eDarling. Datingsite biedt hoge kwaliteit.

eDarling is een datingsite die anders is dan de meeste andere. eDarling noemt zichzelf een datingsite voor singles met niveau. En dat is precies wat deze datingsite uitstraalt.


eDarling is veel serieuzer dan de gemiddelde andere datingsite. Wordt je keer op keer teleurgesteld in het niveau van andere sites? Probeer dan vooral eDarling eens uit.

Want op eDarling komen mannen en vrouwen die echt op zoek zijn naar een partner. Om de kwaliteit te garanderen wordt ieder profiel na het aanmaken persoonlijk door een medewerker gecontroleerd. Profielen die niet op de site passen worden niet geplaatst.

Let op! eDarling heet tegenwoordig Elite Dating. Schrijf je hier gratis in.

Achter eDarling staat een groot internationaal Duits bedrijf, Affinitas uit Berlijn. eDarling is actief in de meeste Europese landen in Chili en in Mexico. In totaal zijn er meer dan 13 miljoen deelnemers en er werken 350 medewerkers voor eDarling die ondermeer actief zijn in de kwaliteitsbewaking, het optimaliseren van de website en het continue verbeteren van het het matchingsysteem dat geschikte partners met elkaar in contact brengt.

Voor een serieuze relatie

Met hun datingsite richten zij zich op singles die serieus op zoek zijn naar een langdurige relatie. Het "koppelen" van mannen en vrouwen is voor eDarling een serieuze zaak. In samenwerking met de Rijksuniversiteit van Groningen. Er wordt samengewerkt om intermenselijke relaties beter te begrijpen om zo hun systeem van matching te optimaliseren. Continue wordt hier aan geschaaft om dit systeem beter te maken. Hoe goed eDarling hier in slaagt blijkt wel uit de vele prijzen en certificaten die deze datingsite van hoge kwaliteit in de loop der jaren heeft verzameld.

Gratis psychologisch profiel

Bij eDarling wordt een nieuwe deelnemer niet in het diepe gegooid maar krijgt na het invullen van een psychologische persoonlijkheidsprofiel een aantal passende partnervoorstellen. Een professionele werkwijze waarvoor je bij relatiebureaus een berg geld moet betalen.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.