Sites voor een seksdate: Echt of fake?


Er zijn enkele goede sites die er op gericht zijn mensen voor een seksdate bij elkaar te brengen. Maar helaas is verreweg het grootste deel van deze erotische datingsites nep. Welke datingsites voor een seksdate zijn wel te vertrouwen en hoe haal je de neppers er tussenuit?

Betrouwbare sites voor een seksdate

De beste datingsites voor een erotisch contact kun je vinden in ons overzicht van beste erotische datingsites. We kunnen natuurlijk nooit garanderen dat mensen een fake-profiel op zo'n site aanmaken, maar deze sites bestaan van echte mensen die echte profielen aanmaken om echte mensen te leren kennen voor een echte seksdate.

Hoe werken fake datingsites?

Het overgrote deel van de overige datingsites voor een seksdate is helaas net zo fake als de 0900-lijnen waarvan de commerciële omroepen 's nachts commercials uitzenden. De fake datingsites zijn ook meestal in dezelfde handen als deze betaalnummers en sms-diensten en werken vaak daarmee samen. Het is ook reuze makkelijk om zulke sites op te zetten. Het enige dat ze nodig hebben is software, een bestand met (bedachte) profielen, een domeinnaam en een layout.  Door meerdere layouts (gewoon een template) en domeinnamen te gebruiken kunnen ze met dezelfde profielen een heleboel verschillende sites aanmaken tegen minimale kosten. Daarom zijn er ook zo verschrikkelijk veel van dit soort fake datingsites.

Vervolgens laten ze de inschrijver zich gratis inschrijven. Deze komt er echter al snel achter dat hij niet echt contact kan leggen met de vrouwen op de site, tenzij hij betaald. Deze tactiek wordt ook gehanteerd door echte datingsites (ook de niet erotisch bedoelde) maar het verschil met de fake datingsites voor een seksdate is dat de deelnemer bedolven wordt onder de aanbiedingen van onbekende mooie vrouwen die niets liever willen dan seks met hem (dit zal je op een echte seksdatingssite niet snel gebeuren). De deelnemer moet hen dan meestal contacten met via een sms- of telefoonnummer dat veel geld kost of per verzonden bericht betalen. Een gratis mailtje sturen is er nooit bij.

Hoe kun je zien of een erotische datingsite fake is?

Meestal hoef je niet eerst te betalen om te zien of een datingsite fake is. Sterker nog, vaak zie je het in één oogopslag. Let op het volgende:

Erotische afbeelding van leden op de homepage
Staan er meteen allemaal erotische afbeeldingen van (herkenbare) vrouwen op je scherm als je de website opvraagt? Dan kun je wel aannemen dat je met een fake datingsite te maken hebt.  Vrouwen willen - ook al staan ze op een site voor een seksdate - namelijk wel enige privacy. Ze zitten er niet op te wachten dat de hele buurt of het hele dorp ze in een erotische pose op internet ziet staan. Op een echte datingsite voor seksdates staan ook wel deelnemende dames erotisch afgebeeld, maar dat zal niet openbaar zijn of anders meestal op een dusdanige manier dat ze niet of slecht herkenbaar zijn (bijvoorbeeld met een blur of het hoofd afgewend).

Virtueel entertainment
Twijfel je nog? Zoek dan in de algemene op de woorden "entertainment" of "virtuele". Goede kans dat je dan een tekst aantreft dat er op de site virtuele profielen staan of dat de site entertainment tot doel heeft. Deze teksten betekenen niets anders dan dat de heleboel bij elkaar verzonnen is.

Deze sites voor een seksdate zijn wel echt

Kijk bij de eerlijke sites voor een seksdate voor betrouwbare datingsites voor erotische dating.

Zie ook: Tips sexdate

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.