Liegen bij dating


Op datingsite wordt wel eens gejokt. Echt? Ja echt! Je zou het niet verwachten maar niet iedereen is 100% eerlijk in zijn datingprofiel. Gosh!, nooit verwacht he!


Veel voorkomende leugens op een datingsite

  • Foto's bij profielen zijn soms vele jaren oud. Van die krullenbol is dan weinig over, of de zwaartekracht is inmiddels een grote rol gaan spelen waardoor het één en ander aan lichaamsdelen is gaan zakken.
  • Wat er minder mooi aan je lichaam is kun je met Photoshop makkelijk corrigeren, alsof je Robert Schoemacher himself bent. Dat is natuurlijk erg verleidelijk om te doen!
  • Er wordt nog al eens gesjoemeld met de leeftijd. Meestal wordt deze dan naar beneden bijgesteld.
  • Een vrouw op een datingsite is niet altijd een vrouw.
  • Paren zijn aanmerkelijk beter in trek op datingsites dan mannen alleen. Er wordt dus wel eens een vrouw bij verzonnen.
  • Lichamelijke eigenschappen worden nogal eens overdreven. Een paar centimeter of zo, en dan hebben we het niet alleen over de totale lichaamslengte.
  • Mannen willen zich nogal eens romantischer voordoen dan ze zijn. Sorry dames, niet al die mannen houden echt van open haarden, rode wijn en lange strandwandelingen op zondagochtend.
  • Met name mannen willen in een profiel nogal eens vergeten te vermelden dat ze getrouwd zijn. Ze drukken dan per ongeluk op het vakje "single".

Uiteindelijk leiden deze leugentjes om makkelijker tot een date te komen er vaak alleen maar toe dat er geen date komt. De interesse is er misschien wel, maar de dater zit zo verstrikt in zijn leugens dat hij of zij niet meer met goed fatsoen kan afspreken.

Wil je een eerlijke dater? Dat een 60 plusser. Onderzoek heeft uitgewezen dat die vrijwel altijd eerlijk zijn in hun dating profiel.

Onderwerpen
Liegen datingsite, leugens dating site, profiel onwaarheden.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.