Top 10: Beste sites erotisch daten

Hier geef ik een overzicht van de beste sites voor erotisch daten (seksdating).


Tegenwoordig is een groot deel van de dates via internet niet meer gericht op het vinden van een partner om de rest van het leven mee door te brengen. Vaak zoekt men op datings sites een eenmalig erotisch contact of een erotische relatie voor zolang het leuk is.

De meeste grote datingsites zijn niet zo goed afgestemd op erotisch daten. En de gebruikers van deze datingsites zijn niet zo gediend van mannen of vrouwen die slechts een erotisch contact zoeken. Gelukkig zijn er ook speciaal voor erotisch daten bedoelde datingsites. 

Hier noem ik de volgens mijn mening tien beste van deze erotische dating sites in Nederland.

1. Ondeugend Daten (probeer Ondeugend Daten gratis)
Ondeugend Daten is een site voor erotische dating die sterk in opkomst is. Inmiddels loopt het aantal deelnemende vrouwen en mannen op deze casual datingsite al richting de half miljoen. 

Bijzonder plezierig is dat Ondeugend daten alle nieuwe inschrijvingen handmatig controleert zodat er voorkomen wordt dat er nep profielen geplaatst kunnen worden. Nep profielen zijn in dit geval profielen die bijvoorbeeld proberen via een betaal-nummer of SMS-dienst mensen te laten betalen voor het contact met een niet-bestaand persoon. Door de site schoon te houden wordt de kans voor echt erotisch daten groter.

Ondeugend Daten is dan ook een schone erotische dating site met een goede sfeer en (mede daarom) veel echte vrouwelijke deelnemers. Ik kan je deze eerlijke datingsite aanbevelen als je een erotische date zoekt.

2. SF Dating (probeer SF Dating gratis)
Ook een hoge notering voor SF Dating is deze erotische datingsite top 10. SF Dating staat voor Secret Flirt. Deze datingsite voor een erotische date heeft privacy hoog in het vaandel staan. 

Secret Flirt Dating is ook een vrouwvriendelijke erotische datingsite die streng optreedt tegen misbruik, misleiding en onbeschoftheid. SF Dating kent vele mogelijkheden om erotisch contact te maken met leuke vrouwen en mannen. Veel erotische dates komen via deze casual datingsite voor erotisch daten tot stand.

Omdat privacy en anonimiteit op deze erotische dating site zo goed geregeld zijn is SF Dating vooral erg populair onder getrouwde vrouwen en mannen die stiekem daten. Heb je daar problemen mee? Dan kun je beter een andere erotische datingsite kiezen. Hieronder heb ik dan betere sites voor je.
3. Novamora (probeer Novamora gratis)
In Nederland is Novamora de meest bekende datingsite voor erotisch daten. Dat komt natuurlijk door de veelvuldige commercials van deze erotische datingsite op televisie en radio. Deze campagnes hebben vele inschrijvingen tot gevolg gehad zodat Novamora een groot bestand aan leuke vrouwen, mannen en stellen heeft die interesse hebben in een erotische date. 

Ook zijn de mogelijkheden van deze spannende datingsite voor erotische contacten erg groot. Bijvoorbeeld door goede mogelijkheden om te chatten en zo erotisch contacten te leggen en om online erotisch te flirten en om erotisch te daten. Ik vind deze mogelijkheden om contact te maken erg goed.

4. Second Love (probeer Second Love gratis)
De erotische datingsite Second Love is een andere site die je waarschijnlijk wel kent. Ook Second Love mag in deze top 10 van datingsites dan ook niet ontbreken. Deze erotische datingsite is regelmatig in het nieuws omdat deze zich richt op getrouwde vrouwen en mannen en andere mensen die al een relatie hebben. Er zijn veel meer sites voor erotisch daten die dat doen, maar Second Love is daarvan het meest bekend.

Via Second Love kunnen deze gebonden vrouwen en mannen met elkaar in contact komen, zonder dat er moeilijk wordt gedaan over het feit dat ze al een relatie hebben. Dit maakt Second Love een plezierige site voor erotisch daten voor getrouwde vrouwen en mannen. 

Een relatie hoef je op Second Love niet te verzwijgen en niemand zal je er vreemdgaan verwijten. Deze datingsite biedt de beste erotische dating voor mannen en vrouwen met een relatie.

5. Victoria Milan (probeer Victoria Milan gratis)
Second Love is ooit gebaseerd op de Noorse datingsite Victoria Milan die op dezelfde doelgroep mikt. Inmiddels is Victoria Milan ook zelf in Nederland actief. Ook op Victoria Milan wordt niet moeilijk gedaan over een relatie, en de privacy is ook bij Victoria Milan uitstekend geregeld.

6. Bi Love (probeer Bi Love gratis)
De erotische datingsite Bi Love richt zich helemaal op vrouwen die hun bi verlangens in de praktijk willen brengen. Vrouw zoekt vrouw dus. Dat lijkt een kleine gespecialiseerde doelgroep, maar vergis je niet, Bi Love heeft vele tienduizenden gebruiksters in Nederland! 

Erotische dating tussen vrouwen is meer populair dan je waarschijnlijk zal denken. Op Bi Love vind je single bivrouwen die een erotische date zoeken, maar ook vrouwen die buiten hun hetero relatie om erotisch willen experimenteren met een andere vrouw. Voor erotische bi contacten tussen vrouwen vind ik dit de beste site.
7. Regio Swingers (probeer Regio Swingers gratis)
Bij Regio Swingers vind je mannen, vrouwen en stellen. Maar zoals de naam al aangeeft ligt bij deze datingsite voor erotische dating de nadruk op het swingen. Veel stellen leggen hier contacten met andere stellen voor een spannende erotische date voor vier. 

Maar koppels leggen er ook contact met single vrouwen en mannen voor een afspraakje mer drie personen en voor als het klikt een spannend triootje. Voor een erotisch contact tussen meer dan 2 personen is dit de beste site, maar ook voor een één op één sekscontact kun je hier prima terecht.

8. Regio Sexcontact (probeer Regio Sexcontact gratis)
Ook Regio Sexcontact richt zich op erotisch daten in de regio. Daarvoor heeft deze erotische dating site heel goede mogelijkheden om op locatie te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld een plaatsnaam of postcode opgeven en aangeven dat je alle vrouwen, mannen of stellen binnen een gewenst aantal kilometers van dat punt in je overzicht wilt zien. 

Hierdoor vind ik Regio Sexcontact de beste datingsite om een erotische date te vinden in de omgeving van je huis, werk of hotel.

9. C-Date (probeer C-Date gratis)
C-Date is een grote internationale datingsite voor erotisch daten. C-Date is actief in vele landen. Nou heb je daar niet zo veel aan (de meeste Nederlanders zullen gewoon een erotische date in Nederland zoeken), maar ook in ons land is C-Date enorm aan het groeien. 

Er zijn heel veel Nederlandse vrouwen, mannen en stellen bij deze erotische datingsite ingeschreven. Daarbij valt vooral het hoge percentage vrouwen en paren op.

C-Date heeft heel goed selectie-mogelijkheden en ook op andere technische vlakken presteert deze casual datingsite erg goed. Het is duidelijk te merken dat je met een grote internationale erotische site te maken hebt.

10. Ashley Madison (probeer Ashley Madison gratis)
In hetzelfde rijtje als Second Love, Victoria Milan en Secret Flirt kun je Ashley Madison plaatsen. Zoals ik al schreef zijn er veel erotische sites die zich op die doelgroep richten. Ook deze datingsite richt zich in eerste instantie op mannen en vrouwen met een relatie die op zoek zijn naar een spannende, maar ook geheime, date. 

Door het enorme succes (wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers) zijn er echter ook veel singles actief op deze site, op zoek naar opwindende erotische dating.

Zie ook: Meer tips sexdate


Heb jij ervaring met één van deze datingsites? Of heb je ervaring met een andere site voor erotisch daten? We lezen dit graag, en alle tips zijn welkom. Hieronder bij de reacties kun je al je ervaringen, maar ook vragen, opmerkingen en mening posten.


Samenvatting:
Overzicht met de 10 beste contactsites voor erotisch daten. Dit zijn de beste erotische dating sites waar mannen, vrouwen en stellen erotisch daten kunnen. Erotische dates komen tot stand via chat en beschermde berichten en goede mogelijkheden om een geschikte erotische date te vinden. Voor erotische contacten zijn dit de beste erotische dating sites. 

Een reactie posten

8 Reacties

 1. Goed om te zien dat er zoveel goede sites voor een erotische date zijn. Wij zijn een koppel dat graag aan erotisch daten met andere stellen en singles doet. Een erotische date met een vrouw staat al een tijd op ons verlanglijstje maar we hebben inmiddels wel behoorlijk veel ervaring met erotisch daten met koppels en mannen.

  Het is niet makkelijk om een erotische date te vinden als je daar nog geen ervaring mee hebt, Maar je wordt er na een tijdje wel handig in. Je weet dan de juiste erotische dating sites en je weet dan waar je op moet letten. Ook leer je de mensen te herkennen die wel zeggen dat ze een erotische date willen maar uiteindelijk die stap niet durven te zetten. Kortom je krijgt na verloop van tijd ervaring met erotisch daten en het leggen van erotische contacten.

  Bovendien bouw je vriendschappelijke erotische contacten op. We hebben inmiddels meerdere koppels en mannen die we tot onze vrienden mogen rekenen. Niet dat we wekelijks of zelfs maar maandelijks erotisch met ze daten, en het is ook niet dat we altijd seks met ze hebben als we ze zien, maar het is fijn vrienden te hebben waarmee je als iedereen daar zin in hebt erotisch uit de band kan springen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is de beste site voor erotisch daten? Ik heb jarenlang met veel plezier en heel actief de erotische dating site Adultmatch gebruikt. Maar helaas, aan alles komt een eind. Maar bij Adultmatch ging het wel heel snel. Van de ene op de andere dag was deze site voor erotisch daten weg, opgedoekt, verdwenen. Ik las dat ze zich gingen richten op hun thuisland. Probleem, want dat is Australië. Voor een goede erotische date wil ik best een stukje reizen. Maar dit is te gortig!

  Ik heb echt maandenlang moeten zoeken voor een andere goede datingsite voor erotisch daten. Met veel frustraties want je komt dan heel vel nep, list en bedrog tegen. Maar via Eerlijkedatingsites.nl (beheerders bedankt!) kwam ik op een gelukkige dag op Regiosexcontact terecht (zie boven). En die site voor erotische dates komt erg in de buurt van wat ik van Adultmatch gewend was.

  Ik kan mijn mede seksdaters deze erotische dating site aanraden. Via Regiosexcontact heb ik meerdere leuke dames ontmoet voor een erotisch contact. Soms voor één keer, maar ik heb ook wat nummers in mijn Whatsapp staan die ik kan gebruiken als ik bij hen in de buurt ben of als ik gewoon eens zin heb, Niet zelden is dat wederzijds en komt het tot een leuke ontmoeting. Maar via Regiosexcontact ben ik nog altijd op zoek naar uitbreiding van dat erotisch daten lijstje. Belangrijk, want door het plots verdwijnen van Adultmatch weet ik dat ook een goede datingsite ineens weg kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad heel jammer dat Adultmatch niet meer bestaat. Via die site kon je vroeger perfect erotisch daten. Gelukkig heb ik met Ondeugend Daten een goede andere dating site voor erotische dating gevonden. Ik ben er nu een half jaartje actief en heb er drie erotische dates gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Via novamora heb ik inmiddels al een paar leuke dates gehad. Je moet er wel wat moeite voor doen maar de dames zijn er best gewillig als je de juiste knopjes indrukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze erotische dating sites zijn heel wat beter dan die platte seksdate advertentie sites waar Google vol mee staat. Op die sites is echt geen normale advertentie te vinden. Alleen maar simpele mannen, betaalde seks en heel veel fake advertenties. Ik ben blij dat er ook nog goede sites voor erotische dating bestaan zoals boven. Jammer dat die in Google helemaal door de rommel weg gedrukt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Girl wants a kiss29 mei 2024 om 09:33

   Op die platte sites ren ik hard weg. Waarschijnlijk komt dat omdat er ook commerciële seksadvertenties op staan van dames die voor hun beroep seks met mannen hebben (het H woord). Deze vrouwen bieden zich nogal expliciet aan, met erotiek of erotisch daten heeft dat niets meer te maken. Ze bieden zich aan voor platte seks.

   Ik (vroeg, eind 20) heb op zo'n advertentiesite ook eens een (gratis) erotische advertentie gezet, maar de mannen reageren dan net op je alsof je ook zo'n betaalde mevrouw bent. Op een heel platte manier. Nou ben ik geen engeltje in bed, ik kan er alle remmen loslaten en ver gaan, maar op een platte manier door een onbekende aangesproken worden vind ik niet plezierig.

   Op een erotische datingsite zoals hier genoemd kom je natuurlijk ook best mannen tegen die je benaderen alsof je het voor 50 euro achter het Centraal Station doet, maar het merendeel van de mannen heeft gelukkig op een erotische dating site als Ondeugend Daten of Regio Swingers wel het fatsoen om je netjes te benaderen. De sfeer op deze sites voor erotische dating is veel vrouwvriendelijker dan op die erotische advertentie sites. En heren, met wat tact maak je bij ons vrouwen veel meer kans dan dat je meteen met al je sekswensen in huis valt. Tenminste als je een gratis erotische date zoekt.

   Verwijderen
 6. Ik tip Ondeugend Daten. Daar vind je normale mensen die ook echt erotisch willen daten. De datingsites die je via Google vind staan vol met nep modellen en lompe gasten. Op Ondeugend Daten leg je goede erotische contacten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. MoniqueLamour3 mei 2024 om 18:01

   Het verschil tussen Ondeugend Daten en die sites op Google is enorm. Ook als je als vrouw contact met mannen zoekt voor een erotische date. Bij de Google sites zoals Sexjobs en Kinky noem ik het niet erotisch maar plat. Lompe mannen die volgens mij nooit dates krijgen. Ik wil niet zeggen dat de mannen op Ondeugend Daten heilig zijn (gelukkig niet hahaha) er zitten ook veel lomperikken tussen (maar ja mannen zijn vaak lomp) maar je vind er tenminste ook mannen waarmee je wel een leuk gesprek kunt voeren. En meer ;-)

   Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.