Paren dating. Stellen die samen aan seksdating doen

Partnerruil, een spannend trio, of misschien wel seks met een hele groep mensen. Verbazend veel stellen zijn in Nederland online op zoek naar afspraakjes voor zulke avonturen.


Dit keer kijken we naar paren dating. Je kan als man of vrouw alleen op datingpad gaan, maar veel paren doen dat tegenwoordig samen. Ik vind dat wel zo gezellig! Via datingsites komen deze koppels in contact met andere paren, vrouwen of mannen en maken spannende afspraakjes.

Vele erotische datingsites zijn daarom ook geschikt voor paren dating. De manier waarop profielen worden ingevoerd en weergegeven zijn er op ingericht dat er ook twee mensen op kunnen staan, en dat geld ook voor de zoekfuncties.

Deze beste seksdating sites voor stellen zijn er op afgesteld dat je ook gericht op paren kunt zoeken en makkelijk met paren kunt daten.

Goede datingsites voor paren dating

Voorbeelden van goede datingsites (gericht op een seksdate) die ook heel geschikt zijn voor paren dating zijn Regio SwingersSDC (Swingers Dating Club), NovaMora en Ondeugend daten

Paren kunnen op deze dating sites gericht zoeken naar andere stellen, of naar een leuke vrouw of man die in is voor een spannende date met een stel. 

Zo maken vele paren in Nederland tegenwoordig hun fantasie waarheid en doen via deze datingsites aan partnerruil met andere paren, of een trio waarvoor ze een extra man of vrouw zoeken.Trio of kwartet

Steeds meer mannen en vrouwen zoeken in Nederland het avontuur, en steeds vaker doen ze dat met z'n twee. De wens van een trio'tje of kwartetje leeft bij vele mannen en vrouwen, en deze wensen zijn steeds beter bespreekbaar. 

Een verschil met enkele jaren terug toen koppels deze wensen voor zichzelf hielden met als gevolg dat een fantasie (die ze misschien wel beide hadden) nooit waarheid werd.

Paren dating steeds minder een taboe

Tegenwoordig wordt echter veel opener over paren dating gesproken. Op televisie, in tijdschriften, en natuurlijk op internet. 

Op bovengenoemde erotische datingsites kunnen paren op hun gemak bekijken welke stellen, vrouwen en mannen zich beschikbaar stellen voor een erotisch avontuurtje, en ze kunnen hierover praten, fantaseren en eventueel contact zoeken met personen die ze leuk vinden.

Dit alles maakt de stap om te experimenteren met seks met meer dan twee personen een stuk kleiner, makkelijker en natuurlijker. 

Paren dating is een stuk makkelijker geworden door de komst van dating sites waarop de in paren dating ge├»nteresseerde stellen elkaar heel makkelijk kunnen vinden, kunnen chatten en flirten, en natuurlijk kunnen daten met elkaar voor spannende ontmoetingen. 


Tip: De website Parendating is helemaal gericht op informatie over dating tussen paren en de beste sites om in contact te komen met paren die samen aan seksdating doen.


Anonieme berichten, veilige chats, videobellen, het draagt allemaal bij aan veilige dating waarbij je als stel anoniem kunt blijven tot je zeker weet dat je een seksdate wil met een bepaalde man, vrouw of koppel.

Kijk maar eens op bovenstaande datingsites wat er op het gebied van paren dating allemaal mogelijk is.

Zie ook

Onderwerp:
Hier kijken we naar de mogelijkheden van paren dating (swingen, stellen die samen daten met een man, vrouw of ander stel). Paren dating komt steeds vaker voor. Na de partnerruil tijd in de flower power tijd was paren dating wat op de achtergrond geraakt maar paren dating / swingen is tegenwoordig helemaal hot. In de vorm van een sekstrio, partnerruil of seks met vier.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Bi Koppel Achterhoek5 januari 2024 om 18:06

  Lieve stellen van Nederland, paren die van seks genieten, samen met je partner daten is iets wat we iedereen aanraden. Ik hou van mooie mannen en vrouwen en mijn man houdt van leuke mannen en vrouwen en dat opent heel mooie mogelijkheden. Bijna 20 jaar van ons gezamenlijk leven hebben we daar niets mee gedaan, Verspilde tijd! We zijn nu begonnen met samen aan seksdating doen en dat is geweldig! We hebben samen inmiddels twee keer een date gehad met bi mannen en daar hebben we samen van genoten (evenals de heren hihihi). Ons verlanglijstje is nog veel langer. Met een stel, met meer dan 1 man extra, met een bi vrouw, naar de parenclub. Het kan allemaal als je besluit om samen aan seksdating te doen. We verheugen ons er op wat we allemaal in de nabije toekomst gaan doen. Misschien komen we jou daarbij wel tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liefde is... 19 cm22 maart 2024 om 18:18

  Het is lekker als je samen met je vriendin, maar ook met anderen van seks kan genieten. Maar wel altijd in elkaars aanwezigheid. Ik voel me gezegend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan ben je inderdaad gelukkig. Het lijkt mij ook lekker om met een ander paar seks te hebben maar me vriendin houdt de boot een beetje af. Ze zegt dat ze wel naar een parenclub wil maar keurt het telkens af.

   Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.