Een man voor mijn moeder


Nederland is weer een nieuw datingprogramma op televisie rijker. Rob Kamphues gaat moeders aan de man brengen in het SBS televisieprogramma Een Man Voor Mijn Moeder.


In dit nieuwe TV-programma wil Rob Kamphues Heidi (48 jaar), Cindy (49 jaar), Anita (52 jaar) en Veronique (54 jaar) aan  de man brengen. Dat doet hij niet alleen, maar met hulp van de kinderen van de vier moeders. Hierbij is wel een probleem, de kinderen verwachten heel wat anders van de datende mannen dan hun moeder.

De kinderen krijgen een wensenlijstje van hun moeder mee en hebben natuurlijk ook hun eigen wensen. Vervolgens selecteren ze zes mannen voor hun moeder waarmee deze een speeddate ingaat. Na deze eerste kennismaking gaat het daten verder. Iedere week valt er één man af tot Mister Perfect overblijft.

De vier moeders zijn op een leeftijd dat het vinden van een partner via uitgaan niet makkelijk meer is. Bij de meeste clubs komt de stemming er pas in op een tijdstip dat de moeders al bijna weer het bed uit moeten voor hun kinderen. Het datingprogramma is. evenals online daten, een heel geschikte manier om toch leuke mannen te leren kennen. Alleen worden op datingsites de mannen doorgaans niet door de kinderen geselecteerd.

Een Man Voor Mijn Moeder wordt iedere maandagavond om 21:30 uur door SBS6 uitgezonden.

Bekijk reeds uitgezonden afleveringen

(C) Content=King

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.