Wat zoeken mannen en vrouwen op een erotische datingsite?


Wat zoeken mannen en vrouwen op een casual datingsite (of in beter Nederlands een erotische datingsite). De erotische datingsite C-Date zocht het uit. Hier de interessante resultaten van een enquete onder meer dan 5000 van hun gebruikers.

De meeste mannen en vrouwen die via een erotische datingsite contact zoeken doen dat om hun sexuele fantasieen waar te maken. Maar wat zijn hun grootste erotische fantasieën?

1. Seks met meer dan 1 persoon

Voor meer dan een kwart van de casual daters van C-Date is dit de grootste fantasie. En dan gaat het met name om een trio. Een trio met twee sekspartners van het andere geslacht is daarbij het meest populair. Overigens is de trio-fantasie bij mannen een stuk populairder dan bij vrouwen.

2. Seks op een ongebruikelijke plek

Deze fantasie scoort nauwelijks lager en wordt ook door meer dan een kwart genoemd. Bij elkaar scoren deze twee seksuele fantasieën ongeveer 53% en aangezien zo'n 21% van de ondervraagden eigenlijk geen idee hebben wat ze willen ('weet ik niet') zijn dit duidelijk de seksuele hoogtepunten waarvan de mannen en vrouwen op een erotische datingsite dromen. Het voordeel van de fantasie van seks op een ongebruikelijke plek ten opzichte van erotische fantasie 1: Je hoeft er maar 1 date voor aan de haak te slaan.

3. Een rollenspel tijdens de seks

En dan de rest? 10% droomt er van zijn of haar fantasie de vrije loop te laten met de date die hij of zij via internet opdoet. "Man betrapt inbreekster, maar belooft de politie niet te bellen als...", "Werkneemster vraagt de baas om opslag en overtuigt hem door....", "vrouw neemt een knappe lifter mee, en dan...". Juist ja, samen een spannend toneelstukje spelen. Hier is niet veel meer voor nodig dan een man en een vrouw, samen met fantasie, en natuurlijk met lekkere trek. Op erotische datingsites zijn deze volop te vinden.

4. Bondage of SM

Bondage en / of SM zijn een fantasie die bij zo'n 8 procent van de mensen bij C-Date (en vast ook bij andere erotische datingsites speelt). Niet iedereen houdt er van (hehe, 92 procent noemt het niet als favoriete erotische fantasie), maar dit is iets dat je op iedere goede erotische datingsite als voorkeur kunt aangeven. Je kunt er dus zowel als man of vrouw op selecteren.

5. Een homosexuele ervaring

M zoekt V en V zoekt M. Maar lang niet altijd. 6% is op zoek naar een erotische ervaring met iemand van hetzelfde geslacht, en vaak is dat een nog "maagdelijk" contact. Erotische datingsites lenen zich hier uitstekend voor.

6. Seks met een ander paar

Niet alleen singles en ondeugende mannen en vrouwen met een relatie zoeken erotisch contact. Opvallend veel stelletjes verrijken zo hun erotische wereld. Voor 4% is het zelfs de grootste fantasie om het samen of alleen met een stel te doen. Voor beide 'doelgroepen' zijn er opvallend veel mogelijkheden op erotische datingsites. Dating met een stel is makkelijk te realiseren via een erotische datingsite.

7. Tijdens de seks gefilmd of gefotografeerd worden

Niet de grootste groep (3 a 4 procent heeft dit als grootste fantasie), maar voor de televisiezender van Kim Holland zijn er kennelijk nog genoeg mensen die een rolletje kunnen meespelen. Maar natuurlijk hoeft heel Nederland helemaal niet mee te kijken als je deze fantasie waar wilt maken. Een privé opname kan ook, maar let wel op. Voor het waarmaken van de fantasie om gefilmd / gefotografeerd te worden tijdens de seks is een contact met een wildvreemde misschien wat minder geschikt. Als je het privé wilt houden tenminste.

Zie ook: sexdate tips

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.