Goede gebruikersnaam voor een dating site

Als je jezelf voor een dating site of in een dating app inschrijft dien je een gebruikersnaam te kiezen. De meeste mensen verzinnen deze gebruikersnaam binnen 10 seconden, kloppen hem in, en gaan verder. Om dan de rest van hun datende leven aan die gebruikersnaam vast te zitten. En dat is dus niet verstandig!


Laat zo'n gebruikersnaam namelijk heel belangrijk zijn op een datingsite. Die username is het eerste dat eventueel geïnteresseerde vrouwen en mannen van je zien. En zolang ze je nog niet kennen kennen ze je alleen onder deze naam.

En wil je dan wel bekend staan als Heineken1973, Astrid26 of BigWillemUtrecht? Misschien eerst even nadenken voor je een gebruikersnaam kiest op een datingsite of in een dating app.

Schrijf je maar eens gratis in op een goede datingsite (dus wel even nadenken over de gebruikersnaam!), en kijk eens naar de namen waaronder de mannen en vrouwen daar ingeschreven staan. Bij veel van deze namen haak je al af voor je het profiel gelezen hebt. En dat is zonde, want het kunnen met leuke vrouwen en mannen zijn die achter deze soms verschrikkelijke usernamen schuil gaan.

Wat is een goede gebruikersnaam voor een dating site?

Een goede gebruikersnaam voor een dating site is niet te lang en makkelijk te onthouden. Je wilt immers dat een eventueel geïnteresseerde vrouw of man de naam wel herinnert bij een volgend bezoek aan de site.

Veel mensen kiezen voor hun eigen naam met een volgnummers. Veel minder origineel kan niet. En ook in dit geval doet Willem4 aan Bertha38 denken.

Verzin liever iets originelers en gebruik daar wat persoonlijks in. En dan bedoelen we niet je geboortejaar maar een hobby of andere passie. Zorg er echter wel voor dat je gebruikersnaam over een paar maanden nog steeds leuk is.

Het meeste succes op een dating site heb je door nieuwsgierigheid op te wekken. Een mysterieuze foto of een profieltekst die uitnodigt tot het stellen van vragen helpt altijd om reacties van anderen te krijgen. Met een gebruikersnaam is dat niet anders. Ook een unieke originele gebruikersnaam kan je kansen in het dating-casino verhogen.

Meer dating-profiel tips

Onderwerpen:
Gebruikersnaam dating site, username datingsite, inschrijven datingsite, dating app.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.