Is SecretLove een concurrent voor Second Love?

Second Love heeft een concurrent gekregen. SecretLove richt zich net als Second Love op mannen en vrouwen die een relatie hebben, maar die iemand zoeken om mee vreemd te gaan.


Datingsites voor vreemdgaanders voldoen duidelijk aan een behoefte. Er zijn talloze getrouwde mannen en vrouwen in Nederland die iets anders zoeken maar die hun relatie niet op het spel willen zetten. Second Love en SecretLove zijn datingsites die hierop inspelen met contacten voor erotische relaties.

Second Love heeft in korte tijd naam gemaakt als erotische datingsite. Het is een nette datingsite (voor zover mogelijk als je je op vreemdgaan richt), met veel aandacht voor privacy en met schone profielen. SecretLove toont op het eerste gezicht wat minder overtuigend op dit gebied. Op de homepage treffen we alleen uitdagende jonge vrouwen aan. Alle bellen van ons fake-alarm beginnen te rinkelen.

Nu zegt zo'n voorkant van een datingsite natuurlijk lang niet alles over de daadwerkelijk aanwezige vrouwen en mannen. Op de foto's van het supermarktkrantje zien de gerechten er ook vaak smakelijker uit dan thuis op het bord. Bij nader onderzoek lezen we echter dat een deel van de profielen fictief zijn.

Dit zijn vrouwen waar mee je wel kunt chatten en flirten, maar niet kunt daten. Dit in tegenstelling tot bij Second Love, waar de vrouwen wel "echt" zijn. We adviseren dan ook Second Love en niet SecretLove.

Is deze datingsite dan nog wel iets voor jou? SecretLove heeft een groot pluspunt. Je kunt deze site voor erotische dating gratis uitproberen. Maak een profiel aan, en schrijf leuke vrouwen of mannen aan. Bij de meeste datingsites moet je betalen voor deze "flirts", maar bij SecretLove krijg je er vijf gratis. Voldoende om deze site voor erotische dating gratis uit te proberen.

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.