Dik en daten?

Durf je niet goed aan online dating te doen omdat je een maatje meer hebt? Dan kunnen we je gerust stellen. Zowel mannen als vrouwen vinden een kilootje of wat extra helemaal niet erg als ze een date zoeken.


Dat geldt ook opvallend vaak voor mannen op zoek naar een date. Maak je niet dik! Een beetje knuffelspek wordt zeer op prijs gesteld.

Veel vrouwen en mannen maken zich onterecht zorgen over hun wat vollere figuur of hun buikje. Het kan ze er zelfs van weerhouden om te daten. Zonde, want ze maken er vaak meer een probleem van dan de personen waarmee ze een date zouden willen hebben.

Veel mannen houden van wat voller

Het modebeeld van (niet zelden eng) dun en knokerig komt niet overeen met hetgeen de meeste mannen op een datingsite zoeken. En laten we eerlijk zijn, er zijn ook maar weinig vrouwen die dromen van het atletische lichaam van Dolf Jansen. Rondingen worden op prijs gesteld. Deze rondingen en extra kilo's worden geassocieerd met zacht en gezellig. Een beetje dik wordt op prijs gesteld.

Daarbij is het met wat mollige vrouwen en mannen vaak gezellig uitgaan. Vooral als je in een restaurantje aanschuift. Mollige mensen zijn vaak levensgenieters, en dat is één van de kenmerken die mannen en vrouwen vaak zoeken in een date.

Datingsite voor een maatje meer

Voor mensen die meer dan gemiddeld dik zijn is er zelfs een aparte datingsite, namelijk Maatje Meer Match. Op deze veelgebruikte datingsite zijn niet alleen mensen met een maatje meer te vinden, maar ook mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een wat vollere partner.

Maar natuurlijk hoef je voor of als een stevig gebouwde man of vrouw niet per sé naar zo'n gespecialiseerde datingsite. Ook op de gemiddelde andere goede datingsite zijn volop mannen en vrouwen met met pondjes extra te vinden. En die hebben heus niet veel meer moeite met het vinden van een leuke date dan de andere mensen die ingeschreven staan op die datingsite. Gewoon proberen!

Zie ook: Meer dating tips

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.