Datingtips: Vroege vogels vangen de poes


"The early bird catches the worm" zeggen ze in Amerika. Oftewel, een vroege vogel maakt de meeste kans een worm te bemachtigen. Bij online dating werkt het niet veel anders. Schrijft er zich een nieuwe abonnee in die aan jouw "wensenpakket" voldoet, zorg er dan voor dat je er als eerste bij bent.

Vers bloed

Hou dus op een datingsite goed in de gaten wat er aan "vers vlees" binnenkomt. Nieuwe vrouwen en mannen hebben op de site nog geen contacten gelegd, en hebben dus nog alle tijd om jouw berichten aandachtig te lezen en te beantwoorden. Ook zijn de nieuwe inschrijvers op een datingsite nog niet afgestompt door een stroom aan berichten van jouw concurrenten.

Wees welkom

Stuur een nieuwe deelnemer een leuk berichtje waarin je haar of hem welkom heet en stel je even voor. Goede kans dat je een leuk antwoord terug krijgt en daarmee is het contact gelegd. Al die vogels die na jouw komen moeten dat nog maar zien te bereiken.

Nog niet ingepikt

Bovendien zijn nieuwe deelnemers op een datingsite vaak serieus op zoek naar een date. Leuke vrouwen en mannen die echt op zoek zijn naar een date verdwijnen vaak weer na korte tijd van de site omdat ze daar genoeg contacten hebben opgedaan. Wat overblijft zijn vrouwen en mannen die minder goed in de markt liggen of die de datingsite gebruiken om wat aandacht te krijgen. Op datingsites kom je veel vrouwen en mannen tegen die al twee a drie jaar ingeschreven zijn. De kans dat je met deze mensen een serieuze relatie gaat krijgen zijn minimaal.

Het is op een datingsite dus belangrijk om te zien wanneer iemand zich ingeschreven heeft en dat de datingsite de mogelijkheid geeft daarop te selecteren. Vaak is dat het geval. Kijk in zo'n geval dagelijks wie zich heeft ingeschreven en heet deze persoon welkom. Succes verzekerd.

Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.