Interview: Agnes wil graag verwend worden

Agnes is een jonge dame die zich graag laat verwennen met leuke dates en mooie cadeaus. En daar wil ze dan in bed best iets voor terug doen.


Regelmatig hebben we op deze weblog interviews met mannen en vrouwen die actief zijn op datingsites. Dit maal is dat Agnes, een jonge vrouw (22) die zich graag door mannen laat verwennen.


Hallo Agnes, ik begrijp dat je niet echt op zoek bent naar een vaste relatie via de datingsites die je gebruikt?
<lacht> Nee, dat klopt. Ik maak gebruik van casual datingsites zoals Regio Sexcontact en Ondeugend Daten en ik ben daar op zoek naar contacten voor bijvoorbeeld een avondje uit. 

Of laat ik het zo zeggen, ik zoek daar mannen die me aandacht geven en me gruwelijk verwennen.

Verwennen, als in?
Een etentje in een goed restaurant, een flesje parfum, een mooi sieraad. Mannen die wat over hebben voor me. Die laten zien dat ze me willen veroveren. Maar als je dat andere verwennen bedoelt, ja dat ook! <lacht> 

Als we aan het eind van zo'n heerlijke avond in bed belanden wil ik dat ze nog steeds heel erg hun best voor me doen.

Hmmm, klinkt als een femme fatale, maar ook wel een beetje materialistisch. Gaat het je om aandacht? Om goede seks? Of toch vooral om dure cadeaus?
<beetje boos> Nee als het me om het materialistische zou gaan zou ik het wel anders aanpakken. Dan vroeg ik er gewoon geld voor en kocht ik die cadeaus zelf wel. 

Iemand die in die business zat heeft me eens voorgesteld voor hem als callgirl te werken. Dan zou ik vele duizenden euro's kunnen verdienen. Maar ik wil dat niet. Ik wil weten met wie ik date en met wie ik seks heb. En ik wil dat op basis van gelijkwaardigheid.

 Ik hou van seks, ik hou van mooie dingen en leuke mannen, maar ik ben geen hoer! Wat ik wel wil is dat iemand er zijn best voor me doet, me verleidt, en ik wil een heel leuke avond!

Wat was je leukste date?
Een zakenman nam me eens mee naar Milaan op een zakentrip. Daar had hij een meeting van een paar uur, maar hij nam daar daar wel twee dagen de tijd voor. En ik mocht mee. Een prachtige stad, een luxe hotel, heerlijk eten en mooie cadeaus bij het shoppen. 

En veel uitgebreide en lekkere seks! Maar een diner gewoon in Nederland kan ook leuk zijn, met het juiste gezelschap.

Zoek je deze dates altijd via internet?
Ja tegenwoordig wel. Ik zie er goed uit, en ik heb mijn babbel bij me. In een kroeg heb ik zo contact en hoef nooit alleen naar huis. Maar daten via internet is veel stijlvoller,

Wat voor mannen hebben jouw voorkeur?
Echte heren. Mannen die weten hoe je een vrouw moet verleiden en verwennen. Vaak zijn dat mannen die hoog op de maatschappelijke ladder staan. Mannen met een goede baan of een goedlopende eigen zaak. Mannen die succes hebben.

Oud en getrouwd?
<lacht> Vaak wel. Succesvolle aantrekkelijke mannen lopen zelden vrij rond.

Maar als je die single prins in die dure witte sportwagen tegen komt?
Laat maar komen! Mijn leventje nu bevalt me prima. Maar ik zie me op den duur wel naast een succesvolle rijke man.

Ik wens je er veel succes mee!


Zie ook:

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.