Victoria Milan (review) voor een sexdate of erotisch contact

Lees hier het VictoriaMilan review met een beoordeling van de Victoria Milan dating site voor Nederland en België. Met gratis Victoria Milan inschrijving.

Iedereen kent in Nederland de datingsite Second Love inmiddels wel. Als datingsite voor mensen die al een relatie hebben staat Second Love regelmatig in de publiciteit. Second Love was de eerste datingsite in Nederland die zich zo duidelijk op getrouwde vrouwen en mannen richte.

Maar toch was het idee van zo'n datingsite gericht op buitenechtelijke uitstapjes niet nieuw. In het buitenland was er met het Noorse Victoria Milan al langer zo'n site actief, maar een Nederlandse versie bestond toen nog niet. Inmiddels heeft Victoria Milan echter ook een Nederlandse site en een Belgische site.


Probeer Victoria Milan gratis uit


Wie gebruiken Victoria Milan?

De Victoria Milan datingsite is geheel gericht op mannen en vrouwen met een vaste relatie die een opwindende affaire of een spannend afspraakje zoeken. Het eerste waarnaar bij de inschrijving gevraagd wordt is dan ook (naast je geslacht) je relatiestatus. Je kunt kiezen tussen gehuwd, een ander soort relatie of single. Je kunt je dus als single wel inschrijven, maar daarbij behoor je op deze datingsite tot een minderheid.

De meeste mannen en vrouwen op de datingsite Victoria Milan zijn getrouwd of wonen samen, en vaak zoeken ze iemand in een zelfde (gelijkwaardige) situatie. Als single ben je echter niet  kansloos, want een single minnares of minnaar maakt ontmoetingen voor een getrouwde vrouw of man wel makkelijker.

Inmiddels heeft de datingsite Victoria Milan in Nederland al meer dan 300.000 deelnemers, dat maakt de site naar eigen zegge de nummer één site voor buitenechtelijke affaires.

Veel vrouwen op Victoria Milan

Victoria Milan kun je gerust onder de erotische datingsites scharen. Maar waar dit soort sites vaak een overschot aan mannen heeft is de man / vrouw verhouding op Victoria Milan erg goed. Deze erotische datingsite staat dan ook bekend om zijn hoge vrouwvriendelijkheid, iets wat niet vreemd is omdat deze site ooit in Noorwegen voor en door vrouwen is opgezet.

Een spannende date in het buitenland

Ook voor een buitenechtelijk afspraakje in het buitenland is deze datingsite heel bruikbaar. Internationaal heeft Victoria Milan namelijk meer dan 6 miljoen inschrijvingen! Bij de Victoria Milan inlog kun je een land kiezen. Victoria Milan is inmiddels actief in vrijwel heel Europa, Noord Amerika, Zuid-Afrika, Australië, Japan en delen van Zuid Amerika.

Dit is heel aantrekkelijk voor mensen die bijvoorbeeld buitenlandse zakenreizen maken.


Discreet en anoniem

Bij een datingsite voor gehuwden is het natuurlijk erg belangrijk dat de privacy goed geregeld is. Naar persoonlijke gegevens als je naam, adres en telefoonnummer wordt nergens gevraagd. Wat niet geregistreerd is kan ook niet lekken. Je bent vrij een anonieme gebruikersnaam te kiezen en kan gebruik maken van een eventueel (gratis) anoniem mailadres bij bijvoorbeeld Gmail, Yahoo of Hotmail. Ook bij de Victoria Milan app is de privacy zo goed als mogelijk is geregeld.

In tegenstelling tot op andere datingsites zijn alle geplaatste foto's in eerste instantie altijd onherkenbaar. Pas als jij iemand toegang geeft kan deze de foto zien.

Daarnaast beschikt de datingsite Victoria Milan over meerdere medewerkers die veiligheids-controles uitvoeren, verdachte profielen opsporen en meldingen van gebruikers behandelen. Ook nep-profielen worden intensief bestreden. Het overtreden van de regels wordt meteen afgestraft met een blokkade en een ban op o.a. het IP-adres. Zo weet Victoria Milan de site prima schoon, veilig en vrouwvriendelijk te houden.

Leuk om te vermelden is ook de panic button (paniekknop) van Victoria Milan. Als je op de computer op zoek bent naar een leuke date of met iemand op de site aan het chatten bent en je vrouw, man of collega komt binnen kun je met één klik de site vervangen door een neutrale website.


Gratis dating of betaald?

Als je nog twijfelt of de Victoria Milan datingsite wat voor je is, of als je er alleen eens wil rondneuzen is het goed te weten dat je gratis een kijkje kunt nemen. Je maakt een gebruikersnaam aan en hebt meteen gratis toegang tot de site. Ondanks de privacy-bescherming op deze ondeugende datingsite kun je zo een goed beeld krijgen van de mannen en vrouwen die daar actief zijn. Is deze datingsite voor buitenechtelijke relaties wat voor je? Dan kun je een betaald abonnement overwegen waarmee je tegen een vast maandbedrag onbeperkt kunt chatten, berichtjes kunt sturen e.d. Victoria Milan maakt geen gebruik van credits dus als je eenmaal betaald hebt zijn er verder geen kosten.

Wil je daten, chatten of flirten via de datingsite Victoria Milan dan raden we een betaald abonnement beslist aan. De kosten zijn vergelijkbaar met andere datingsites maar de mogelijkheden erg groot.

Is Victoria Milan betrouwbaar?

Zoals we al schreven doet Victoria Milan er alles aan om je privacy te beschermen. Geen datingsite biedt op dit gebied zoveel zekerheid dan Victoria Milan. Ook maakt deze erotische dating site absoluut geen gebruik van fake-profielen en andere trucs om de gebruiker geld uit de zak te kloppen. Rondkijken op de site is gratis, het geld moet verdiend worden met interessante betaalde opties. Hiervoor betaal je met een vast bedrag per maand, duidelijker kan niet!

Conclusie

Dit zijn de sterke punten en zwakke punten van deze erotische datingsite die naar boven komen in ons Victoria Milan review.

Pluspunten Victoria Milan

  • Zeer goede bescherming van de privacy en andere bescherming.
  • Heel veel inschrijvingen in Nederland en België.
  • Ook de mogelijkheid om internationaal te daten.
  • Goede sfeer op de site en vrouwvriendelijk.


Nadelen Victoria Milan

  • Deze datingsite promoot vreemdgaan.
  • Voor succesvol daten is een betaald abonnement wel aan te raden.


Waardering: 4 uit 5


Het geheim van Victoria Milan

Victoria Milan is een heel bijzondere datingsite onder de erotische datingsites. Deze contactsite is opgezet en wordt beheerd door vrouwen en is gericht op discreet vreemdgaan. Dat is een combinatie die veel mensen als vreemd voorkomt. Maar eigenlijk is het zo gek niet. Voor vreemdgaan is er toch immers (meestal) ook een vrouw nodig?

Opvallend veel dames

Doordat Victoria Milan het heel goed doet bij vrouwen is het percentage vrouwen onder de deelnemers ook bijzonder hoog voor een erotische datingsite. Voor de mannen die via deze site naar een spannende date zoeken is dat natuurlijk ook weer een enorm voordeel. Niets zo frustrerend als dat je als man op een datingsite op zoek gaat naar een leuke vrouw en dan in een hengstenbal terecht komt.

Waarom zoveel vrouwen op Victoria Milan?

En ook voor vrouwen is het een verademing dat ze op deze erotische datingsite serieuze concurrentie heeft. Het is namelijk helemaal niet leuk om overspoeld te worden met berichten van duizenden mannen die naar je gunsten dingen.

Maar er is nog een reden waarom Victoria Milan zoveel dames als "klant" heeft. Vrouwen krijgen een gratis lidmaatschap en dat blijkt veel vrouwen over de streep te trekken. En eenmaal op de datingsite genieten ze er met volle teugen. We adviseren vrouwen wel een foto te uploaden. Dat is namelijk erg belangrijk om veel reacties te krijgen, Concurrentie he!

Ook groot in Nederland en België

Victoria Milan stamt uit Noorwegen, maar inmiddels is de erotische datingsite actief in 20 landen waaronder Nederland en België. Hoewel er natuurlijk ook andere abonnees zijn richt Victoria Milan zich in eerste instantie op getrouwde vrouwen en mannen van boven de 30. Er zijn heel veel Nederlandse vrouwen en mannen actief op deze datingsite.

Victoria Milan is een succes waarvan de meeste andere erotische datingsites alleen maar van kunnen dromen. Dat hebben ze vooral bereikt door een doordacht model, een hoge vrouwvriendelijkheid en een eerlijk manier van handelen.

Schrijf je hierboven in en profiteer van een gratis lidmaatschap bij Victoria Milan!


Referenties

Hieronder vind je de tien meest gebruikte zoekopdrachten van onze gebruikers met betrekking tot deze erotische datingsite:

  1. Victoria milan review
  2. Victoria milan gratis
  3. Victoriamilan
  4. Victoria milan ervaringen
  5. Victoria milan reviews
  6. Victoria milan betrouwbaar
  7. Datingsite victoria milan beoordeling
  8. Victoria milan of second love?
  9. Victoria milan inloggen
  10. Viktoria milan


Het meest kom je over Victoria Milan te weten als je je bovenaan deze pagina voor deze datingsite inschrijft. Je kunt Victoria Milan dan gratis bekijken.


Zie ook: 

2 opmerkingen:

  1. Ik ben een dame van begin 40 die sinds kort weer single is. Daarom ben ik meerdere datingsites aan het uitproberen. Daarbij gaat het wel erotische casual dating want aan een nieuwe relatie ben ik nog niet toe. Zodoende kwam ik op Victoria Milan terecht. Min of meer per ongeluk, want ik zoek geen getrouwde minnaar en veel mannen op Victoria Milan zijn getrouwd. Maar omdat er uitzonderingen zijn en omdat Victoria Milan een heel fijne datingsite is neem ik er nog regelmatig een kijkje. Ik vind het een stijlvolle datingsite en heb leuke gesprekken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Victoria Milan is een datingsite die heel stijlvol overkomt. Mooi design, mooie foto's, mooie vrouwen. Maar in dat laatste zit een probleem. Er staan de nodige fotomodellen op. Lang niet iedere vrouw op Victoria Milan is nep maar als je wat lang de profielen en foto's bladert zie je toch veel verdachte profielen. Met te mooie dames en ook foto's van Nederlandse vrouwen waarbij de omgeving van de foto wel erg Amerikaans aandoet. Kijk zelf maar eens op die site. Maar kijk uit bij het reageren op profielen die er wel erg gelikt uit zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.