Erotische dating sites: Verbazend succesvol om een relatie te vinden

Bij erotische dates denk je niet meteen aan het vinden van een levenspartner. Maar toch blijken sekscontacten verbazend vaak seksrelaties en vervolgens partner relaties te worden.

relatie vinden via erotische dating

Casual Dating is een vorm dating via internet die helemaal gericht is op avontuurtjes, one night stands, vrijblijvende sekscontacten of met andere woorden "neuken, ontbijten, pleiten". Daarom is het grappig om te weten dat vele van die vrijblijvende seksafspraakjes uiteindelijk tot een vaste relatie leiden.

Dit blijkt uit een onderzoek van C-Date, een internationaal toonaangevende website op het gebied van seksdates. Die weten dus waarover ze praten!

27% van de sexdates leidt tot een vaste relatie

Uit hun onderzoek blijkt dat 27 procent van de personen die zo aan vrijblijvende seksafspraakjes doet uiteindelijk aan zo'n sekspartner blijft hangen. Te leuk om te laten gaan! Daarmee kan een casual datingsite (voor vrijblijvende sekscontacten) zich verbazend genoeg meten met de kroeg, de werkplek en de sportvereniging als plek om een relatie op te doen. We vragen ons zelfs af of "nette" datingsites als Lexa en Relatieplanet zulke cijfers kunnen overleggen.

Proefrit

Met andere woorden. Het maken van een goede proefrit leidt in veel gevallen tot een succesvolle deal. Iets dat autodealers al jaren weten!
Zie ook: 
Via erotische dating sites worden verbazend vaak levenspartners gevonden. Een relatie vinden kan dus ook op dat soort dating sites.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.