Tips date in Utrecht


Ben je op zoek naar een locatie voor een leuke date in Utrecht. Dan hebben we hier wat tips voor je.

We geven hier tips voor waar je met je date heen kan. Ben je op zoek naar een date met een leuke man of vrouw uit de provincie Utrecht? Schrijf je dan in voor één of meer van de aanbevolen datingsites.

Hieronder vind je tips voor een locatie voor een date in de provincie Utrecht:

Het voordeel van een date in de provincie Utrecht is niet alleen ideaal als je in de provincie woont. Door zijn centrale ligging is Utrecht ook een ideale plaats om af te spreken als hij bijvoorbeeld uit Noord-Holland komt, en zij uit Brabant. Vooral de stad Utrecht is ook nog eens heel goed bereikbaar met de trein.

Maar wat kun je doen in Utrecht? Vooral als je er niet vandaan komt weet je dat niet. Daarom hier wat datingtips voor een date in Utrecht.

De stad Utrecht

Mooie grachten, een oude binnenstad, en veel leuke kroegjes. In Utrecht kun je gerust een dag romantisch doorbrengen (maar vermijdt het overdekte winkelcentrum Hoog Catherijne). Musea zijn er ook volop in Utrecht zoals het Spoorwegmuseum met veel oude treinen.

De stad Amersfoort

Maar de provincie kent nog een mooie oude stad die goed bereikbaar is met auto en trein: Amersfoort. Veel mooi plekjes zoals de muurhuizen die in de oude stadsmuur zijn gebouwd. Tussendoor kun je er gezellig winkelen met je en er zijn diverse musea en gezellige horeca in de oude stad.

Dierenpark Amersfoort

In plaats van voor het centrum van Amersfoort kun je ook kiezen voorde dierentuin, Dierenpark Amersfoort is misschien wel de mooiste dierentuin van Nederland. Het is aan de bosrand gelegen en je hebt er het dinobos met heel veel echte nep-dino's op ware grootte.

Utrechtse Heuvelrug

Liever een boswandeling met je date? Bezoek dan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Met mooie bossen en on-Nederlandse hoogteverschillen.

Kasteel Haarzuilens

Bezoek met je date een romantisch kasteel. Kasteel de Haar in Haarzuilens is zeer geschikt.


De Vecht

Nog zo'n romantische locatie is het riviertje de Vecht, en dan met name tussen Vreeswijk en iets voorbij Breukelen. Huur fietsen of een bootje en geniet van de mooiste huizen langs deze slingerende rivier.

Mooie plaatsen

Of bezoek je liever met je date een leuk klein stadje? Oudewater en Wijk bij Duurstede zijn mooie romantische plaatsjes. Of bezoek het vissersdorp Spakenburg.


Hoe kom je aan een date in Utrecht?

Leuke ideeen opgedaan, maar is er nog één probleem? Je hebt nog geen date! Kijk dan hier voor goede datingsites voor een date in Utrecht.

Zie ook:


Onderwerpen:
Dating Utrecht, date in Utrecht, ideeen leuke date, tips, dates Utrecht.