Is online flirten vreemdgaan?

Er wordt online heel wat geflirt. Ook tussen getrouwde vrouwen en mannen. Pleegt een getrouwde vrouw of man die stiekem online flirt vreemd? Of is dat heel onschuldig?


Niet iedereen die een datingsite gebruikt is serieus op zoek naar een relatie. Het medium wordt ook veel gebruikt (of misbruikt, als je dat zo wil omschrijven) om te flirten. 

Bij veel mannen en vrouwen gaat het contact nooit verder dan online flirten. Niet zelden hebben deze online flirters thuis op de bank een relatie zitten. Is hun geflirt dan vreemdgaan?

Meeste vrouwen vinden online flirten vreemdgaan, mannen niet
Geef je op deze vraag "nee" als antwoord? Dan ben je waarschijnlijk een man. 

Volgens een onderzoek van C-Date vindt namelijk 64% van de mannen online flirten (en daar rekenen we dan cybersex ook maar onder) namelijk geen vreemdgaan. 

Hun vriendinnen en vrouwen zijn waarschijnlijk echter vaak een heel andere mening toegedaan. Bij de vrouwen is namelijk slechts 36% zo ruimdenkend. Meer dan een derde van de dames vind het overspel als hun man of vriend stiekem online met andere vrouwen chat en flirt.
En dan hebben we het nog over de dames en heren die via de erotische datingsite C-Date aan dit onderzoek hebben meegedaan. 

We vrezen dat de gemiddelde Nederlandse vrouw (die niet actief is op een erotische datingsite) nog wat minder ruimdenkend is op dit gebied.

Tip: Een heel goede en leuke datingsite om online te flirten is Secret Flirt Dating. Op deze dating site vind je veel leuke vrouwen en mannen, single of getrouwd, die in zijn voor een spannende flirt.

Zie ook: 
Is online flirten voor jou vreemdgaan? Of is flirten met anderen als je al een relatie hebt een onschuldig spelletje? Hieronder kun je je je mening en ervaringen posten.

(C) Content=King

1 opmerking:

  1. Of online flirten gelijk staat aan vreemdgaan hang er helemaal van af of je partner weet dat je flirt. Ik denk dat de meeste mannen en vrouwen die online flirten dat stiekem doen. Als ik zou merken dat mijn man stiekem online aan het flirten is met andere vrouwen zal ik dat als een soort van vreemdgaan zien. Online flirten gaat immers verder dan alleen een knipoogje. Het wordt al snel cyberseks en de stap naar echt vreemdgaan is als je met iemand aan het chatten en flirten bent klein.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.