Dating als alternatief voor parenclub

Rachel en John bezochten regelmatig een parenclub, maar tegenwoordig zoeken ze hun dates vooral online. Hier hun parenclub ervaringen en ervaringen met online dating.

Parenclub ervaringen

Rachel (27) en John (29) waren vroeger regelmatig in een parenclub te vinden. Tegenwoordig zoeken ze echter contact met leuke stellen via online dating. In dit interview vertellen ze waarom.


Hallo Rachel en John, jullie zijn overgestapt van parenclubs naar het daten met paren via datingsites. Waarom deze stap?

John: We hebben veel plezier en veel spannende geile ervaringen opgedaan in die parenclubs. Onze parenclub ervaringen zijn best goed. Maar toen we het eens via een datingsite voor stellen probeerden beviel ons dat nog veel beter.

Rachel: Het daten beviel zo goed dat we daarna geen parenclub meer bezocht hebben.

Op welk punt wonnen de datingsites het dan van de parenclubs?

John: Op meerdere punten. In parenclubs voelde we ons niet altijd even vrij, en laten we eerlijk zijn. De stellen die je via datingsites ontmoet zijn vaak veel leuker en aantrekkelijker dan bij parenclubs. Daar lopen toch veel paren rond die wat ouder en niet echt aantrekkelijk zijn. 

Bij datingsites op internet geef je aan wat je interessant geeft en je kunt op je gemak uitkiezen met welke stelletjes je contact wil hebben. En meer dan contact alleen, hahaha

Rachel: En het is lekker anoniem. Bij parenclubs waren we altijd bang een bekende tegen te komen. Daardoor werden we toch wat geremd en bezochten we een parenclub die wat verder van huis was dan nodig.

John: Om toch een klant van Rachel te zien rondlopen bij zo'n club.

Rachel: Ja, en dan kan je wel zeggen hij doet daar hetzelfde, maar toch hoeft hij dat toch van mij niet te weten. En voor hetzelfde geld vertelt hij het wel door.

John: Dat was die avond dus een kort bezoek aan de parenclub.

Rachel: Het was geen leuke parenclub ervaring.
Maar de stellen bij de datingsites bevallen jullie dus beter

Rachel: Ja, je komt er veel leuke stellen tegen. Je vind er dezelfde mannen en vrouwen als in de parenclub, maar ook veel mensen die daar nooit komen. Bij parenclubs vind je toch vooral een bepaald slag mensen, en hoewel wij gek zijn op seks en swingen reken ik ons daar niet onder.

John: Er zijn ook veel meer stellen waaruit je kunt kiezen. Bij een avondje parenclub zie je soms echt niets leuks.

Rachel: En dat is dan toch echt een teleurstelling. Je gaat toch naar een parenclub om het leuk met andere mensen te hebben.


Met welke datingsites voor paren dating hebben jullie goede ervaringen?

John: Regio Swingers is een toppertje met heel veel leuke, ook jonge, stellen. Op Novamora is het aanbod aan stellen ietsje minder groot maar leg je wel makkelijk contact. Daar hebben we al veel dates gemaakt. 

Ook via ons profiel op Ondeugend Daten krijgen we veel leuke reacties. De stellen zijn daar niet altijd even aantrekkelijk, maar wat ons niets lijkt wimpelen we gewoon af, er zijn zoveel stellen actief daar, dat je altijd wel met een ander stel een klik hebt. 

En ook via Ondeugend Daten hebben we een paar superspannende dates gehad.

Rachel: En via SDC hadden we laatst ook een coole date. Dat stel was echt bloedgeil!


Naar wat voor stellen gaat jullie voorkeur uit?

John: Ik heb de vrouwen graag onder de dertig, maar Rachel is wat ruimdenkender, hahaha.

Rachel: Een leuke geslaagde kerel met veel ervaring hoe hij een vrouw moet verwennen mag best wat ouder zijn. Gelukkig hebben die mannen op datingsites voor paren vaak een jongere vriendin voor John, haha.

John: Opvallend veel mannen op die swingersites hebben een jonger vriendinnetje. Dat komt dus goed uit.


Rachel: Met die wat oudere vrouw op Ondeugend Daten had je pas anders weinig problemen!

John: Nee, daar had ik een uitzondering voor gemaakt. Boven de 40 en het lichaam van een filmster. Lange blonde haren, stevige grote tieten, en zo geil als boter. Soms moet je principes laten varen, hahaha.


Leeftijd is dus een punt, maar lang niet altijd. En de afstand?

Rachel: Via de websites durven we het wel dichterbij te zoeken. We staan onherkenbaar met ons gezicht op ons profiel, en herkenbare foto's sturen we alleen als we de anderen vertrouwen.

John: En wat heel leuk is. We hebben een vriendschap opgedaan met een leuk jong stel dat nog geen kwartier bij ons vandaan woont. 

Soms zijn Rachel en ik een lekker potje aan het sexen en dat hebben we zin in een kutje en pik extra. Dan bellen we even of ze zin hebben om mee te doen.

Rachel: Dat komt natuurlijk niet altijd uit, maar soms liggen we dan twintig minuten later met z'n vier in bed.


Dus partnerdating is ook goed voor de vriendschappen

Rachel: Ja! Uit lang niet iedere date komt een vriendschap voort, ook niet als je heerlijke seks gehad hebt, maar er ontstaan wel degelijk vriendschappen en er vinden regelmatig vervolguitstapjes plaats.

John: En in verschillende plaatsen in Nederland hebben we nu plekjes om te overnachten.


Waar partnerdating al niet goed voor is! Dank voor dit interview. 


Zie ook

Onderwerp:
De parenclub ervaringen van Rachel en John zijn zeker niet slecht, maar toch kozen deze swingers, voor het alternatief daten via internet. Zelfs in de beste parenclub vind je niet zoveel geschikte andere stellen om seks mee te hebben. De parenclub heeft bij hen dus plaats gemaakt voor online dating.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.