Stel zoekt man voor erbij

Susan en Angelo zijn swingers. Dit stel nodigt regelmatig een man in bed uit om samen met Angelo Suzan te verwennen. 

Stel zoekt man voor trio seks

Suzan en Angelo zijn een stel van begin 40. Al bijna 20 jaar gelukkig getrouwd, twee kinderen en een uitstekend seksleven. De laatste paar jaar nodigen ze regelmatig een extra man uit in hun bed. Een interview!


Hallo Suzan, Angelo. Gelukkig samen, wat zoeken jullie dan op datingsites?

A: Geile ervaringen! Niet meer dan dat. Voor de liefde hebben we elkaar. Maar we zijn erg nieuwsgierig, en beleven vaak spannende en opwindende dingen. En Suzan wordt bijzonder graag door twee mannen verwend!

S: Inderdaad, af en toe heb ik dat gewoon nodig! En dan is het heerlijk om op een datingsite wat moois uit te zoeken!

Bij die dates draait het dan helemaal om jou Suzan?

S: ja, Angelo is een echte hetero man. Maar wel één die er dol op is om mij te zien genieten. En die het heel geil vind als hij ziet hoe ik genomen wordt.

A: Een bi man is geen probleem, zolang jij zich maar niet als zodanig gedraagt. Alle aandacht voor Suuz!




Jullie daten niet met stellen en vrouwen?

A: Dat hebben we wel gedaan. En ik vond het een succes. Maar Suuz ziet mij niet graag met een andere vrouw vrijen. En doordat ik een MMV trio ook geweldig vind beperken wij ons nu tot een man voor seks erbij.

Met verschillende mannen of hebben jullie een huisvriend?

A: Nee, we gaan meestal voor vers vlees hahaha. Ook al komen vervolgdates ook voor. Maar via Ondeugend Daten en Regio Swingers kun je makkelijk aan nieuwe contacten komen.

S: En we vinden het reuze spannend om telkens nieuwe mensen op deze manier (en in bed) te leren kennen.

Dat zijn dus jullie favoriete datingsites?

A: Ja op het gebied van casual dating en partnerdating hebben we nog geen andere goede en betrouwbare datingsites kunnen vinden. En Ondeugend Daten en Regio Swingers voldoen prima.


Nog wensen voor de toekomst?

S: Nog veel nieuwe spannende contacten met mannen. En ik heb een fantasie die ik ooit nog wil waarmaken. Een soort reünie waarvoor we dat een groot aantal mannen waarmee we gedate hebben uitnodigen. En dat ik die die avonden helemaal alleen voor mij heb, allemaal!

A: Heerlijk!


Zie ook: 

Kijk ook eens bij onderstaande artikelen over stellen die aan seksdating doen.


Onderwerp:
Kort interview met Suzan en Angelo, een stel dat via dating sites een man voor erbij zoekt. Hoewel de man hetero is heeft het stel regelmatig een trio date met een man. Hier lees je wat het stel in een trio aantrekt aan hoe ze aan mannen voor trio seks komen.

Een reactie posten

6 Reacties

  1. Het verhaal van Angelo en Suzan zou door ons geschreven kunnen zijn! Ook wij zijn overgestapt van het daten met een stel naar daten met een man. En ook mijn man is hetero (bi mannen nodigen wij niet uit). Het was bij ons alleen niet zozeer jaloezie die er voor zorgt dat wij als stel een man zoeken maar de veel meer ontspannen sfeer die er is bij een trio dan bij een partnerruil. Bij partnerruil heb je veel meer mensen die elkaar leuk en aantrekkelijk moeten vinden en je bent veel meer met randzaken bezig. Met een date als stel met een man gaat het er veel meer relaxed (en geil) aan toe.

    Als stel die een man zoekt proberen we wel altijd een man te vinden die het idee van een trio spannend vind en als man ook een stel zoekt. Op datingsites vind je veel mannen die voor seks een vrouw zoeken en dan ook wel genoegen nemen met een stel. Onze voorkeur gaat echter sterk uit naar een man die actief aangeeft een stel te zoeken, een man die een stel zoekt voor een vrouwgericht trio en het geil vind mij samen met mijn man te verwennen. Dan zijn we alle drie gelukkig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bi Koppel Achterhoek5 januari 2024 om 17:53

    We zullen jullie niets opdringen maar juist met een bi man erbij hebben wij goede ervaringen. Wij hebben tot zover twee dates gehad met bi mannen en dat waren prima ervaringen. De eerste man waarmee we een trio hadden was een echte bi man. Deze man beleefde net zo veel plezier aan mij als aan mijn man. Hij wilde alles met mij, en alles met mijn man. Zelfs iets meer (anaal) maar toen ging mijn man in de rem :-)

    Bi man nummer twee ging niet zover en was duidelijk meer in mij dan in mijn man geïnteresseerd. Dat nadeel is vaker. De mannen willen dan met een stel afspreken om het met de vrouw te doen. Hij en mijn man hebben zich wel met hun mond verwend en dat maakte de date voor mijn man ook heel geslaagd. Toch zoeken we nu op de regio swingers site vooral naar een man die 100% bi man is en het net zo als mijnheer nummer 1 net zo graag met mijn man als met mij doet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb heel onverwachts mijn eerste date gehad met een stel dat een man zoekt. Ik gebruik al een tijd de Regioswingers datingsite, maar ik date daar niet met stellen maar met vrouwen. Zo sta ik ook geregistreerd. Toch kreeg ik een chatverzoek van een stel dat een man erbij zocht. Ik heb behoorlijk wat foto's mijn mijn profie staat, ook expliciete foto's, en daar waren ze nogal van onder de indruk. Ik ben best gespierd en groot geschapen dus in krijg wel vaker reactie, maar dan van vrouwen. Maar nu dus van een stel. Ik chatte even met de man van het stel, daarna met de vrouw, en die vroeg me of ik zin had om langs te komen.

    Dat was even verwarring bij mij. Het was na tienen in de avond en ik kon meteen langskomen. Ik had nog nooit serieus gedacht aan seks met een stel en ik ben geen bi man, Maar dat was geen probleem zij de vrouw, haar vriend was ook geen bi man maar hij vond het geil om haar af en toe met een vreemde man te neuken en ook zij genoot als ze geil was (zoals toen) van een tweede man in haar bed. Ze woonden op nog geen 15 kilometer afstand en ze gingen alvast beginnen. Ik kreeg het adres, als ik zin had moest ik maar langskomen.

    Ik moest wel even twijfelen. Niet dat ik geen zin had (integendeel het gesprek en het idee had me enorm opgewonden) maar omdat ik bang was in de maling genomen te worden. Maar uiteindelijk won mijn geilheid het. Ik reed naar het adres.

    Toen ik aanbelde wist ik bijna zeker dat ik voor gek zou staan. Ik had al een smoes klaar (ik zocht een straat en zag licht branden) maar in plaats dat een verbaasd persoon de deur open deed ging deze op een kier. Ik stapte naar binnen en er stond een naakte man in de hal met een half stijve pik. Kom maar snel naar boven zij hij, ze is al warm.

    Ik liep achter hem naar boven naar de slaapkamer waar een naakte vrouw zichzelf op bed aan het bevredigen was. Dat duurde lang zei ze. Lik haar maar zei de man. En nog geen minuut nadat ik binnen was, was ik een naakte vrouw aan het beffen. Haar vriend keek eerst tevreden toe en liet zich na een tijdje door zijn kreunende vriendin pijpen. Kleed je maar uit zei hij toen.

    Toen ik naakt was ruilde we van plek. Ik werd gepijpt en hij likte haar, maar ging al snel over op neuken. Dat ging hard en geil. Hij hield het lang vol maar kwam uiteindelijk met veel kabaal klaar. Hierna was het mijn beurt. Best een uitdaging, want ik wilde niet minder presteren dan hem. Maar het lukt me om haar lang en hard te nemen terwijl hij vanuit een stoel goedkeurend toekeek.

    Nadat ik haar volgespoten had werd ik min of meer bedankt en naar de deur begeleid. Net zo snel als binnengekomen was werd ik weer naar buiten gebracht. In de auto naar huis was ik helemaal in verwarring, het was allemaal zo onverwacht en snel gegaan. En ook onpersoonlijk, maar dat maakt het juist extra geil. Op mijn chatberichten reageren ze na die avond niet meer, en ik denk ook niet dat ze dat nog doen. Ik heb mijn taak volbracht.

    Maar ik heb op Regioswingers wel toegevoegd dat ik beschikbaar ben voor en stel dat een man zoekt. Wat deze ervaring smaakte naar meer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij vinden een man erbij erg lekker. Partnerruil is ook oke, maar een kerel voor seks erbij is heel makkelijk te regelen via de goede datingsites. We zorgen dat we een paar contacten hebben lopen, en als we dan zin in een trio hebben nodigen we een leuke vent uit om samen met mij seks met mijn vriendin te hebben. Er is er altijd wel eentje die dan kan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een stel dat een man zoekt heeft het lastiger dan we vooraf dachten. Je zou denken, al die mannen die een date willen, dat is een makkie om het te realiseren. Maar in de praktijk zijn er veel mannen die afhaken als het concreet lijkt te gaan worden of zelfs op het laatste moment niet durven. Als je als stel een man erbij zoekt lukt dat uiteindelijk wel, maar je moet er wel wat moeite voor doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Praters in plaats van doeners heb je helaas altijd. Niet alleen bij vrouwen en stellen, maar ook bij mannen. Ik zelf zeg nooit nee tegen een stel dat een man erbij zoekt. Ik vind het geil als ze zo vrij zijn samen een man uit te nodigen. Het maakt me dan niet meer uit hoe oud ze zijn of hoe ze er uit zien.

      Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.