Personen natrekken op internet voor een date


Twijfel je of je wel een date met iemand aandurft? Of wil je gewoon wat meer weten over de persoon die je via een dating site of dating app hebt ontmoet? Dan kun je hem of haar op internet natrekken. Want is die persoon echt single? En heeft hij echt zo'n topbaan?

Personen natrekken op internet. Bijna iedereen doet het wel eens! Bij veel bedrijven is het een standaard onderdeel van het selecteren van personeel, en van menig mysterieuze buurman worden online de gegevens opgezocht.

En voor je iemand blind gaat daten die je via internet hebt ontmoet is een korte zoekactie op internet ook niet onverstandig. Je wordt er vaak veel wijzer van. En je kunt nog van je date afzien.

De meest simpele manier van iemand natrekken is hem of haar "googelen". Gewoon de naam intikken en je ziet wel wat er van komt. Iemand moet namelijk wel heel erg onder een steen leven als er niets over hem of haar op internet te vinden is. En Google kan het vinden. Vaak levert dit dan ook al heel wat informatie op, maar het kan beter. Hier wat tips.

Voor en achternaam

Een voor en achternaam is minimaal nodig om iemand goed na te kunnen trekken. Probeer hier dus achter te komen. Maar ook als je alleen de nickname BertjeArnhem1975 hebt kan je al een eindje komen. Vaak gebruiken mensen dezelfde naam in hun mailadres en op forums. Dit kan je helpen om personen na te trekken via internet.

Zo kun je Bertje misschien terugvinden op een forum waar vrouwen van lichte zeden besproken worden of komt het mailadres bertjearnhem1975@gmail.com voor op een website waar gestolen producten worden aangeboden. Tijd om Bertje uit je contactenlijst te wissen en om snel van die geplande blind date af te zien.

TIP: Op zoek naar een leuke date via een betrouwbare dating site? In het overzicht met beste datingsites vind je alle goede datingsites op ieder gebied.

Meer gegevens

Personen natrekken via internet is niet moeilijk. Het zoeken gaat natuurlijk beter als je meer gegevens hebt. Want zelfs met de meest ongewone namen blijken er ineens in Nederland wel tientallen verschillende mensen rond te lopen. Voeg dus aan je zoekopdracht in Google extra gegevens toe. De woonplaats van de persoon, zijn werkgever, de naam van zijn/haar broer. Kortom, alles wat je inmiddels te weten bent gekomen via mails, apps en chats.

Combineer de naam met alles wat je verder nog weet (in aparte zoekopdrachten) en je zoekt ineens veel gerichter. Ook voormalige woonplaatsen, vriendinnen en werkgevers kunnen (oudere) informatie opleveren. Zo kun je een heel compleet beeld van iemand krijgen.

Waarschijnlijk heeft de persoon waarmee je mailt, chat of telefoneert wel wat van die informatie gegeven, en soms kun je het anders achterhalen. Goede kans dat BertjeArnhem1975 in Arnhem woont en in 1975 geboren is. Ook kan Google je informatie opleveren waarmee je weer verder kunt combineren.

Personen natrekken via internet is best leuk. Vooral als je van puzzelen houdt.

Personen natrekken via social media

Op internet zijn zoekmachines die specifiek zoeken naar personen. Deze kunnen je veel informatie opleveren als je de naam weet. Bijvoorbeeld Pipl zoekt internationaal in sociale media en websites. En zelf kun je natuurlijk op op veel gebruikte social media sites als Facebook, Twitter en Schoolbank.

En vergeet ook niet om eens wat zoekopdrachten op Google Images los te laten.

Meer tips? Kijk bij de datingtips.

(C) Content=King

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.