Daten voor de gezelligheid (met een happy ending)

Interview met een dater, die voor de gezelligheid date. Als deze blind date met een happy ending in bed eindigt is dit heel mooi meegenomen. Lees hier de ervaringen.

daten gezelligheid happy end

Regelmatig interviewen we hier mannen en vrouwen die aan online dating doen over hun ervaringen. Dit maal Herman (42) die date om een gezellige avond te hebben, en als het even kan met een happy ending.


Hoi Herman, hoe ziet jou ideale date er uit?

Je kunt wel zeggen dat daten mijn favoriete vrijetijdsbesteding is. Ik probeer iedere week, liefst op zaterdagavond, een leuke date te scoren voor een gezellige avond. En als het dan klikt dan zet ik dat graag bij één van de twee thuis 's nachts voort. Een date met een happy ending zeg maar.

En vindt zo'n date vaak plaats?

Ik mag niet klagen. Ik heb toch wel bijna wekelijks een date. Niet altijd op zaterdag, ik moet me natuurlijk ook aanpassen aan de agenda van de ander. Maar met een leuke dame kan het op een andere avond of middag ook heel gezellig zijn. En meestal komt van het één ook het ander, en eindigt zo'n date met heerlijke seks.

Herman, nu willen we weten, waar ontmoet je deze gewillige dames!

De meeste kans op een date die voor seks open staat vind je op Ondeugend Daten en Regio Sexcontact

Maar ik heb voorkeur voor eenmalige contacten, en daar iedere week een "verse" date scoren valt niet mee. Daarom ben ik niet alleen op die sites actief maar ook op Lexa en B2.


Maar daar op die laatste sites zitten ze toch niet te wachten op mannen voor één nacht?

Daar sta je van te kijken. Maar je moet de dame inderdaad wel even vinden. Daarom leg ik op die sites veel verschillende contacten. Ik leg heel netjes contact, maak complimentjes en vertel ze de dingen die ze horen willen. 

Vervolgens stuur ik het gesprek heel voorzichtig richting seks. Gaan ze daar niet op in, dan maak ik op een nette manier een einde aan het gesprek, en richt ik mijn pijlen op anderen. 

Reageren ze leuk op een seksuele opmerking dan ga ik voorzichtig verder. Zo kun je aftasten of er de avond na een date nog iets fijns kan gebeuren of dat die dame daar niet voor in is.


Voelen die "ongeschikte" vrouwen zich dan niet gebruikt?

Nee hoor, die merken toch niets als je het subtiel speelt. En vrouwen wijzen toch ook mannen af omdat er "geen klik" is? Als je muzieksmaak fout is of je baan niet interessant, dan wijst een vrouw je ook af. 

Waarom zou ik een vrouw dan niet mogen afwijzen omdat ze niet aan mijn wensen voldoet.

En de "geschikte" vrouwen?

Die hoeven zich ook niet gebruikt te voelen. Want zoals ik al zei, mijn ideale date is vooral gezellig. Lekker eten, lekker wat drinken, en dan leg ik de dames best in de watten. En als de date een happy end krijgt, ja dan wordt de vrouw ook goed verwend!

Ook de dame krijgt een happy ending!

Een date zonder seks is een mislukte date?

Nee dan is het jammer. Ik heb heel gezellige dates gehad, waarbij de dame toch geen prijs op seks stelde. Dat is spijtig, maar dan kan je toch nog een geweldige avond hebben. 

Het is heel wat vervelender als blijkt dat de avond zelf niet zo gezellig is omdat het niet klikt.

Met wat voor vrouwen heb je deze dates?

Ik stel prijs op een gezellig en open karakter. Dan kun je een leuke avond hebben zonder dat je elkaar eerder gezien hebt. 

Een aantrekkelijk uiterlijk is natuurlijk ook wel zo fijn, maar leeftijd interesseert me minder. Er is maar één echt no go, ik ben single en wil ook dat mijn date dat is. 

Niet omdat ik zo principieel ben, maar omdat ik geen trek heb in een date die de hele tijd nerveus om zich heen zit te kijken.

Zou je ooit zo tegen een vaste relatie aan kunnen lopen?

Je moet nooit nooit zeggen. Wie weet heb ik eens een date met een prachtige lieve schoonheid die ik nooit meer wil laten gaan. 

Maar ik zoek dat niet, en ik zal de spanning en gezelligheid van die date-avondjes behoorlijk missen. Want zo'n player als ik nu ben, zo monogaam ben ik in een relatie.

Zie ook:

Onderwerp:
Herman doet aan dating voor de gezelligheid. Voor hem is dating een avondje uit, maar hij vindt het ook leuk als het avondje uit met seks eindigt. Een happy ending zoals hij zelf zegt. Daarom zoekt Herman zijn dates vooral op erotische datingsites. Lees hier zijn ervaringen met dating en over de dating sites waar hij het meest succes heeft. 

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Goed zo Herman, je staat heerlijk relaxed in daten. Je best doen, maar ook zien wat er van komt, en dat accepteren. Zo sta je goed in het leven en raak je niet gefrustreerd van daten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Herman is oud (sorry), maar dit is de manier waarop veel jongeren daten. We zijn niet zo serieus als ouderen. We spreken gewoon af en als het klikt en heel gezellig is wordt het al snel zoenen. Is dat heel lekker dan gaan we naar 1 van de 2 zijn huis of zoeken een rustig plekje op voor seks.

    Je moet gewoon doen wat lekker is. Als het heel goed klikt en de de seks super is dan spreek je nog eens af. En bij diverse van mijn vrienden heeft dat al tot een vaste vriendin geleid. Ik zoek nog even door ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.