Tip: Versier een vrouw, stuur een foto van je ogen

Sommige heren denken dat ze een vrouw kunnen versieren door een foto van een bepaald lichaamsdeel op te sturen. Helemaal fout! Wil je het wel goed doen? Stuur dan een foto van je ogen.

foto ogen

Wie een vrouw wil versieren doet er niet verstandig aan foto's van zijn pielemoos te mailen. Ook niet als het om een erotisch contact gaat. Dat blijkt uit een onderzoek van de erotische datingsite Victoria Milan.

Piemel foto's niet populair

Toch heeft 72% van de vrouwen die zich op internet op het overspel-pad begeeft wel eens zo'n "piemel selfie" ontvangen. 

Een foutje van de afzender want slechts 9% van de vrouwen (op een erotische datingsite) kan dit soort plaatjes waarderen. 

Een geheel naakt mannenlichaam in de mailbox vindt 16% van de 2.500 ondervraagde vreemdgaande dames wel oké.

Gezichten wel

Geen foto van Kleine Leo dus. Maar met wat voor soort foto's scoor je wel dates?

Met een duidelijke foto van je gezicht maak je veel meer kans op een date. Meer dan een derde van de dames ontvangt namelijk graag zo'n traditioneel selfie. 

Ziet dat gezicht er op de foto ook nog een beetje aantrekkelijk uit, dan is er goede hoop op een date.

Mysterieuze ogen doen het

Maar wil je als man echt de aandacht van een vrouw, stuur dan een mysterieuze foto waarop alleen je ogen te zien zijn. 36% van de vrouwen valt daarvoor als een blok!
Een onderzoek van Victoria Milan, een erotische datingsite voor overspelige dames en heren, bevestigt wat bijna iedereen al weet. Dames, ook die op zoek zijn naar een erotisch contact, zitten vaak niet te wachten op een dickpic. Wil je een onbekende dame online versieren? Stuur dan een mysterieuze foto van alleen je ogen. Zo'n foto maakt bij dating sites de meeste kans op een date.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Helemaal mee eens! Ik val ook erg op ogen. En dan met name in een open vriendelijke blik. Ik heb weinig met macho en op een koude kille blik kan ik helemaal afknappen. Lieve ogen doen me smelten, vooral in combinatie met een vriendelijke mond. Doe die er dus ook even bij!

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.