Ohello app. Dating-app voor een snelle date


Datingapps worden gebruikt om afspraakjes te maken, maar meer nog voor eindeloos swipen en chatten. Niet iedereen houdt daar van. Sommige daters willen snel ter zake komen. Geen gechat en gedraai, maar zo snel mogelijk een date. Voor hen is er nu de Ohello dating app.

Doel van de Ohello app is een date binnen 45 minuten. Als je de dating-app gebruikt meldt je je aan als je in bent voor een date. Je krijgt dan een overzicht van vrouwen of mannen in de gewenste leeftijdsgroep bij jou in de buurt die ook binnen een uur een date willen. Bij al deze potentiële dates geef je aan of je er wel of niet een date mee wil. Is er een match (beide personen willen een date met elkaar) dan wijst Ohello je een kroeg in de buurt aan waar je over drie kwartier een date hebt.

Spannend, want je hebt elkaar dan nog op geen enkele manier gesproken.

Deze Nederlandse app is onlangs in Amsterdam geïntroduceerd en richt zich in eerste instantie op dates in deze stad. Daarna volgen er meer steden. Studentensteden, want vooral onder studenten is er behoefte aan een dating-app als Ohello.

Hier kun je de Ohello app downloaden voor Android en iOS.

Zie ook: 

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.