Events datingsites

Datingsites gaan soms veel verder dan het alleen anoniem in contact brengen van hun bezoekers. Grote datingsites organiseren soms events en singlefeesten waar soms wel meer dan duizend mensen op af komen.


Maak kennis met datingsites die bekend staan om hun goede evens. Schrijf je gratis in voor de betreffende site en bekijk het programma van de events en feesten.

Lexa

Lexa organiseert sinds kort door het hele land Lexa Borrels. Bezoek een Lexa Borrel in je omgeving en leer leuke singles uit je regio kennen. De sfeer is ongedwongen en gezellig. Ook al vind je niet de ware, dan heb je nog wel een leuke avond met interessante singles.
Kijk op Lexa voor meer informatie

Pepper

Pepper organiseert regelmatig ludieke events zoals de ‘Grootste Blind Date van Nederland’ voor culinaire liefhebbers, ‘Kom in actie met je date!’ voor wereldverbeteraars, slow daten op het EdelWise festival en een heus filmfestival voor filmliefhebbende singles.
Kijk op Pepper voor meer informatie

Relatieplanet

Bij Relatieplanet organiseren ze bijeenkomsten door het hele land varieerend van grote singlefeesten waar 1500 bezoekers komen tot aan diners voor een veel kleiner groepje singles. De grote feesten vinden verspreid over meerdere zalen plaatst, er wordt gedraaid door professionele DJ's en er treden artiesten op. Vaak is er mogelijkheid tot speeddaten, maar ook als je daar niet aan meedoet zijn er zalen vol singles om kennis mee te maken.
Kijk op Relatieplanet voor meer informatie


Foto: Voorbeeld van een Relatieplanet event

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.