Lange mannen maken meer kans bij online dating

Bij online daten doet de lengte er bij mannen zeker wel toe. Even voor de duidelijkheid: We hebben het dan wel over de lengte van de man in zijn geheel.Dit blijkt tenminste uit het onderzoek van een grote internationale datingsite die de lengte van zijn mannelijke gebruikers vergeleek met het aantal contacten dat deze mannen via de datingsite hebben.

1,82 meter ideaal

Hieruit bleek duidelijk dat de wat langere mannen meer kans op succes hebben. 1 meter 82 bleek ideaal, want daarboven loopt het succespercentage terug. Mannen boven de 1.93 meter hebben bijvoorbeeld zo'n 25% minder kans op een date dan mannen van 1.82 meter. Dus zo heel lang hoef je als man dus ook weer niet te zien om kans te maken op een date.

Kleiner niet fijner

Niet alleen de heel lange mannen, ook de kleintjes staan er slecht voor. Mannen (Mannetjes) van 1.62 meter hebben 77% minder kans op een date! Ook mannen van 1.70 meter hebben nog een derde minder kans op een date dan de mannen van de ideale lengte.


Lengteverschil van 17,8 centimeter stellen de vrouwen het meest op prijs

Men vergeleek ook de lengtes van de mannen en hun vrouwelijke contacten. Daaruit bleek dat een lengteverschil van 17,8 centimeter ideaal is, waarbij we wel even willen benadrukken dat de man wel de lange van de twee moet zijn. Dit is niet vreemd. Vrouwen worden altijd aangetrokken door langere mannen omdat ze geacht worden sterk te zijn en een gezin te kunnen beschermen tegen de boze buitenwereld. Daarnaast hebben grote mannen de reputatie zelfverzekerd en niet snel jaloers te zijn.

Dus heren wat leren we van dit verhaal? Rond je lengte niet naar beneden af als je je datingprofiel vult, en strek hoge hakken aan naar je eerste date.

Zie ook: Dating tips

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.