Zo kun je zien dat je aan het lijntje wordt gehouden bij online dating

Word ik aan het lijntje gehouden? Die vraag stellen veel mannen en vrouwen zich bij online dating. Het contact met een vrouw of man is leuk, maar van een date komt het maar niet.

Aan het lijntje gehouden worden bij online dating

Tijdens het online daten kun je heel leuke mensen tegenkomen. Maar hoewel het soms heel goed klikt zit er soms weinig schot in het vervolg. Wordt je soms aan het lijntje gehouden? Hier kijken we naar signalen die daar op kunnen wijzen.

Let op! Het hoeft niet zo te zijn dat je bij onderstaande signalen echt aan het lijntje wordt gehouden. Sommige mannen en vrouwen zijn gewoon voorzichtig, of toch niet zo zeker van hun zaak. 

Maar enig wantrouwen is misschien wel op zijn plaats bij onderstaande signalen:

Nooit afspreken

Het contact online is leuk, maar als het op afspreken aankomt, dan komt er iedere keer weer een kink in de kabel. Het lijkt soms wel of hij of zij je helemaal niet wil zien. Het lijkt wel of de andere persoon iets te verbergen heeft. 

Is hij of zijn wel wie hij of zij zegt te zijn? Misschien heb je de andere persoon wel nooit gezien en is degene inmiddels 10 jaar ouder dan op de foto. Of is het misschien zelfs een heel ander persoon? Stel in dat geval eens een videochat voor. En accepteer geen smoesjes!

Moeilijk te bereiken

Wordt je vlam duidelijk niet graag gebeld? Komt het vaak slecht uit? Is hij of zij vaak geheimzinnig als je diegene aan de telefoon hebt? Zegt hij of zij soms bijna niets terug als je je vlam aan de telefoon hebt?

Dan kan dit een reden zijn om de single-status van deze persoon in twijfel te trekken. En zo is er meer geheimzinnigheid die je wantrouwend kan maken.

Niet welkom thuis

Ben je bijvoorbeeld nooit bij de ander thuis geweest? Wil hij of zij altijd op neutraal terrein afspreken of bij jou thuis, maar lijkt het huisadres van de ander wel geheim gebied? 

Dan is de kans behoorlijk groot dat er trouwfoto's of andere romantische kiekjes op het dressoir staan. En ook al heeft de andere goede redenen (woont ver weg, zit midden in een verbouwing, heeft een argwanende hospita), het is aan te raden eens aan te dringen op een uitwedstrijd.

Familie en vrienden worden op afstand gehouden

Dat je binnen enkele weken niet bij je "potentiële schoonouders" op bezoek gaat, oké, maar als je na een paar maanden nog steeds bij de familie en vrienden van je lover wordt weggehouden kan een slechte teken zijn. Wat heeft hij of zij te verbergen?

Grote verhalen, weinig daden

Heb je een vent aan de haak geslagen die een miljonairs leven leidt (maar merk je daar zelf nooit wat van)? Of een vrouw die sensueel en uitdagend is (maar heb je haar nog geen fatsoenlijk kusje mogen geven)? 

Grote kans dat je dan te maken hebt met iemand die een fantasiewereld leeft. Kom van die roze wolk af, en bekijk de wereld zoals deze is. Online contacten zijn helaas een snoeppot voor fantasten.

Zie ook: 

Onderwerp:
Bij online dating kan je via chats, app en mail een heel leuk contact hebben met iemand, maar van een echte date met deze vrouw of man komt het nooit. De boot wordt altijd afgehouden. Word je aan het lijntje gehouden? Is de mogelijke date wel degene die hij of zij zegt te zijn. En is die potentiële date wel single? Hier een reeks van tekenen dat je bij online dating aan het lijntje gehouden wordt.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.