Veel interesse in BDSM (bondage en SM) bij dating

Bij online dating wordt veel naar BDSM contacten gezocht. Bondage en SM dating is populair op datingsites. De vraag naar BDSM, SM en bondage is groot op erotische datingsites en er zijn speciale BDSM en SM datingsites.


De films en boeken van Fifty Shades of Grey (Vijftig tinten grijs) hebben er waarschijnlijk veel mee te maken, maar bondage en sadomasochisme (SM) mogen zich in een grote belangstelling verheugen. Ook op datingsites!

Dat heeft een onderzoek van C-Date uitgegewezen. C-Date is één van het groeiende aantal datingsites dat is gericht op sexcontacten. Daarbij richt C-Date zich niet specifiek op BDSM, SM, bondage of een fetish, maar zoals hun onderzoek uitwijst zijn wel veel mannen en vrouwen die aan erotisch daten doen op zoek naar dit soort sekscontacten.

C-Date weet dus waarover het praat. De mannen, vrouwen en stellen die via deze sites hun date regelen zijn representatief voor de mensen die via internet sexdates regelen.

Hoe zit het dan met interesse in BDSM (Bondage, Dominantie, en Sado-Masochisme), en de ervaringen daarmee? Dat kun je zien in de onderstaande infographic van C-Date.

relationship facts revealed infographic
Infographic gemaakt door C-date


Ervaringen met BDSM

Op de vraag of mensen wel eens bondage of SM hebben geprobeerd antwoordde 28% positief.  Deze daters hebben goede ervaringen met BDSM. 13% heeft er wel eens mee geëxperimenteerd en voor 15% maakt SM of bondage zelfs deel uit van hun seksleven. Zonder een beetje pijn is er voor hen geen goede seks.

Veel anderen dromen nog van seks met SM en bondage, en willen dat graag eens meemaken. Mogelijk via een datingsite als C-Date.

Bij C-Date en andere goede erotische datingsites kun je aangeven of je interesse hebt in BDSM, SM, bondage, dominantie of andere voorkeuren hebt. Het is belangrijk dat de dit goed invult om zo een geschikte sexpartner via internet te vinden waarmee je je dromen en verlangens waar kunt maken.

Bondage op een date, je moet wel durven

Meer dan een kwart van de C-Date gebruikers heeft dus ervaring met BDSM. Maar uit het onderzoek kon ik niet opmaken welk percentage ook op hun erotische dates aan BDSM doet. Ik denk dat hun BDSM ervaringen lang niet altijd bij een eerste date met een onbekend persoon zijn opgedaan.

Dan heb ik het vooral over het bondage gedeelte. De B in BDSM. Want je moet best wel dapper zijn om je tijdens een eerste date met een onbekend persoon vast te laten binden en je helemaal aan deze onbekende over te leveren.

Want BDSM is heel spannend, maar je kan het ook te spannend maken. Of denk jij daar anders over? Onderaan deze blogpost kun je je eigen BDSM ervaringen posten. 


Zie ook: 


Onderwerpen
BDSM staat voor SM en / of bondage. Veel mannen en vrouwen die op een erotische dating site actief zijn hebben interesse in BDSM (SM of / en bondage) of hebben al ervaring in BDSM (SM ervaring en / of bondage ervaring). Hierboven meer informatie over BDSM en de beste dating site voor BDSM, SM of bondage voor vrouwen, mannen en stellen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik hou heel erg van dominante mannen. Omdat dat ook vaak foute mannen zijn heeft me dat ook veel slechts gebracht, maar in bed kan ik van een dominante man genieten. In bed mag hij me namelijk wel slecht behandelen. Als het sletje dat ik ben. En dan mag hij zich heerlijk op mij uitleven, en dan doe ik wat hij me zegt te doen. Van attributen die pijn doe hou ik niet, maar als hij met ruw beet pakt en hard in me stoot mag ik dat graag intens voelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.