Erotische dating: Eenmalig sekscontact of een seksrelatie?

Hier kijk ik naar twee soorten seksdates, het éénmalige sekscontact en een seksrelatie voor langere tijd. Wat voor seksdate zoek jij?

Erotische dating: Eenmalig sekscontact of seksrelatie?

In erotische dating zijn duidelijk twee soorten dates te herkennen. De ene vrouw of man gaat voor een vrijblijvend éénmalig sekscontact, andere mannen en vrouwen hebben liever een erotische relatie waarbij men elkaar regelmatig ziet. 

Voor beide soorten erotische dates kan een datingsite goed werken, zolang men maar duidelijk aangeeft naar wat voor soort erotisch contact men zoekt. Dat kan veel teleurstellingen voorkomen.

Geef aan wat je wil

Voor het vinden van zowel een eenmalig sekscontact als voor het vinden van een langdurige seksrelatie kan één van de goede erotische datingsites heel handig zijn. 

Voor zowel een seksrelatie als een eenmalig contact adviseer ik je om deze sites eens te bekijken. Je komt op deze erotische dating sites namelijk vrouwen, mannen en ook stellen tegen met beide soorten sekswensen. Er zijn geen goede aparte dating sites voor deze verschillende soorten van erotisch daten maar dat is niet zo erg want bij het zoeken naar een date kun je wel aangeven of het om een eenmalig of langdurig contact gaan (of beide).

En daarnaast raad ik je aan om in je profiel goed aan te geven waar je voorkeur naar uitgaat. Naar een eenmalige seksdate of naar een seksrelatie waarbij je elkaar regelmatig wilt zien. Dit is namelijk belangrijke informatie die een bezoeker van je datingsite profiel graag wil lezen.

Niets is zo frustrerend voor beide partijen als dat de ene persoon alleen op zoek is naar een eenmalig erotisch avontuurtje terwijl de ander aan een seksrelatie over langere tijd denkt.

One night stand?

De ene persoon heeft voorkeur voor een eenmalig avontuurtje, de ander wil een meer langdurig contact opbouwen, ook al gaat het in de plaats om seks. Zowel de éénmalige seksdate als de seksrelatie hebben zo hun voordelen en nadelen. 

Een eenmalig avontuurtje, zoals een one night stand, is het meest vrijblijvende sekscontact. Je legt contact op een erotische datingsite, je maakt een afspraakje, je hebt seks en daarna zeg je elkaar weer gedag. 

Geen verplichtingen, geen gedoe, en eventuele teleurstellingen kun je schouderophalend afdoen. Volgende date beter!
Veel contact sites voor een sekscontact kun je gratis uitproberen. Kijk bij de beste seksdate sites voor sites waar je goed seksdates kunt vinden.

Of een seksrelatie?

Maar niet iedereen is geschikt voor zo'n eenmalige seksdate. Menig vrouw of man heeft het nodig om een band met een persoon op te bouwen waar ze mee naar bed gaan. 

Voor hen is een éénmalig contact leeg. Maar ook voor mannen en vrouwen die daar minder moeite mee hebben kan een vaste sekspartner aantrekkelijker zijn, al was het maar omdat ze dan niet keer op keer opnieuw op 'jacht' hoeven.

Ook wordt de seks vaak beter naarmate je meer met elkaar naar bed gaat. Je leert elkaars lichaam en elkaars voorkeuren gaandeweg beter kennen, waardoor het leuker en meer lekker wordt.

Bij een seksrelatie kun je elkaar regelmatig zien op de momenten dat beide 'zin' hebben. De relatie kan naast seksueel ook vriendschappelijk zijn, zonder dat er sprake is van een echte binding. In dat geval is er sprake van friends with benefits.

Beide partijen kunnen daarnaast ook andere sekscontacten onderhouden en men deelt alleen het plezier (de seks) en niet de dagelijkse beslommeringen. 

Deze vrijblijvende vorm van sexdating wordt ook wel casual dating genoemd.

Via de bovengenoemde goede erotische datingsites kun je op zoek gaan naar een partner voor een sekscontact, maar laat dan wel merken wat voor contact je zoekt.

Zie ook: 

Onderwerp:
Op erotische datingsites worden twee soorten sekscontacten gezocht. De ene vrouw of man is op zoek naar een éénmalig sekscontact (een one night stand of een avontuurtje), een andere vrouw of man zoekt een langduriger sekscontact (een seksrelatie of een friend with benefits). Beide soorten van seksdating hebben hun voordelen en nadelen. Hier meer informatie over een éénmalig sekscontact en een seksrelatie en de beste datingsites voor het aanknopen van een seksrelatie of het vinden van een sekscontact.

Een reactie posten

6 Reacties

 1. Ik heb geen probleem met vrijblijvende sekscontacten. Integendeel ik heb zowel ervaring met sekscontact voor 2 nacht als seksrelaties voor langere tijd. Mijn voorkeur gaat echter sterk uit naar een seksrelatie met een vriendje voor langere tijd. Een vaste relatie hoef ik niet en ik en mijn vriendje zijn helemaal vrij om het te doen met wie ze willen, maar ik vind een beetje vastigheid en vertrouwdheid wel belangrijk bij een sekscontact. Hoewel ik ook kan genieten van de lust van seks met een vreemde is het toch fijner om seks te hebben met iemand die je echt graag mag, bij wie je je vrij voelt en die je vertrouwd is. Een seksrelatie heeft dus mijn voorkeur boven een eenmalig sekscontact.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben even afgehaakt op het gebied van vaste relaties. Ik ben een meid van half 20, zie er goed uit en kan daardoor seks hebben wanneer ik dat wil. Ik wil niet arrogant overkomen, maar als ik vanavond geneukt wil worden heb ik binnen een paar uur een date geregeld.

  Ik zocht die seks vroeger in vaste relaties. Maar ten eerste ben ik slecht in vaste relaties en ten tweede merkte ik dat ik telkens nieuwe seks contacten veel spannender vindt. ik wil wel lekkere seks, maar geen gezeur met vriendjes.

  Ik vind het ook heerlijk om via chats op datingsites mannen helemaal geil te maken. Ik zelf kan daar bij een goede response ook behoorlijk geil van worden, en dan is het heerlijk om te bepalen of een jongen of man bij mij voor een sekscontact langs mag komen of niet. Ik heb graag de touwtjes in handen, en vind het heerlijk om een man het hoofd op hol te brengen en om dan te bepalen of hij seks met me mag hebben of niet. En ik kan je verzekeren, het gaat het heet en heftig aan toe als mijn antwoord ja is.

  Je merkt het, mijn antwoord op deze vraag is dat ik eenmalig sekscontact veel leuker vindt dan een seksrelatie. Bij een tweede keer is die enorme eerste spanning er af, en dan is het minder leuk. Ik geniet enorm van eenmalige sekscontacten, maar vooral voor het verleiden dat daar aan vooraf gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het helemaal met je eens (saai he). Ik vind het vooral spannend dat als ik naar een (seks)date met een onbekende man ga ik totaal niet weet hoe hij is. Hoogstens heb ik wat foto's gezien. Soms een video chat gehad. Maar hoe hij face to face is, en hoe hij in bed is, daar heb je dan nog geen idee van.

   Bij lekkere seks wil ik best vaker afspreken, maar ook ik vind de spanning van het onbekende het meest opwindende aan een eerste sekscontact.

   Verwijderen
 3. Als je lekkere seks hebt gehad bij een seksdate waarom zou je dan afzwaaien? Ik heb regelmatig erotische dates. Soms zijn ze heerlijk, soms vallen ze tegen.

  Je hoeft met seksdates niet monogaam te zijn, Met 2 meiden heb ik regelmatig sekscontact (apart van elkaar hoor) omdat we het lekker met met elkaar vinden. Ze weten ook dat ik het ook met andere meiden doe. Ik weet niet of je het een seksrelatie kunt noemen maar met hen heb ik regelmatig seks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een seksrelatie is absoluut te prefereren boven een eenmalig sekscontact. Het lijkt mij ook wel spannend om telkens met andere vrouwen seks te hebben, maar ik geniet erg van de relatie met mijn FWB vriendin. Het is een prachtige dame die heerlijk actief in bed is. We zien elkaar heel regelmatig, soms voor een avondje uitgebreide seks, soms voor een snel vluggertje midden op de dag.

  Het is maar net waar we beide zin in hebben en als we zin hebben hoeven we niet eerst op zoek naar een persoon die met ons wil afspreken. Een appje is genoeg. Natuurlijk komt het lang niet altijd beide uit, maar dan spreken we een ander moment voor ons sekscontact af.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een goede vriend die veel wisselende sekscontacten via internet dating heeft. Hij was ook degene die me op ondeugend daten wees. Hij haalt zijn kick vooral uit het scoren van verschillende vrouwen maar ik ben heel happy met de lekker geile maar ook heel lieve vriendin die ik via internet daten heb gevonden.

  Door haar heb ik geen behoefte aan daten en seks met andere vrouwen dan haar. Het is jammer dat ze ver weg woont zodat ik niet altijd langs kan als ik in de stemming ben, maar dan wacht ik liever een paar dagen dan dat ik op zoek ga naar een andere seksdate.

  Ook zei heeft me gezegd momenteel geen andere mannen te daten. Je kan dus wel zeggen dat we een seksrelatie hebben. Een vaste relatie zou ik het nog niet willen noemen, want we verplichten elkaar niets, maar ik zou me voorstellen dat deze seksrelatie in de toekomst wel meer wordt dan dat. De klik is er in ieder geval. De tijd zal het leren.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.