Goede gebruikersnaam voor een datingsite

Als je jezelf voor een datingsite inschrijft dien je een gebruikersnaam te kiezen. De meeste mensen verzinnen deze gebruikersnaam binnen 10 seconden, kloppen hem in, en gaan verder. Om dan de rest van hun datende leven aan die gebruikersnaam vast te zitten.


Maar laat zo'n gebruikersnaam nu heel belangrijk zijn op een datingsite. Het is het eerste dat eventueel geïnteresseerde vrouwen en mannen van je zien. En zolang ze je nog niet kennen kennen ze je alleen onder deze naam.

En wil je dan wel bekend staan als Heineken1973, Astrid26 of BigWillemUtrecht? Misschien eerst even nadenken voor je een gebruikersnaam kiest.

Een goede gebruikersnaam voor een datingsite is niet te lang en makkelijk te onthouden. Je wilt immers dat een eventueel geïnteresseerde vrouw of man de naam wel herinnert bij een volgend bezoek aan de site. Veel mensen kiezen voor hun eigen naam met een volgnummers. Veel minder origineel kan niet. En ook in dit geval doet Willem4 aan Bertha38 denken.

Verzin liever iets originelers en gebruik daar wat persoonlijks in. En dan bedoelen we niet je geboortejaar maar een hobby of andere passie. Zorg er echter wel voor dat je gebruikersnaam over een paar maanden nog steeds leuk is. Of je moet er op rekenen dat je gebruikersnaam zo verpletterend leuk is dat je dan al uitgedate bent.

Meer dating-profiel tips

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.