Het lichaam van de perfecte vrouw en man

Wat is het lichaam van de perfecte vrouw? En hoe ziet het lichaam van de perfecte man er uit? Hier zie je het!

Een lingeriemerk deed een onderzoek onder duizend mannen en vrouwen om te achterhalen wat ze aan het menselijk lichaam aantrekkelijk vinden. Bluebella vertaalde de resultaten naar een afbeelding van de ideale man en vrouw.


Of eigenlijk vier afbeeldingen. Want naast het ideale mannenlichaam volgens de vrouwen en het ideale vrouwenlichaam volgens de mannen maakte ze ook twee afbeeldingen van hoe men het eigen geslacht het liefst zou zien (of eigenlijk hoe men er zelf uit zou willen zien).Het lichaam van de perfecte vrouw

Mannen willen vormen, vrouwen zien slank als ideaal

Wat aan deze infographics opvalt is dat mannen en vrouwen heel anders tegen het lichaam aankijken. Zo zien vrouwen het dunne jongensachtige lichaam van Emma Watson (uit de Harry Potter films) als ideaal terwijl de mannen veel liever meer vormen zien, bijvoorbeeld grote borsten (van Kim Kardashian) en bredere heupen (van Kelly Brook).

Megan Fox heeft volgens de mannen het mooiste damesgezicht, de toekomstige Britse koningin Kate Middleton het mooiste haar.

Opmerkelijk: Het is opvallend dat geen enkel lichaamsdeel van de ideale vrouw door zowel mannen als vrouwen is gekozen.

Foto 1: Perfecte vrouwenlichaam volgens vrouwen
Foto 12 Perfecte vrouwenlichaam volgens mannen
Het lichaam van de perfecte man

Heb jij de benen van David Beckham, de spieren van Brad Pitt en het gezicht van Jamie Dornan (de acteur uit de verfilming van Vijftig Tinten Grijs)? Gefeliciteerd, dan zal je aan dates geen gebrek hebben. Je hebt dan namelijk het lichaam van de perfecte man.


Tenminste als je ook het haar van Harry Styles en de torso van Danid Gandy hebt, want zo snel zijn de vrouwtjes niet tevreden.

Vrouwen en mannen zijn het weer niet eens

De beide ideale heren die daar uit kwamen zijn beide knap, maar lijken niet erg op elkaar. Brad Pitt en David Beckham kwamen in beide ideaalplaatjes voor, maar met andere lichaamsdelen. Volgens de vrouwen heeft Brad Pitt de ideale spieren, maar de heren waren meer jaloers op de bundels van Hugh Jackman. Het haar van Brad Pitt zagen ze wel weer zitten, maar de vrouwen gaven weer de voorkeur aan Harry Styles.

Bij beide geslachten zijn benen van voetballers favoriet (die zijn dan ook veel geld waard). De vrouwen kozen voor de stelten van David Beckham. Mannen voor de betere voetbalbenen van Frank Lampard. Bij de mannen was het gezicht van David Beckham dan weer favoriet, maar de vrouwen zwijmelen liever weg bij de kop van acteur Jamie Dornan.

Foto 3: Het perfecte mannenlichaam volgens vrouwen
Foto 4: Het perfecte mannenlichaam volgens mannen


Hoe ziet jouw perfecte vrouw of perfecte man er uit? Onderaan deze pagina kun je je voorkeuren kenbaar maken. We zijn nieuwsgierig!

(C) Content=King

1 opmerking:

  1. De perfecte vrouw: Grote borsten, ronde billen, blond haar, blauwe ogen. Ja ik weet het, ik ben niet origineel!
    Overigens vind ik een klein vetrolletje best wel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.