Vrouwen krijgen meer orgasmes bij vrouwen dan bij mannen


85% van de heteroseksuele mannen krijgt een orgasme als ze seks hebben. Dit lijkt een vrij laag percentage, maar bij de heteroseksuele vrouwen is dit slechts 60% komen. En dan te bedenken dat het bij lesbiennes 80% is. Verklaart dit het succes van bi-sex datingsites voor vrouwen?

Volgens een Nederlands onderzoek onder ruim 6.500 vrouwen hebben lesbische vrouwen betere seks en meer orgasmes dan heteroseksuele vrouwen. Dit komt onder andere doordat vrouwen zich in gezelschap van een vrouw vrijer en zelfverzekerder voelen over hun eigen lichaam dan in het gezelschap van een man. De rust en zelfvertrouwen dit dit met zich meebrengt zorgt er voor dat ze makkelijker een orgasme kunnen bereiken.

Dus heren, zorg er voor dat uw bedpartner zich zelfverzekerd voelt!  Uw complimentjes betalen zich met rente terug.

Maar er is meer. Lesbische vrouwen variƫren ook meer tijdens de seks. Mogelijk doet het gemis van bepaalde lichaamsdelen een groter beroep op de fantasie. Als man kun je dat natuurlijk ook bereiken, door dat bepaalde lichaamsdeel tijdens een vrijpartij even wat minder aandacht te gunnen. En neem de tijd, want volgens het bewuste onderzoek duurt de seks tussen 2 vrouwen duurt langer.

De deskundigen

Volgens hen-die-het-weten-kunnen komen vrouwen makkelijker klaar bij vrouwen dan bij mannen doordat vrouwen zich ook sneller op hun gemak voelen bij het lichaam van een andere vrouw. Vrouwen, of ze nu hetero, lesbisch of bi-seksueel zijn, beleven minder voorspelbare en meer gevarieerde orgasmes beleven dan mannen.

Zie ook: Alle tips gay / lesbische dating

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.