Goed voornemen: Scoor een date


In januari stijgt de verkoop van afslankmiddelen, nemen de inschrijvingen bij sportscholen toe, en neemt de verkoop van sigaretten (even) af. Maar wist je dat datingsites ook een piek kennen in de maand van de goede voornemens?


Piek datingsites aan het begin van het jaar

Jaarlijks neemt in de eerste maanden van het jaar het aantal inschrijvingen bij datingsites fors toe. Mannen en vrouwen willen na de voor hen eenzame decembermaand niet langer alleen zijn, en ook het deprimerende wintergevoel speelt een rol. In december merk je er nog weinig van, maar kennelijk nemen veel singles met de jaarwisseling een besluit. Of een goed voornemen zoals je het ook kan noemen, ze willen niet langer alleen zijn!

Zowel mannen en vrouwen slaan in januari massaal aan het daten. Het aantal inschrijvingen bij datingsites ligt de eerste paar dagen van januari vele malen hoger dan een vergelijkbare dag eind van het jaar.

Maar natuurlijk hoef je niet te wachten met daten voor het nieuwe jaar weer begint. De datingsites staan het hele jaar vol leuke potentiƫle partners.

Zie ook: Dating tips


Onderwerpen:
Goede voornemens, goed voornemen, nieuwjaar, januari.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.