Publiek kiest 50PlusMatch als beste datingsite


50PlusMatch heeft wederom een Thuiswinkel Award Publieksprijs in de wacht gesleept. Evenals verleden jaar koos in 2016 het Nederlandse publiek 50PlusMatch als beste datingsite.

50PlusMatch wordt vaker gekozen als beste datingsite. Zo riep bijvoorbeeld het Vara consumentenprogramma Kassa 50PlusMatch ook al uit tot beste datingsite. Helemaal verrassend is deze prijs dus niet.

Maar 50PlusMatch kan blij zij met de Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie Dating. Deze prijs geeft namelijk aan dat de gebruikers van de site heel tevreden zijn met hetgeen 50PlusMatch biedt.

50PlusMatch is dan ook een heel plezierige site om te te gebruiken. Gebruiksvriendelijk en met een fijne sfeer. Geen snufjes die toch nauwelijks gebruikt worden, maar een leuke site om andere mensen te leren kennen. Iets dat de doelgroep, 50 plussers, zeer kan waarderen.

Wat ook bijzonder plezierig aan 50PlusMatch is, is het vrijwel gelijke percentage mannen en vrouwen op de site. 46% is man, 54% is vrouw. Zo'n gelijke verdeling is voor iedereen fijn op een datingsite.

Zie ook: 

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.