Sugar babes zoeken sugar daddies

Hier geef ik informatie en tips over en voor sugar daddie en sugar babes. Wat is bijvoorbeeld een sugar babe, en hoe vind je sugar babes.


Vrouwen mogen zich graag door hun date laten verwennen. Een lekker etentje, mooie cadeaus en misschien wel een spannende afronding van de date in een mooi luxe hotel. Vrouwen die hier veel belang in stellen en hun dates we van af laten hangen worden sugar babes genoemd. De mannen waarmee ze daten noemen we sugar daddies. Of in het Nederlands een suikeroom.

Sugar babes en Sugar daddies

Een sugar babe is in de meeste gevallen jong en mooi. Het zijn aantrekkelijke vrouwen die kunnen kiezen uit een groot aantal dates. De sugar daddies zijn vaak een stuk ouder, maar vaak rijk en succesvol. Of in ieder geval gul, want die gulheid stellen de sugar babes op prijs. Een sugar babe wil niet zomaar een date, maar een date waarbij ze in de watten wordt gelegd.

En de sugar daddy doet dat graag. In feite wordt het suikeroompje gebruikt, maar dat weet hij. En hij vindt dat niet erg. De sugar daddy investeert in luxe en aandacht en de sugar babe geeft hem er iets voor terug dat hij graag wil. Haar aandacht, en in veel gevallen ook seks. Ook al zijn datingsites die sugar babes in contact brengen met sugar daddes over dat laatste vaak vaag.

Het is voor de sugar babe dan ook geen verplichting om seks te hebben, al stemt de daar vaak wel in toe in ruil voor alle verwennerij.

Sugar datingsites

Sugar dating (het daten van een sugar babe met sugar daddies) is sterk in opkomst. Niet in de laatste plaats door websites als Suikerarrangement die er voor zorgen dat sugar babes en sugar daddies met elkaar in contact komen. Maar ook omdat de moraal de laatste tijd veranderd. 

Op sugardating rust, in tegenstelling tot een paar jaar geleden, geen taboe meer. En het zijn vooral de sugar babes die er tegenwoordig vaak eerlijk voor uitkomen dat ze er een materialistische manier van daten op na houden.

De sugar daddies zijn vaak minder open over hun relatie. Ten eerste omdat mannen het meestal niet fijn vinden dat vrouwen om materialistische redenen met ze daten (en niet omdat het suikeroompje zo aantrekkelijk is), en ten tweede omdat het vaak voorkomt dat de sugar daddy getrouwd is en dus niet te koop kan lopen met zijn sugardate.

Suikerarrangement gif


Sugar mommies en toyboys

In deze geëmancipeerde tijd zijn het niet alleen de succesvolle oudere mannen die willen genieten, maar ook de succesvolle vrouwen. De sugar daddy kent ook een vrouwelijk variant, de suikertante of sugarmommy

De suikertante kiest voor een toyboy, een leuke aantrekkelijk jongere man. Of (afhankelijk van haar geaardheid) ook voor een sugar babe. Ook deze dames zijn te vinden op de bovengenoemde datingsite voor suikerarrangementen.

Hieronder vind je meer van mijn tips voor sugardate dates.

Zie ook: Sugardating tips

Een reactie posten

3 Reacties

  1. Een goede vriend van mij is een echte pro in het bedotten van deze golddiggers. Het is wat dat betreft een oscar waardig acteur. Met zijn vlotte babbel windt hij deze sugar babes om zijn vinger. Hij is absoluut niet rijk maar hij heeft het geluk dat hij van zijn werk een dure Tesla rijdt en veelvuldig in dure hotels overnacht. Dit om klanten te imponeren, maar hij imponeert er ook de sugar babes mee.

    Hij maakt online afspraakjes. Hij versiert ze met zijn praatjes, beloofd hen gouden bergen en met de dollartekens in hun ogen gaat de sugarbabe mee naar zijn hotelkamer. Maar de volgende ochtend verdwijnt hij dan met zijn Tesla richting horizon. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan het hem niet kwalijk nemen. Goudzoekers vinden niet altijd goud.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed verhaal! Nee, ik heb dan ook weinig medelijden met zo'n golddigger, Als je het om iemand leuke te vinden doorslaggevend vind dat diegene rijk is dan verdien je het ook wel een beetje om terug gepakt te worden. Ik kan voor een sugar babe dan ook weinig respect opbrengen. Het is maar een klein stapje verwijderd van de escort girl.

      Verwijderen
  2. Een huisgenootje van me is zo'n sugar babe. Ze heeft een echte sugar daddy. oud, veel geld en getrouwd. Of hij er aantrekkelijk uit ziet weet ik niet, want ze neemt hem gelukkig nooit mee naar ons studentenhuis. Daar zal ze zich ook wel niet gemakkelijk bij voelen hoewel ze wel verder happy is bij die verhouding. In ieder geval krijgt ze als sugar baby veel mooie cadeaus en leuke uitjes. Maar ik zou het niets vinden. Ik vind wel dat je jezelf zo naar beneden haalt.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.