Hou je dating profiel up to date

Voor succes op een dating site is het belangrijk dat je je profiel regelmatig update. Je zal merken dat je dan veel meer dates krijgt!

Profiel datingsite up tot date houden

Veel mensen maken éénmalig een profiel aan op een datingsite en kijken daar vervolgens niet meer naar om.  Ook niet als ze de datingsite (en dus ook het profiel) intensief en jarenlang gebruiken. 

Deze mannen en vrouwen richten zich dan vooral op het zoeken naar leuke personen voor een date, chatten en berichtjes sturen. Dat is jammer, want een goed en actueel profiel op een dating site verhoogt de kans op het vinden van een leuke date aanmerkelijk.

Het profiel op de datingsite wordt vaak vergeten. Er wordt heel veel aandacht besteedt aan de berichten die verstuurd worden, maar wat er in de tekst van het profiel staat is al lang vergeten. 

En dat is een gemiste kans, want iedere nieuwe mogelijke date leest deze tekst, en een achterhaalde tekst kan dan een afknapper zijn zonder dat je dat zelf beseft. Bovendien geeft een actuele tekst in je profiel je een streepje voor.

Een verouderd profiel trekt niet om er zelf een berichtje heen te sturen. Maar iemand die na ontvangst van een bericht een verouderd profiel ziet zal ook minder snel antwoorden.

Actualiteit in je profiel

Als een profiel op de dating site aan de actualiteit is aangepast wordt het profiel ineens een stuk interessanter, en daarbij wordt jij als persoon achter het profiel ook meteen interessanter. 

Voorbeeld: Is het lente of zomer? Vertel dan in je profiel wat dit jaargetijde met je doet. Loopt het tegen Sinterklaas, kerst of het nieuwe jaar? Vertel dan wat je voor de feestdagen wenst. 

En ook naar andere actuele gebeurtenissen kun je in je profiel verwijzen zoals een concert, een sportevenement of een nieuwsgebeurtenis.

Dit alles maakt je profiel niet alleen actueel, maar het komt de uitstraling ook ten goede. Zo'n dating profiel wekt heel wat meer interesse dan een profiel dat waarschijnlijk maanden niet veranderd is. Bovendien laat je zo merken dat je vol in het leven staat.

Actuele foto's bij je profiel

Met je ijsmuts op in augustus? Het is geen gezicht. Ook niet op een profiel waarop je vrouwen en mannen probeert te "verleiden" contact met jou op te nemen.  Je schrikt er van hoeveel kerstbomen en andere kerstversieringen je op foto's bij dating profielen aantreft, ook hartje zomer!

Plaats leuke actuele foto's. Passend bij het jaargetijde of foto's waarvan je kunt zien dat ze recent zijn gemaakt. Kijk bij tips foto's datingsite voor meer tips voor de foto bij je profiel.

Het is ook belangrijk dat de foto's bij je dating profiel actueel zijn. Misschien zag je er enkele jaren geleden wel jonger en aantrekkelijker uit, maar deze foto's plaats je met het oog op een leuke date. 

Door oude foto's te tonen die mooier zijn dan de waarheid draag je niet bij aan het succesvol verlopen van de date waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Een regelmatige update

Sommige vrouwen of mannen hebben je dating profiel misschien al vaker bekeken, maar twijfelen nog of ze je zullen contacten. 

Een andere foto of een nieuw stukje tekst kan ze dan net overhalen jou eens een berichtje te sturen. Als hetgeen ze zien of lezen ze bevalt kan het ze net dat duwtje in de rug geven en ze over de streep trekken.

Kijk regelmatig kritisch naar je profiel

Kijk hoe dan ook af en toe eens naar je profiel met de ogen van een ander. Hoe kom je eigenlijk over? Is alles nog wel actueel? Als je merkt dat er wel eens onduidelijkheid is, pas daar dan je profiel op aan. Je profiel is je visitekaartje op een datingsite en moet zowel aantrekkelijk als actueel en waarheidsgetrouw zijn.

Niets is zo doorslaggevend voor succes met daten als dat profiel. Het is namelijk die eerste indruk die zo belangrijk is.

Zie ook


Onderwerp:
Het is om tal van redenen belangrijk om een profiel (tekst en foto's) op een datingsite actueel te houden. Een actueel profiel verhoogt niet alleen de kans dat iemand contact met je opneemt, het verhoogt ook de kans dat iemand op jouw berichtje antwoord. Bovendien maakt een regelmatig aangepast profiel een goede en dynamische indruk.

Actueel profiel datingsite, up to date profiel, profielen dating site.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.