Tessa en Ronald. Date met een andere man, vrouw of stel

Dit stel wil ook wel eens een andere man en vrouw in bed en zoekt daarom regelmatig contact met een stel (man / vrouw) voor partnerruil. 


Regelmatig laten we hier vrouwen en mannen aan het woord over hun ervaringen met dating. Dit maal zowel een man als een vrouw, Ronald (31) en Tessa (28), een leuk stel dat aan dating voor stellen en partnerruil doet.

Ronald en Tessa begonnen vrij aarzelend en voorzichtig met dating voor stellen maar zijn inmiddels ervaren swingers. Hier vertellen ze over hun ervaringen met dating voor stellen.

Samen daten lijkt me een hele stap. Hoe zijn jullie er toe gekomen?
R: Dat ging voornamelijk van mij uit. Na een relatie van zo'n zes jaar kreeg ik weer heel veel behoefte aan de spanning van seks met onbekende vrouwen, maar Tessa wilde ik absoluut niet kwijt, en aan stiekem vreemdgaan had ik ook geen behoefte.

Dus toen vroeg je haar of ze geen zin had in een ander stel?
T: <lacht>, zo ongeveer wel. Maar dan nog erger. Hij vroeg of ik er bezwaar mee had als hij eens met een ander vrouwtje het bed in zou duiken. Als tegenprestatie mocht ik dan ook eens met een andere man.

Subtiel. Ik snap dat je meteen ja zei
T Ik wist niet of ik boos of verdrietig moest zijn, maar blij was ik er niet mee. Maar toch zette het me aan het denken. Ik had natuurlijk ook zes jaar lang alleen met Ronald seks gehad, en ook ik kwam regelmatig leuke mannen tegen waarmee ik best een beschuitje zou willen eten.

R: En toen het nog een keer terloops ter sprake kwam was Tessa ineens best positief.

T: Ja, hoe meer ik er over na dacht, hoe spannender het me het leek. Maar ik wilde Ronald absoluut niet alleen laten met een andere vrouw om seks met haar te hebben. Dus zo kwamen we op het idee van een date met een ander stel.
Want je wilde controle houden?

T: Ja, maar dat niet alleen. Het idee van seks met vier personen leek me ook spannend. En ik vroeg me af hoe een andere vrouw seks zou hebben met Ronald. En stiekem wilde ik ook wel eens weten hoe het was als ik seks zou hebben met een andere vrouw.

R: Ja! Dat wilde ze eerst niet toegeven. Maar uiteindelijk was dat voor mij de doorslag om het te gaan doen. In eerste instantie had ik nog mijn bedenkingen. Ik wist niet of ik het wel zo fijn zou vinden om te zien hoe een vreemde vent mijn Tessa een flinke beurt zou geven. maar toen Tessa de wens uit sprak wel eens een vrouw te willen likken en door haar gelikt te worden was ik snel om!

T: Nou ja, eerst wilde je nog alleen een vrouwtje uitnodigen voor een trio. Maar als jij een vreemde vrouw gaat neuken, dan wil ik all the way met een leuke andere kerel.

Dus het werd geen trio maar een kwartet. Hoe pakte jullie dat aan?
R: Ik had al eens op Regio Sexcontact rondgekeken, dus daar maakte we een profiel aan. En kwamen we al snel in contact met andere stellen. We ontdekte daar wel dat er verschil is tussen doeners en dromers. 

Bij de dromers komt het nooit tot een date, wil je er echt werk van maken dan heb je doeners nodig. Gelukkig werden we vaak uitgenodigd kennis te komen maken. 

Het bleek alleen wel dat de doeners vaak wat ouder dan ons waren.  Daar hebben we nu helemaal geen moeite mee, maar voor onze eerste seksdate met een ander stel schrokken we toch terug voor de ervaring die veel van die doeners al leken te hebben. 

Gelukkig kwamen we na één of twee weken in contact met een leuk stel van in de twintig, voor wie het ook de eerste keer was. Er gingen nog wat dagen aan chatten en whatsappen aan vooraf, maar toen kwam het toch tot een date bij hen thuis.

Daar willen we natuurlijk alles over weten
T: Het was gezellig en ongemakkelijk tegelijk. Het klikte meteen goed, maar hoe maak je de overstap van samen koffie en thee drinken naar met z'n vieren het bed in duiken. Tot Ronald voorstelde om de kleren maar uit te doen <lacht>.

R: Ja sorry, ik ben van de praktijk gerichte oplossingen. We zaten met vier mensen die eigenlijk seks wilde een beetje ongemakkelijk over koetjes en kalfjes te praten. Dus ik had iets van, kom we gaan naar jullie slaapkamer en trekken onze kleren uit. Zo gezegd zo gedaan. Volgens mij was iedereen opgelucht dat ik het voorstelde!

T: Ik wel! En toen de kleren uit waren en we alle vier naakt op het bed lagen ging het vanzelf. We maakte elkaar wat complimentjes over lichaamsdelen en streelde wat over en langs die lichaamsdelen en toen ging het vanzelf, net zoals je gewoon met z'n twee seks hebt.

R: Alleen zijn er veel meer variaties mogelijk <lacht> Supergeil was dat die eerste keer!

T: Mmmm, op een gegeven moment waren ze met z'n drie mij overal aan het likken en kussen. Ik wist niet hoe ik het had!


Ik heb het idee dat het beviel. Dus er kwam vast een vervolg
R: Ja vele vervolgen, maar niet met dat stel. Dat wil Tess niet

T: Dat heeft niet met hen te maken, maar dat is een eis van mij. Ik wil best partnerruil, maar nooit meer dan één keer met hetzelfde stel. En ook geen contact meer na afloop. Stel je voor dat er iemand verliefd wordt, of dat ze stiekem met z'n twee gaan afspreken!

R: Ik vindt dat wel jammer. Die steeds wisselende contacten maakt het spannend, maar soms is het met de vrouw van zo'n stel zo lekker dat je best nog eens een avondje met hen wilt afspreken. Maar dat doen we dus niet. We bepalen samen de spelregels.

Nooit slechte ervaringen met dating voor stellen gehad?
T: Nee eigenlijk niet. De ene keer klikt het meer dan de andere keer, maar dat maakt het ook weer spannend.

R: Nou, één van de eerste keren hadden we een seksdate met een stel dat wel erg alleen op Tessa gericht was. Toen had ik echt het gevoel dat ik er een beetje bij hing. Op het laatste zelfs letterlijk, haha. Sindsdien zijn we daar wel alert op. Als we het idee hebben dat ze het alleen om Tess te doen is, en ze mij maar op de koop toenemen doen we het niet.

Jullie zijn inmiddels ervaren swingers?
R: Ja, gemiddeld eens in de twee weken hebben we wel een date. En we schrikken ook niet meer terug voor stellen met veel ervaring. Het onwennige van het begin is ook weg. Meestal beginnen Tessa en ik wat met elkaar te vrijen en vragen dan of de anderen mee doen.

T: Ja we durven meer. We denken nu ook serieus aan trio's, met een vrouw, maar dan ook een keer met een man er bij. Dat wil ik dan wel namelijk!

R: Die trio's gaan er zeker komen!

Welke datingsites gebruiken jullie om al die contacten te leggen?
Nog steeds Regio Sexcontact, maar omdat je steeds meer contacten gaat zoeken zijn we ook actief op andere datingsites zoals Regioswingers en Nova Mora.


Zie ook

Heb je ook ervaring met partnerruil of andere vormen van swingen? Zijn jullie swingers die aan partnerruil doen of doe je bijvoorbeeld wel eens een trio met een koppel swingers? Onder op deze pagina kun je al je ervaringen, vragen en meningen posten.


Onderwerp:
Ronald en Tessa zijn swingers, een jong stel dat via internet afspreekt met andere stellen om samen seks te hebben. Vooral partnerruil spreekt hen aan. Wat zijn de ervaringen van deze swingers en hoe regelen ze hun dates? Je leest het in bovenstaand interview.

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Leuk om jullie ervaringen met swingen te lezen! Bij ons begon het ook met fantasieen om een trio te doen. We zouden beurtelings een mvv en mmv trio doen. Het vinden van een leuke vent voor een eerste mmv trio duurde een weekje en dat triootje was supeleuk. Toen gingen vol goede moed op zoek naar een leuke vrouw voor mvv maar dat bleek wel een ander verhaal.

  Na 2 maanden van chatten en mailen hadden we nog geen concrete date voor een vrouw en toen besloten we het over een andere boeg te gooien en op zoek naar gaan naar een stel. Dat was een stuk makkelijker en na een paar dagen hadden we al een date. Hoewel die date niet echt denderend was besloten we het daarna nog eens te proberen met ee date via internet en dat bleek een heel wat betere ervaring met swingen.

  Met dat stel spreken we nu best vaak af. Jullie willen niet twee keer een zelfde stel maar wij vinden de bekendheid en vertrouwdheid juist fijn. Het nadeel is dat jullie het misschien minder spannend vinden maar wij vinden het fijn om van te voren te weten dat het gezellig leuk en lekker gaat worden. Soms spreken we met vier af maar omdat we een trio zo opwindend vinden en onze vrienden ook doen we ook vaak met drie af. Omdat we elkaar inmiddels goed kennen en weten wat we aan elkaar hebben kan dat zonder jaloers te worden. Veel swingplezier toegewenst van K en K!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tessa en Ronald, jullie lijken mij een leuk stel, misschien komen we elkaar nog wel eens tegen ;-) Ook wij zijn swingers die graag aan partnerruil doen en daar heel leuke ervaringen mee hebben. Maar in tegenstelling tot jullie vinden we het wel zo plezierig om bij het swingen vaste contacten te hebben.

  Niet dat we monogame swingers zijn want we doen aan partnerruil met meerdere stellen. We hebben enkele swingersvrienden waarmee we af en toe daten. Wij vinden het wel zo relaxt en gezellig als je date met een stel dan je al kent. En de seks is dan ook beter. Maar natuurlijk staan wij altijd open voor nieuwe contacten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.