Veel interesse in BDSM (bondage en SM) bij dating


De films en boeken van Fifty Shades of Grey (Vijftig tinten grijs) hebben er waarschijnlijk veel mee te maken, maar bondage en sadomasochisme (SM) mogen zich in een grote belangstelling verheugen. Ook op datingsites!

Dat wijst een onderzoekje van C-Date uit. C-Date is internationaal een heel grote datingsite gericht op sexcontacten. C-Date weet dus waarover het praat. De mannen, vrouwen en stellen die via deze sites hun date regelen zijn representatief voor de mensen die via internet sexdates regelen.

Hoe zit het dan met interesse in BDSM (Bondage, Dominantie, en Sado-Masochisme), en de ervaringen daarmee? Dat kun je zien in de onderstaande infographic van C-Date.

relationship facts revealed infographic
Infographic gemaakt door C-date

Op de vraag of mensen wel eens bondage of SM hebben geprobeerd antwoordde 28% positief.  Ze hebben goede ervaringen met BDSM. 13% heeft er wel eens mee geĆ«xperimenteerd en voor 15% maakt het zelfs deel uit van hun seksleven. Zonder een beetje pijn is er voor hen geen goede seks.

Veel anderen dromen nog van seks met SM en bondage, en willen dat graag eens meemaken. Mogelijk via een datingsite als C-Date.

Bij C-Date en andere goede erotische datingsites kun je aangeven of je interesse hebt in BDSM, SM, bondage, dominantie of andere voorkeuren hebt. Het is belangrijk dat de dit goed invult om zo een geschikte sexpartner via internet te vinden waarmee je je dromen en verlangens waar kunt maken.

Tip: Probeer ook eens DateSM. Deze erotische datingsite is helemaal gericht op de wat meer kinky en extreme erotiek zoals SM en bondage.

Zie ook: SM dating tips

Onderwerpen
SM bondage, BDSM ervaringen, BDSM bondage, SM dating, BDSM dating.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.