Sugar babes zoeken sugar daddies


Vrouwen mogen zich graag door hun date laten verwennen. Een lekker etentje, mooie cadeaus en misschien wel een spannende afronding van de date in een mooi luxe hotel. Vrouwen die hier veel belang in stellen worden sugar babes genoemd, de mannen waarmee ze daten sugar daddies.

Sugar babes en Sugar daddies

Een sugar babe is in de meeste gevallen jong en mooi. Het zijn aantrekkelijke vrouwen die kunnen kiezen uit een groot aantal dates. De sugar daddies zijn vaak een stuk ouder, maar vaak rijk en succesvol. Of in ieder geval gul, want die gulheid stellen de sugar babes op prijs. Een sugar babe wil niet zomaar een date, maar een date waarbij ze in de watten wordt gelegd.

En de sugar daddy doet dat graag. In feite wordt de sugar daddy gebruikt, maar dat weet hij. En hij vindt dat niet erg. De sugar daddy investeert in luxe en aandacht en de sugar babe geeft hem er iets voor terug dat hij graag wil. Haar aandacht, en in veel gevallen ook seks.

Sugar datingsites

Sugar dating (het daten van een sugar babe met sugar daddies) is sterk in opkomst. Niet in de laatste plaats door websites als Suikerarrangement die er voor zorgen dat sugar babes en sugar daddies met elkaar in contact komen. Maar ook omdat de moraal de laatste tijd veranderd. Op sugardating rust geen taboe meer. En het zijn vooral de sugar babes die er tegenwoordig vaak eerlijk voor uitkomen dat ze er een materialistische manier van daten op na houden.Suikerarrangement gif


Sugar mommies en toyboys

In deze geƫmancipeerde tijd zijn het niet alleen de succesvolle oudere mannen die willen genieten, maar ook de succesvolle vrouwen. De sugar daddy kent ook een vrouwelijk variant, de suikertante of sugarmommy. Deze kiest voor een toyboy, een leuke aantrekkelijk jongere man. Of (afhankelijk van haar geaardheid) ook voor een sugar babe. Ook deze dames zijn te vinden op de bovengenoemde datingsite voor suikerarrangementen.

Zie ook: Sugardating tips

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een goede vriend van mij is een echte pro in het bedotten van deze golddiggers. Het is wat dat betreft een oscar waardig acteur. Met zijn vlotte babbel windt hij deze sugar babes om zijn vinger. Hij is absoluut niet rijk maar hij heeft het geluk dat hij van zijn werk een dure Tesla rijdt en veelvuldig in dure hotels overnacht. Dit om klanten te imponeren, maar hij imponeert er ook de sugar babes mee.

    Hij maakt online afspraakjes. Hij versiert ze met zijn praatjes, beloofd hen gouden bergen en met de dollartekens in hun ogen gaat de sugarbabe mee naar zijn hotelkamer. Maar de volgende ochtend verdwijnt hij dan met zijn Tesla richting horizon. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan het hem niet kwalijk nemen. Goudzoekers vinden niet altijd goud.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.