Humor bij dating


Kijk eens bij de profielen van dames op datingsite en je zal merken dat vrouwen naast het romantische wijntje bij de open haard en de strandwandeling ook nog iets anders heel belangrijk vinden, namelijk humor bij de man.

Dat sluit aan bij de toon die je in veel artikelen over mannen en relaties in damesbladen leest. Vrouwen willen graag een man die hen doet lachen. Met een gezonde dosis humor kun je de nodige minpunten compenseren. Je bent dan bijvoorbeeld een vrolijke gezellige man met een buikje in plaats van die kerel met die bierbuik.

Dus gebruik humor als goedaardig wapen bij het daten. Begin er al mee in het profiel op de datingsite, gebruik het in de berichtjes waarmee je dames benaderd, en laat je afspraakje eens lachen als het tot een date komt.

Overdrijf het niet

Maar pas op! Overdrijf het niet. Verwerk de humor subtiel in hetgeen je doet. Je profieltekst hoeft geen conference te zijn, en je berichten moeten wel serieus genomen kunnen worden. En een date waarbij de man de hele tijd de vrouw aan het lachen probeert te krijgen ziet de vrouw ook niet als een ideale date. Dan had ze wel met Clown Bassie afgesproken.

Voer dus op je eerste date gewoon serieus een gesprek, maar stop er af en toe wat humor in. Een plotselinge grappige opmerking in een serieus gesprek heeft veel meer effect. Wees wel voorzichtig met zelfspot bij iemand die jou nog niet goed kent. Je kan daarmee het beeld van jezelf naar beneden halen.

Versiertip:

Iedereen heeft een ander gevoel voor humor, en een enkeling helemaal geen (maar die wil niet daten). Probeer subtiel uit te vinden om welk soort humor een vrouw houdt. Melig? Verfijnd? Of juist plat? Telkens in haar ogen de verkeerde grapjes maken draagt niet bij aan het succes van de date.

Meer datingtips

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.