Erotische dating: Eenmalig sekscontact of een seksrelatie?

Hier kijken we naar twee soorten seksdates, het éénmalige sekscontact en een seksrelatie voor langere tijd. Wat voor seksdate zoek jij?

Erotische dating: Eenmalig sekscontact of seksrelatie?

In erotische dating zijn duidelijk twee soorten dates te herkennen. De ene vrouw of man gaat voor een vrijblijvend éénmalig sekscontact, andere mannen en vrouwen hebben liever een erotische relatie waarbij men elkaar regelmatig ziet. 

Voor beide soorten erotische dates kan een datingsite goed werken, zolang men maar duidelijk aangeeft naar wat voor soort erotisch contact men zoekt. Dat kan veel teleurstellingen voorkomen.

Geef aan wat je wil

Voor het vinden van zowel een eenmalig sekscontact als voor het vinden van een langdurige seksrelatie kan één van de goede erotische datingsites heel handig zijn. Je komt op deze erotische dating sites namelijk vrouwen, mannen en ook stellen tegen met beide soorten sekswensen. Er zijn geen goede aparte dating sites voor deze verschillende soorten van erotisch daten.

Laat daarom in je profiel goed merken waar je voorkeur naar uitgaat. Naar een eenmalige seksdate of naar een seksrelatie waarbij je elkaar regelmatig wilt zien.

Niets is zo frustrerend voor beide partijen als dat de ene persoon alleen op zoek is naar een eenmalig erotisch avontuurtje terwijl de ander aan een seksrelatie over langere tijd denkt.

One night stand?

Zowel de éénmalige seksdate als de seksrelatie hebben zo hun voordelen en nadelen. 

Een eenmalig avontuurtje, zoals een one night stand, is het meest vrijblijvende sekscontact. Je legt contact op een erotische datingsite, je maakt een afspraakje, je hebt seks en daarna zeg je elkaar weer gedag. 

Geen verplichtingen, geen gedoe, en eventuele teleurstellingen kun je schouderophalend afdoen.
Veel contact sites voor een sekscontact kun je gratis uitproberen. Kijk bij de beste seksdate sites voor sites waar je goed seksdates kunt vinden.

Of een seksrelatie?

Maar niet iedereen is geschikt voor zo'n eenmalige seksdate. Menig vrouw of man heeft het nodig om een band met een persoon op te bouwen waar ze mee naar bed gaan. 

Voor hen is een éénmalig contact leeg. Maar ook voor mannen en vrouwen die daar minder moeite mee hebben kan een vaste sekspartner aantrekkelijker zijn, al was het maar omdat ze dan niet keer op keer opnieuw op 'jacht' hoeven.

Ook wordt de seks vaak beter naarmate je meer met elkaar naar bed gaat. Je leert elkaars lichaam en elkaars voorkeuren gaandeweg beter kennen, waardoor het leuker en meer lekker wordt.

Bij een seksrelatie kun je elkaar regelmatig zien op de momenten dat beide 'zin' hebben. De relatie kan naast seksueel ook vriendschappelijk zijn, zonder dat er sprake is van een echte binding. In dat geval is er sprake van friends with benefits.

Beide partijen kunnen daarnaast ook andere sekscontacten onderhouden en men deelt alleen het plezier (de seks) en niet de dagelijkse beslommeringen. 

Deze vrijblijvende vorm van sexdating wordt ook wel casual dating genoemd.

Via de bovengenoemde goede erotische datingsites kun je op zoek gaan naar een partner voor een sekscontact, maar laat dan wel merken wat voor contact je zoekt.

Zie ook: 

Onderwerp:
Op erotische datingsites worden twee soorten sekscontacten gezocht. De ene vrouw of man is op zoek naar een éénmalig sekscontact (een one night stand of een avontuurtje), een andere vrouw of man zoekt een langduriger sekscontact (een seksrelatie of een friend with benefits). Beide soorten van seksdating hebben hun voordelen en nadelen. Hier meer informatie over een éénmalig sekscontact en een seksrelatie en de beste datingsites voor het aanknopen van een seksrelatie of het vinden van een sekscontact.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.