5 tekenen dat er iets mis is met je date


Niet iedereen die op het datingpad is is even eerlijk. Daarom hier een lijstje met tekenen die er op kunnen wijzen dat je date je aan het belazeren is. Misschien is je date wel minder single dan hij zegt!

Geheimzinnige telefoontjes

Je date neemt nooit de telefoon op als hij bij je is. Altijd loopt hij de ruimte uit om het gesprek in een andere ruimte te voeren. Iedereen heeft recht op privacy, maar als dit vaker voorkomt is het verdacht. Vooral als je elkaar langer gaat kennen. Waarom mag je niets van zijn privé leven horen? Je zou er bijna iets van gaan denken!

Afspraken afzeggen

Een afspraak afzeggen kan natuurlijk altijd gebeuren. Je date heeft ook een leven. Maar als het regelmatig op het laatste moment gebeurt is je date misschien niet zo vrij in het plannen van afspraken als hij zegt te zijn. Vooral als zijn verklaring voor het afzeggen van de afspraak ook nog eens vaag is.

Informatie achter houden

Vaag is altijd een slecht teken. Als je date geen informatie wil geven over bijvoorbeeld zijn beroep, zijn vakantie of zijn tijdsbesteding wil hij duidelijk niet teveel van zichzelf prijsgeven. Wat is daarvan de reden? Zou het niet zo zijn dat hij dat doet omdat je zijn bekenden niet kan ontmoeten en om te voorkomen dat je onverwacht voor zijn neus staat?

Weghouden bij vrienden en kennissen

Hetzelfde geldt voor als je date duidelijk probeert te voorkomen dat je met zijn vrienden en kennissen in contact komt. Ben je niet welkom bij zijn sportwedstrijd of op zijn werk? Wil hij liever niet met jou naar zijn stamkroeg? Als hij je lijkt te verbergen voor bekenden zal dat een reden hebben.

Liegen is bedriegen

Een leugentje om bestwil kan altijd voorkomen. Maar als je hem te vaak betrapt is dat een slecht teken. Waarom liegt hij? Een leugen heeft altijd een reden. Goede kans dat je date wat te verbergen heeft.

Zie ook:

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.