Alleenstaande moeders en vaders ontmoeten elkaar

Verwar de datingsite Alleenstaande Moeders niet met de site Alleenstaande Mamma's. Hoewel beide op dezelfde doelgroep mikken en hun namen op elkaar lijken zijn het twee verschillende websites. Alleenstaande Moeders is een datingsite waarvoor zowel alleenstaande moeders als alleenstaande vaders zich in kunnen schrijven. Via de site kunnen ze vervolgens op tal van manieren met elkaar in contact komen.

Dat maakt Alleenstaande Moeders tot een nuttige datingsites want buiten internet om hebben de single vaders en single moeders wel eens moeite om elkaar te vinden. Alleenstaande vaders kunnen er bij die leuke mamma in de speeltuin niet van uitgaan dat ze single is, en de alleenstaande moeders zijn lang niet altijd in de gelegenheid om alleen uit te gaan. Op de datingsite Alleenstaande Moeders kunnen ze elkaar echter makkelijk vinden als de kinderen op bed liggen.


Gratis inschrijven

Inschrijven voor Alleenstaande Moeders is zowel voor mannen als vrouwen gratis en het is snel gebeurd (zie boven). Je kunt zelfs je Facebookaccount gebruiken om in te loggen.

Goede controle op de deelnemers

Alleenstaande Moeders heeft nog veel meer sterke punten. Zo is er een goede controle op profielen en foto's zodat nepprofielen weinig kans maken. Alleen single moeders en vaders zijn welkom, geen gehuwde personen en geen vrouwen en mannen zonder kinderen. Dit betekent dat je als alleenstaande ouders onder elkaar bent. Er kunnen berichten gestuurd worden en er zijn mogelijkheden om te chatten. Er in onbeperkt inzage in alle profielen en er mogen eveneens onbeperkt foto's geplaatst worden.

Privacy goed geregeld

Privacy is erg belangrijk op Alleenstaande Moeders. Het berichtensysteem en het chatsysteem zijn anoniem en goed beveiligd. Jij bepaalt dus zelf wanneer je uit de anonimiteit wilt treden voor iemand die je via Alleenstaande Moeders leert kennen.

Zie ook: Meer tips goede dating sites

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.