nieuwe vrouwen en mannen hebben op de site nog geen contacten gelegd, en hebben dus nog alle tijd om jouw berichten aandachtig te lezen en te beantwoorden. 

Ook zijn de nieuwe inschrijvers op een datingsite nog niet afgestompt door een stroom aan berichten van jouw concurrenten.

Wees welkom

Stuur een nieuwe deelnemer een leuk berichtje waarin je haar of hem welkom heet en stel je even voor. Goede kans dat je een leuk antwoord terug krijgt en daarmee is het contact gelegd. Al die vogels die na jouw komen moeten dat nog maar zien te bereiken.

Nog niet ingepikt

Bovendien zijn nieuwe deelnemers op een datingsite vaak serieus op zoek naar een date. Leuke vrouwen en mannen die echt op zoek zijn naar een date verdwijnen vaak weer na korte tijd van de site omdat ze daar genoeg contacten hebben opgedaan. Wat overblijft zijn vrouwen en mannen die minder goed in de markt liggen of die de datingsite gebruiken om wat aandacht te krijgen. 

Op datingsites kom je veel vrouwen en mannen tegen die al twee a drie jaar ingeschreven zijn. De kans dat je met deze mensen een serieuze relatie gaat krijgen zijn minimaal.

Het is op een datingsite dus belangrijk om te zien wanneer iemand zich ingeschreven heeft en dat de datingsite de mogelijkheid geeft daarop te selecteren. Vaak is dat het geval. Kijk in zo'n geval dagelijks wie zich heeft ingeschreven en heet deze persoon welkom. Succes verzekerd.

Zie ookOnderwerp:
Vroege vogels vangen het poesje, wie het eerst komt wie het eerst scoort: Zorg dat je de eerste bent die contact zoekt met die leuke vrouw of leuke man die nieuw binnenkomt op een datingsite. Dit verse vlees heeft net besloten een date willen en heeft zich daarom ingeschreven. De kans op een date is dus groot. Dit ligt heel anders bij een vrouw of man die al jaren ingeschreven staat op een datingsite.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. De ervaring die jij beschrijft heb ik ook. Bij Ondeugend Daten kun je zien wie de nieuwe aanmeldingen zijn en je krijgt van een vers aangekomen vrouw bijna altijd een serieus antwoord. Maar als je een vrouw benaderd die al langer ingeschreven staat is de kans dat je wat terug hoort heel veel kleiner.
    En vrouwen die meer dan een jaar ingeschreven staan? Die benader ik niet eens meer. De kans op een date met een vrouw die nieuw op de datingsite is aangekomen is vele malen groter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Best logisch dat het makkelijker is om met een vrouw een date te krijgen die net is ingeschreven dan met een die al heel lang op de datingsite staat. Die eerste vrouw heeft net besloten dat ze graag een date wil. Dus logisch dat ze veel meer voor open staat voor een date.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.