Veel interesse in BDSM (bondage en SM) bij dating

Bij online dating wordt veel naar BDSM contacten gezocht. Bondage en SM dating is populair op datingsites. De vraag naar BDSM, SM en bondage is groot op erotische datingsites en er zijn speciale BDSM en SM datingsites.


De films en boeken van Fifty Shades of Grey (Vijftig tinten grijs) hebben er waarschijnlijk veel mee te maken, maar bondage en sadomasochisme (SM) mogen zich in een grote belangstelling verheugen. Ook op datingsites!

Dat wijst een onderzoek C-Date uit. C-Date is één van het groeiende aantal datingsites dat is gericht op sexcontacten. Daarbij richt C-Date zich niet specifiek op BDSM, SM, bondage of een fetish, maar zoals hun onderzoek uitwijst zijn wel veel mannen en vrouwen die aan erotisch daten doen op zoek naar dit soort sekscontacten.

C-Date weet dus waarover het praat. De mannen, vrouwen en stellen die via deze sites hun date regelen zijn representatief voor de mensen die via internet sexdates regelen.

Hoe zit het dan met interesse in BDSM (Bondage, Dominantie, en Sado-Masochisme), en de ervaringen daarmee? Dat kun je zien in de onderstaande infographic van C-Date.

relationship facts revealed infographic
Infographic gemaakt door C-date


Ervaringen met BDSM

Op de vraag of mensen wel eens bondage of SM hebben geprobeerd antwoordde 28% positief.  Ze hebben goede ervaringen met BDSM. 13% heeft er wel eens mee geëxperimenteerd en voor 15% maakt SM of bondage zelfs deel uit van hun seksleven. Zonder een beetje pijn is er voor hen geen goede seks.

Veel anderen dromen nog van seks met SM en bondage, en willen dat graag eens meemaken. Mogelijk via een datingsite als C-Date.

Bij C-Date en andere goede erotische datingsites kun je aangeven of je interesse hebt in BDSM, SM, bondage, dominantie of andere voorkeuren hebt. Het is belangrijk dat de dit goed invult om zo een geschikte sexpartner via internet te vinden waarmee je je dromen en verlangens waar kunt maken.

Tip: Probeer ook eens DateSM. Deze erotische datingsite is helemaal gericht op de wat meer kinky en extreme erotiek zoals SM en bondage.

Zie ook: 


Onderwerpen
BDSM staat voor SM en / of bondage. Veel mannen en vrouwen die op een erotische dating site actief zijn hebben interesse in BDSM (SM of / en bondage) of hebben al ervaring in BDSM (SM ervaring en / of bondage ervaring). Hierboven meer informatie over BDSM en de beste dating site voor BDSM, SM of bondage voor vrouwen, mannen en stellen.

(C) Content=King

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.