Wil een vrouw of man met jou vreemdgaan? Dit kan hun overtuigen!

Wat kan bij een getrouwde vrouw of man de doorslag geven om het risico te nemen en met iemand vreemd te gaan? Dat lees je hier!

Vreemdgaan vrouw man


Victoria Milan is een datingsite gespecialiseerd in dating voor getrouwde mannen en vrouwen die een spannende date buiten hun relatie zoeken. Je mag deze site dus gerust een specialist op het gebied van vreemdgaan noemen.
Hun expertise op dit gebied is nog verder uitgebreid door een onderzoek dat Victoria Milan onder ruim 9.000 van hun vreemdgaande gebruikers in 22 landen hielden. Gelukkig wilde Victoria Milan de via dit onderzoek opgedane kennis met ons delen.

Hieronder een aantal leuke en opmerkelijke conclusies uit dit onderzoek naar vreemdgaan van Victoria Milan:
 • Vrouwen vinden ook bij vreemdgaan het innerlijk van hun minnaar belangrijke dan het uiterlijk (62%).

 • Mannen vinden voor een slippertje het uiterlijk echter belangrijker dan het karakter (67%).

 • De scharrel buiten de deur moet humor hebben. Zowel vrouwen als mannen vinden dat belangrijk. Er moet ook een beetje gelachen worden bij het vreemdgaan.
   
 • Slechts 1 op de 5 vrouwen wil bij voorkeur vreemdgaan met een man met baard. Kriebelt dit teveel tussen de benen? Of geeft het daar juist te weinig kriebels? Dat vermeldt het onderzoek niet.
   
 • Maar slechts 9% van de vrouwen vind een glad geschoren man het aantrekkelijkst. De dames maken het de heren wel moeilijk!
   
 • Bij mannen is een minnares met lang haar favoriet. Mooie ogen bij de vrouw worden ook op op prijs gesteld.

 • Vrouwen letten sterk op kleding bij de keuze om zich te laten verleiden, maar slechts 11% van de mannen vind het belangrijk hoe een vrouw zich kleed. Ze zien de kleding waarschijnlijk toch liever verdwijnen.

 • Een vol figuur? Dames dat is geen probleem om je op het overspel te storten! 39% van de mannen prefereert rondingen, 40% slank, en de rest maakt het niet uit. Slanke vrouwen maken dus niet noemenswaardig meer kans om verleid te worden tot overspel.

 • Voor vrouwen is de ideale man om mee vreemd te gaan lang, humoristisch, elegant gekleed en voorzien van smeulende ogen.

 • Zowel vrouwen als mannen zoeken vaak iemand om mee vreemd te gaan die vaak het tegenovergestelde is van hun partner.
   

Zie ook: 
Wat kan een vrouw of man overhalen om vreemd te gaan? Welke man of vrouw is de zonde van het overspel waard? Hier lees je wat vrouwen en mannen kan overhalen om vreemd te gaan.

(C) Content=King

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.