Date blunders

Hier vind je een aantal overzichten met dating blunders. Omdat leedvermaak prima vermaak is!

date blunders

We geven hier regelmatig tips over hoe je je het best kunt gedragen tijdens een date. Dit keer bekijken we het eens van de andere kant, met 10 blunders en fouten die je tijdens het daten kunt maken. Of met andere woorden: hoe verknal je je date!Zo verknal je een date!

Volg dit lijstje en je bent aardig bezig om van je date een mislukking te maken:
 1. Te laat komen aanzakken op de eerste date.
 2. Er uit zien alsof je je kleding uit de wasmand bij elkaar hebt gezocht.
 3. Zoveel praten dat je date er niet tussenkomt.
 4. Je portemonnee vergeten. Oeps betaal jij?
 5. Voor de date uiensoep of bruine bonen eten. Pfffrt.
 6. Te veel drinken tijdens de date (of er voor).
 7. Je date bij de verkeerde naam noemen. 
 8. Naar andere mooie vrouwen of knappe mannen gluren tijdens de date.
 9. Tijdens de date over je nare ex beginnen.
 10. Helemaal vergeten dat je die dag een date had. Huh, was dat vandaag?
Eigenlijk is een date verknallen dus helemaal niet zo moeilijk. In ieder geval veel makkelijker dan een geslaagde eerste date.Gênante situatie voor een meisje bij een date

Een ander lijstje met date blunders is opgesteld door de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Ze stelden een lijstje samen met gênante situaties voor een meisje tijdens het daten. 

Als het jezelf betreft is het niet zo leuk (hoewel, achteraf misschien wel), maar gênante situaties van anderen is altijd genieten. Daarom hier zes gênante situaties die menig datend meisje zal herkennen.

 1. Van de zenuwen jezelf als een dwaas gedragen en de verkeerde dingen zeggen.
   
 2. Zo bang zijn dat er een stilte valt op de eerste date dat je een persoonlijk verhaal begint af te vertellen dat je helemaal niet zo vroeg had willen vertellen.
   
 3. Je wilt niets liever dan hem vragen wat hij van je vindt, maar je durft niet uit angst voor een negatief antwoord.
   
 4. Alles wat hij zegt ontleden, en overal wat achter zoeken.
   
 5. Hem van pure zenuwen smeren om de eerste kus te ontlopen.
   
 6. Of niet goed weten hoe je gedag moet zeggen en blijven steken in een halve knuffel om hem dan alsnog te smeren.
Heel herkenbaar voor datende meisjes? Maar echt gênant? Nee, het kan altijd erger. Kijk maar bij de onderstaande dating blunders.17 eerste date blunders

We hebben via berichten op Facebook en Twitter 17 van de eerste date blunders, rampen en gênante momenten voor je verzameld.

 1. Een vrouw krijgt tijdens haar eerste date een doosje bruine haarverf cadeau van haar afspraakje. Hij houdt namelijk meer van brunettes.
   
 2. Een man merkt dat zijn date (aan de overkant van de tafel) hem tijdens de date op Facebook zit af te kraken. Ze had hem namelijk per ongeluk getaged.
   
 3. Een vrouw krijgt tijdens een date een telefoontje van haar ex. Ondanks haar afspraakje gaat ze het gesprek met hem aan, en aan het eind van het telefoongesprek zijn de twee exen weer bij elkaar.
   
 4. Een man neemt zijn date mee naar Starbucks. Waarom Starbucks? Hij was haar naam vergeten en durfde er niet naar te vragen.
   
 5. Nerveuze man pakt de kaars van de tafel in plaats van zijn glas en brandt zijn gezicht.
   
 6. Een stelletje heeft een geweldige eerste date. Al kussend praten ze over hun leven en familie. Dan blijken ze neef en nicht te zijn.
   
 7. Een vrouw gaat met haar blind date naar een zeer duur restaurant, waar hij met haar het duurste van de kaart eet. Na het eten gaat hij even zijn handen wassen om nooit meer terug te komen.
   
 8. Een vrouw wordt door een man voor hun eerste date meegenomen naar een restaurant waar zijn ex als serveerster blijkt te werken. De man barst in tranen uit en smeekt of zijn ex hem wil terugnemen.
   
 9. Een vrouw belooft de serveerster 20 dollar als ze "per ongeluk" een drankje over haar morst. "Sorry, ik moet naar huis!"
   
 10. Vrouw zoent met haar eerste date. Deze man meldt plompverloren dat hij nu zeker weet dat hij homo is, maar of ze toch nog even wil blijven. Dan kan ze zijn gelovige moeder vertellen dat ze zijn vriendinnetje is.
   
 11. Een moeder neemt haar dochter mee uit eten en in het restaurant blijkt ze voor haar dochter als verassing een blind date geregeld te hebben. Vervolgens blijft moeder gezellig mee eten.
   
 12. De first date van een vrouw komt een uur te laat opdagen, rijdt door de McDrive ("Wil jij ook wat?") en stopt op een parkeerplaats. Vervolgens stelt hij haar gerust. "Ik heb een condoom bij me".
   
 13. Een vrouw vertelt haar eerste date dat Zoolander haar favoriete film is. Deze is het helemaal met haar eens. "Geweldige film!". Maar als ze naar zijn favoriete scene vraagt begint hij te zweten. "Eeeeh, als hij in de zoo landt".
    
 14. Een vrouw date een man die een gewicht aan zijn been meedraagt. Ze denkt dat hij aan fitness doet, maar later blijkt hij voorwaardelijk vrij te zijn en een enkelband te dragen.
   
 15. Man trakteert zijn date op een ijsje van een euro. "Je mag me later wel terugbetalen hoor".
   
 16. Een vrouw wil romantisch samen een spaghettisliert eten (zoals in lady en de Vagebond). Ze krijgt echter peper in haar neus en niest daar date helemaal onder de spaghettisaus.
   
 17. Vrouw heeft een leuke eerste date, maar als deze naar het toilet gaat appt deze vanaf het toilet dat ze maar een taxi naar huis moet nemen. Later blijkt hij zijn broek ondergeplast te hebben.


Mr Bean dating cursus

Mr Bean en deskundigheid op datinggebied? Het lijkt een onmogelijke combinatie. Maar in een oud archief hebben we toch echt de Mr Bean Datinggids gevonden. Geniet hier van een filmpje waarin Mr Bean de finesses van een geslaagde eerste date demonstreert.
Mr Bean neemt het hele proces van de eerste date met je door. Het welkom, de kennismaking met de ouders, het etentje, het dansen en natuurlijk de afsluiting thuis.

Ben je na het kijken van het filmpje toe aan meer serieuze tips? Bekijk dan onze tips eerste date (om het wel goed te doen).

Zie ook


Onderwerpen:
Eerste date, blind date, dating blunders, fouten, mislukte date.


(C) Content=King

1 opmerking:

 1. Snel nog even de lipjes stiften en dan de lunchroom in om mijn blind date te ontmoeten. Leuke kerel maar het gesprek vlotte maar niet. Hij zat ook een beetje raar naar mijn mond te kijken. Was het de lippenstift?
  Ja, het was de lippenstift. Maar niet die op mijn lippen. Toen ik thuis in de spiegel keek leek één tand zo bijna rood gekleurd. Daarom keek hij zo vies als ik hem met mijn stralende lach probeerde te ontdooien.
  Had hij me deze dating blunder niet kunnen besparen door het even te zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.