Tips eerste date: Leuke locaties.


Waar neem je je date tijdens de eerste date mee naar toe? Het terras, een restaurant of een kroegje is nog steeds de plek waar de meeste eerste dates plaatsvinden. Maar er zijn veel meer plaatsen te bedenken voor een eerste date. Plaatsen die vaak veel geschikter zijn voor een geslaagde date.

De horeca

Samen aan een tafeltje is ideale locatie om ongestoord met elkaar te kunnen praten. Zie je je eerste date zo voor je, kies dan voor een drankje of een etentje. Maar wat als jullie beide niet zulke praters zijn, of wat als je het gewoon te geforceerd vindt om samen aan een tafeltje te zitten. Kies dan een andere plek voor een eerste date.

De bioscoop of theater

Nog zo'n klassieker. Maar de bioscoop als locatie voor een eerste date hebben we nooit zo begrepen. Daar zit je dan, naast elkaar in het donker. Goed, je bent dicht bij elkaar, maar praten is er niet bij. De bioscoop of een theatervoorstelling kan geschikt zijn als eerste date als jullie beide dolgraag de film of voorstelling willen zien, en als er daarna nog een uitgebreide nabeschouwing volgt, bijvoorbeeld in het theatercafé. Je hebt dan in ieder geval een gespreksonderwerp.

Dierentuin of museum

Een geschikte locatie voor een eerste date is een plek waar je met elkaar kunt praten, waar de gespreksonderwerpen voor het oprapen liggen en waar je ook af en toe je aandacht op iets anders kunt vestigen.

De dierentuin is zo'n goede plek voor een eerste date. Er is veel te zien, dus veel om over te praten. Je kunt veel aandacht aan je date besteden, maar ook aan de dieren als het even zo uitkomt. Ook handig als de eerste date tegenvalt.

Ook het museum is een goede locatie voor een eerste date, mits het thema van het museum jullie beide aanspreekt. Dan is er veel te bespreken.

Schaatsen, pretpark, klimmuur

Eigenlijk lenen alle activiteiten zich goed voor een eerste date, mits jullie het beide een leuke activiteit vinden. Je hebt dan gewoon samen een leuke middag of avond en dan gaat de rest vanzelf.

Zie ook(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.