Hou je profiel up to date


Veel mensen maken éénmalig een profiel aan op een datingsite en kijken daar vervolgens niet meer naar om  Ook niet als ze de datingsite (en dus ook het profiel) intensief gebruiken. Ze richten zich dan vooral op het zoeken en berichtjes sturen. Jammer, want een goed en actueel profiel verhoogt de kans op een geslaagde date aanmerkelijk.

Actualiteit in je profiel

Als een profiel aan de actualiteit is aangepast wordt het profiel ineens een stuk interessanter, en daarbij jij als persoon achter het profiel ook. Is het lente of zomer? Vertel dan in je profiel wat dit jaargetijde met je doet. Loopt het tegen Sinterklaas, kerst of het nieuwe jaar? Vertel dan wat je voor de feestdagen wenst. En ook naar andere actuele gebeurtenissen kun je in je profiel verwijzen.

Dit alles maakt je profiel niet alleen actueel, maar komt de uitstraling ook ten goede. Zo'n profiel wekt heel wat meer interesse dan een profiel dat waarschijnlijk maanden niet veranderd is.

Actuele foto's bij je profiel

Met je ijsmuts op in augustus? Het is geen gezicht. Ook niet op een profiel waarop je vrouwen en mannen probeert te "verleiden" contact met jou op te nemen. Plaats leuke actuele foto's. Passend bij het jaargetijde of foto's waarvan je kunt zien dat ze recent zijn gemaakt. Kijk bij tips foto's datingsite voor meer tips voor de foto bij je profiel.

Een regelmatige update

Sommige vrouwen of mannen hebben misschien al vaker bekeken, maar twijfelen nog of ze je zullen contacten. Een andere foto of een nieuw stukje tekst kan ze dan net overhalen jou eens een berichtje te sturen.

Kijk regelmatig kritisch naar je profiel

Kijk hoe dan ook af en toe eens naar je profiel met de ogen van een ander. Hoe kom je over? Is alles nog wel actueel? Als je merkt dat er wel eens onduidelijkheid is, pas daar dan je profiel op aan. Je profiel is je visitekaartje op een datingsite.

Niets is zo doorslaggevend voor succes met daten als dat profiel. Het is namelijk die eerste indruk die zo belangrijk is.

Zie ook

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.