Derde date


Tips voor de eerste date en de tweede date hebben we al gegeven. Maar als het goed is volgt er nog een derde date. En ook die derde date is een bijzondere. Lees maar.

Seks op de derde date?

Ook de derde date is bijzonder. Al was het alleen maar omdat de gemiddelde man op de derde date seks verwacht. (Dit is een gemiddelde, er zijn ook mannen die dat op de eerste date al verwachten). Dit is tenminste professioneel uitgezocht via een onderzoek onder 2.000 Britten.

Een klein probleem ligt hierbij op de loer. De gemiddelde vrouw verwacht pas seks op de vijfde date.

Derde date: Het moment van de waarheid

Maar ook op andere punten is de derde date bijzonder. De eerste date was om elkaar te leren kennen. Tijdens de tweede date werd het - als het goed is -gezellig. De derde date zal normaal gesproken dan nog gezelliger en ontspannen moeten verlopen, maar de derde date wordt door velen ook gezien als het moment van de waarheid. Tijdens een derde date worden vaak spijkers met koppen geslagen. Velen gaan als single de derde date in en komen er met een vriend of vriendin weer uit.

De derde date is vaak ook de eerste date die niet meer buitenshuis maar bij één van de twee thuis plaatsvindt. Je leert je date dan op een andere, huiselijke, manier kennen.

Zie ook