Vrouwen krijgen vaker een orgasme bij seks met een vrouw dan met een man

60% van de vrouwen krijgt een orgasme als ze seks hebben met een man. Bij lesbische seks of biseks is dat 80%.

orgasme vrouwen

85% van de heteroseksuele mannen krijgt een orgasme als ze seks hebben. Dit lijkt een vrij laag percentage, maar bij de heteroseksuele vrouwen is dit slechts 60%. En dan te bedenken dat het bij lesbiennes 80% is. Verklaart dit het succes van biseks datingsites voor vrouwen?

Volgens een Nederlands onderzoek onder ruim 6.500 vrouwen hebben lesbische vrouwen betere seks en meer orgasmes dan heteroseksuele vrouwen. 

Dit komt onder andere doordat vrouwen zich in gezelschap van een vrouw vrijer en zelfverzekerder voelen over hun eigen lichaam dan in het gezelschap van een man. 

De rust en zelfvertrouwen dit dit met zich meebrengt zorgt er voor dat ze makkelijker een orgasme kunnen bereiken.

Dus heren, zorg er voor dat uw bedpartner zich zelfverzekerd voelt!  Uw complimentjes betalen zich met rente terug.

Maar er is meer. Lesbische vrouwen variĆ«ren ook meer tijdens de seks. Mogelijk doet het gemis van bepaalde lichaamsdelen een groter beroep op de fantasie. 

Als man kun je dat natuurlijk ook bereiken, door dat bepaalde (aan mannen voorbehouden) lichaamsdeel tijdens een vrijpartij even wat minder aandacht te gunnen. 

En neem de tijd, want volgens het bewuste onderzoek duurt seks tussen 2 vrouwen gemiddeld langer.

De deskundigen

Volgens hen-die-het-weten-kunnen komen vrouwen makkelijker klaar bij vrouwen dan bij mannen doordat vrouwen zich ook sneller op hun gemak voelen bij het lichaam van een andere vrouw. 

Vrouwen, of ze nu hetero, lesbisch of bi-seksueel zijn, beleven minder voorspelbare en meer gevarieerde orgasmes beleven dan mannen.

Zie ook: 

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.