Datingtips voor de eerste date


Na het leggen van een contact met een leuke vrouw of man via één van de vele datingsites komt als het goed is op een gegeven moment de door jullie beide gewenste eerste date. Behoorlijk spannend, want natuurlijk wil je goed voor de dag komen. Daarom hier een hele reeks tips voor een geslaagde eerste date.

Kies een leuke bestemming of activiteit

Wat ga je doen tijdens je eerste date? Met een leuke bestemming of activiteit kun je het ijs breken. Als je het beide naar de zin hebt loopt de eerste date eigenlijk als vanzelf. Bij locaties eerste date geven we informatie over leuke activiteiten tijdens je first date.

Zet je telefoon uit

Laat merken dat de ander je volledige aandacht heeft. Schakel je telefoon dus uit, of zet deze op stil. Laat je telefoon in je zak zitten, de ander kan het erg vervelend vinden als je onder een gesprek naar het schermpje gaat turen.

Durf te plagen

Plagen is kusjes vragen zeiden we al op de lagere school. En inderdaad, plagen kan best iets opleveren tijdens de eerste date. Een subtiel plagerijtje kan het ijs breken en een ontspannen sfeer laten ontstaan. Bij plagen op de eerste date lees je er meer over.

Geef een complimentje

Maar maak ook eens een complimentje. Kijk uit dat je niet overdrijft, maar complimenteer hem of haar gerust met iets dat diegene in het gesprek vertelt, zeg dat hij of zij er leuk uitziet, dat je het gezellig vind of dat je een leuke avond/middag hebt.

Laat de ander praten

Als je tijdens de eerste date de ander veel laat praten leer je deze persoon veel beter kennen dan als je zelf aan het woord bent. Bovendien toon je zo interesse, wat vaak erg gewaardeerd wordt. Stel vragen, en laat de ander ook zijn of haar verhaal doen zonder te onderbreken. Informeer ook naar interesses die de ander heeft (ook al vind je die zelf minder interessant), maar hou het wel een beetje oppervlakkig. Voor diepgaande gesprekken zijn vervolgdates beter geschikt. Laat je date praten.

Oogcontact

Hou oogcontact. Kijk de ander vaak in de ogen tijdens het gesprek, maar voorkom staren.

Mooie kleding

Zorg er voor dat je tijdens zo'n eerste date er goed uitziet. Draag voor de gelegenheid passende kleding die bij je past (tips kleding eerste date), doe een lekker luchtje op en (heel belangrijk) zorg er voor dat je haar goed zit.


Zie ook: Alle tips eerste date

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.