Tips voor een vervolgdate


Na een geslaagde eerste date zal er best eens een tweede date kunnen volgen. Maar zo'n vervolgdate is best wel anders dan een eerste kennismaking. Daarom hier wat handige tips voor een vervolgdate.

Tip 1: Maak van de vervolgdate geen kopie van de eerste date
Was de eerste date een gesprekje in de kroeg? Ga dan bij de tweede date samen iets ondernemen of bezoeken. Dan leer je elkaar op een weer heel andere manier kennen en wordt de vervolgdate geen kopie van de eerste.

Tip 2: Kies iets dat beide aanspreekt
Wat je doet maakt helemaal niet uit, als beide het maar leuk vinden. Een vervolgdate moet namelijk vooral leuk zijn. De vaak wat krampachtige eerste date heb je doorstaan. Zijn beide cultuurliefhebbers? Bezoek een museum. Beide liefhebbers van een pretpark? Bezoek er tijdens de vervolgdate één. Of ga wandelen, paintballen, schaatsen,... alles kan. Als beide het maar leuk vinden.

Tip 3: Ook de vervolgdate moet niet te lang duren
Ook bij een tweede date krijg je veel indrukken te verwerken en zal je nog niet helemaal op je gemak zijn. De vermoeidheid zal dan op een gegeven moment toe slaan, en het laatste dat je wil is dat je vervolgdate inkakt. Een tweede date van 's morgens 9 uur tot na middernacht is dan ook niet aan te raden. Kies ook voor de eerste vervolgdate een dagdeel. Bijvoorbeeld een middag of een avond.

Tip 4: Laat bij een vervolgdate meer van jezelf zien
Was je tijdens de eerste date voor jou doen erg netjes aangekleedt? Kies dan voor de vervolgdate voor een casual look die meer bij jezelf past. Je anders voordoen dan je bent is bij daten nooit goed.

Tip 5: Maak plezier
Maar we noemde het al eerder, de beste tip die we kunnen geven is zorg dat beide het tijdens een vervolgdate naar hun zin hebben. Als twee mensen er plezier in hebben lijkt alles vanzelf te verlopen.

Zie ook


(C) Content=King

© Dating 2018. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.