Tips eerste date: Leuke locaties.


Waar neem je je date tijdens de eerste date mee naar toe? Het terras, een restaurant of een kroegje is nog steeds de plek waar de meeste eerste dates plaatsvinden. Maar er zijn veel meer plaatsen te bedenken voor een eerste date. Plaatsen die vaak veel geschikter zijn voor een geslaagde date dan de horeca.

De horeca

Samen aan een tafeltje is ideale locatie om ongestoord met elkaar te kunnen praten. Zie je je eerste date zo voor je, kies dan voor een drankje of een etentje. Maar wat als jullie beide niet zulke praters zijn, of wat als je het gewoon te geforceerd vindt om samen aan een tafeltje te zitten? Kies dan een andere plek voor een eerste date.

Één van de grootste angsten van veel mensen voor wat betreft de eerste date is de angst voor stiltes. Men ziet zich dan zwijgend aan een tafeltje zitten omdat er maar geen gesprek op gang komt. Dit probleem kan je handig uit de weg gaan door in plaats van voor de horeca te kiezen een activiteit te doen waarbij je je niet verplicht hoeft te voelen om de hele tijd te praten.

De bioscoop of theater

Maar eerst nog een andere klassieker, samen maar de bioscoop op de eerste date. De bioscoop als locatie voor een eerste date hebben we nooit zo begrepen. Daar zit je dan, naast elkaar in het donker. Goed, je bent dicht bij elkaar, en praten hoeft niet. Het mag zelfs niet, dat is weer het andere uiterste.

De bioscoop of een theatervoorstelling kan geschikt zijn als eerste date als jullie beide dolgraag de film of voorstelling willen zien, en als er daarna nog een uitgebreide nabeschouwing volgt, bijvoorbeeld in het theatercafé. Je hebt dan in ieder geval een gespreksonderwerp aan dat tafeltje.

Dierentuin of museum

Een geschikte locatie voor een eerste date is een plek waar je met elkaar kunt praten, een plek waar de gespreksonderwerpen voor het oprapen liggen en een plek waar je ook af en toe je aandacht op iets anders kunt vestigen.

De dierentuin is zo'n goede plek voor een eerste date. Er is veel te zien, dus veel om over te praten. Je kunt veel aandacht aan je date besteden, maar ook aan de dieren als het even zo uitkomt. Ook handig als de eerste date tegenvalt, dan ga je gewoon tegen de stokstaartjes praten.

Ook het museum is een goede locatie voor een eerste date, mits het thema van het museum jullie beide aanspreekt. Dan is er veel te bespreken.

Kies niet voor een museum dat één van de twee niet interesseert. Dan gaat één van de twee zich vervelen waarna de ander ook de aandacht verliest. Dan hebben beide geen leuke dag.

Schaatsen, pretpark, klimmuur

Eigenlijk lenen alle activiteiten zich goed voor een eerste date, mits jullie het beide een leuke activiteit vinden. Je hebt dan gewoon samen een leuke middag of avond en dan gaat de rest vanzelf.

Het maakt dan helemaal niet meer zo uit waar je naar toe gaat. Of dat nu een klimmuur, een pretpark of een ski-hal is. Of je nu gaat parachute springen of gaat bowlen, samen een passende activiteit doen is altijd leuk en maakt de eerste date leuk en ontspannen.

Zie ook(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.