Een double date

Vind je een date een beetje eng? Ga dan gelijktijdig met een vriend of vriendin daten. Bij een double date ga je met z'n vieren op date.


Vind je een date met een onbekende of vrij onbekende een beetje eng? Ben je bang dat je je tijdens de date geen houding kunt geven of dat het gesprek doodvalt? En heb je een vriend of vriendin, die met hetzelfde probleem zit? Probeer dan eens een double date.

Ga gelijktijdig met die vriend of vriendin op date en ga gezellig met z'n vieren op stap. Zo weet je eigenlijk van tevoren al dat het leuk wordt, want je hebt altijd je vriend(in) om op terug te vallen. En blijkt je date niets, dan kunnen jullie achteraf samen om dit afspraakje lachen.


Een double date werkt het beste met elk een onbekende date
Je kunt op een double date een vriend / vriendin met partner meenemen, maar het kan een nadeel zijn als je beide andere personen beide al goed kent. Het kan dan gebeuren dat je eigenlijke date er een beetje bijhangt. 

Een double date werkt het beste als jullie allebei een (vrij) onbekende persoon aan de haak hebben geslagen.


In ieder geval één leuk persoon bij de date
Het voordeel van een double date waar ook een bekende bij is, is dat het (vooral voor jou) veel meer ontspannen verloopt. Je kunt altijd op je vriend(in) terugvallen en met z'n vier zal een gesprek niet snel stilvallen.

Zie ook:


Onderwerpen:
De naam zegt het al, een double date is een dubbele date. Je gaat niet alleen met iemand daten, maar je doet dat gelijktijdig met een vriend of vriendin, die zijn of haar eigen date meeneemt. Dit is veel minder eng, veel meer ontspannen en je weet zeker dat er een leuk persoon meegaat op date, ook al valt de man of vrouw (jongen / meisje) die je date tegen.

ble dating.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.