Serieuze homo dating


Zoek op Google naar homo dating of gay dating en de sekssites en websites voor sekscontacten vliegen je om de oren. Maar veel homo's die zich op het datingpad begeven zijn hier helemaal niet naar op zoek. Gelukkig zijn er ook datingsites voor serieuze homo dating.

Algemene datingsites als Relatieplanet en Lexa bieden datende homo's een platform, want ook op deze datingsites kun je aangeven dat je een man bent die een man zoekt of een vrouw die een relatie zoekt met een vrouw. Het "aanbod" is hier groot, maar toch zijn bij deze grote algemene datingsites de deelnemers lang niet altijd op zoek naar een serieuze vaste relatie.

Wie echt serieus op zoek is kan dan beter kiezen van GayParship, de speciale homo datingsite van het bekende Parship, een datingsite die echt voor kwaliteit gaat en zich op serieuze relaties en hoger opgeleide daters richt.


Klik hierboven en test GayParship gratis uit

De slogan van deze serieuze datingsite voor homo's is "Avontuur vind ik wel ergens anders, een serieuze relatie op GayParship". Hiermee wordt meteen duidelijk aangegeven dat je hier niet op de juiste plek bent voor het leggen van losse contacten voor een avontuurtje. De gebruikers van GayParship zijn grotendeels hoger opgeleide homo's (76%) waarvan 85% ouder dan 30 jaar is. Ruim een derde (38%) vindt hier ook echt een relatie, wat bijzonder hoog is voor een datingsite.

Sleutel tot dit succes is onder andere de veel geprezen persoonlijkheidstesten van Parship die - mits zorgvuldig ingevoerd - heel goed in staat zijn om passende dates voor je te vinden. We raden je dan ook aan de tijd te nemen om deze tests goed in te vullen.Niet alleen voor mannelijke homo's is GayParship een bijzonder goede serieuze datingsite, ook veel lesbienes op zoek naar een serieuze relatie zijn hier ingeschreven.

Ben je single homo en in voor een serieuze relatie? Probeer dan GayParship vooral eens uit!

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.