Online dating steeds meer populair onder 40-plussers.


Het gebruik van online datingsites neemt nog steeds toe, maar de huidige groei wordt veroorzaakt doordat de 40-plussers het online daten ontdekt hebben. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.

Uit dit onderzoek blijkt tevens dat de 40-plussers die een nieuwe relatie beginnen vaak niet veel behoefte aan een (nieuw) huwelijk hebben. Dit wordt bevestigd door een aanvullend onderzoek van de datingsite Parship. Van de twintigers wil 83 procent trouwen als ze de ware hebben ontmoet. Bij de dertigers is dat percentage al gedaald tot 72 procent. Boven de veertig zijn er helemaal weinig trouwplannen, al geeft 1 op de 3 wel aan willen trouwen als de ander dat graag wil.

En als er dan getrouwd wordt, dan hebben de 40-plussers ook minder behoefte aan veel poespas. Het zijn juist de jongeren die een bruiloft willen met alles er op en er aan. En nog een verbazende uitkomst: Een romantische bruiloft (in het wit en in de kerk) is aanmerkelijk gewilder bij mannen dan bij vrouwen, tenminste als het om de abonnees van Parship gaat.

Veertig plussers kunnen online daten via Parship of via één van de gratis datingsites.

Zie ook: Tips dating 50+


Onderwerpen:
40 plussers dating, 50 plussers dating sites, populaire datingsites ouderen.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.