Stel zoekt: Samen en apart daten met stel, vrouw of man

Interview met een stel dat aan swingen doet. Dit koppel date niet alleen samen maar de man en vrouw maken ook apart van elkaar seksafspraakjes met anderen.


Jacob (M, 49) en Sam (V, 42) zijn een ruimdenkend stel dat al enkele jaren terug het daten met stellen heeft ontdekt. Sinds enige tijd daten ze ook los van elkaar. Lees hier een verslag van het gesprek dat ik met hen had.

Hallo Jacob en Sam, jullie daten dus los van elkaar. Waarom die keuze? 

J: Echt een keuze is dat niet. Zoals de meeste swingende stellen zijn we begonnen met het daten met andere duo's.

S. En dat was heel leuk, maar we merkten toch dat we ons niet helemaal lieten gaan.

J. Dan was ik heerlijk een vrouw aan het neuken, maar ik hield me dan toch in. Durfde dan niet helemaal los te gaan omdat Sam er ook bij was, en omdat het er dan bij haar wat minder ruig aan toe ging.

S: En ik was altijd wat terughouden met het maken aan complimentjes aan de man. Bijvoorbeeld dat hij een lekkere pik heeft of dat hij zo superlekker neukt. Ik was dan altijd bang Jacob jaloers te maken.

J: Dus toen hebben we de stap gemaakt om toch maar in aparte kamers met een stel seks te hebben, en dat bleek een uitkomst!


Was je niet met je gedachte bij wat de ander aan het doen zou kunnen zijn?

S: We hadden inmiddels al wat dates achter de rug, dus we stonden daar niet meer zo onwennig in.

J: En we konden ons veel beter laten gaan.

S: Ik durfde me veel meer te geven en los te gaan.

J: Alsof ik het niet hoorde als ze luidruchtig klaarkwam elders in huis.

S: Toch was het anders!

J: Apart van elkaar in een ander huis hebben we toen ook gedaan, maar er zijn maar weinig stellen zoals wij die dat aandurven.

S: Maar toen was de stap naar helemaal los van elkaar daten niet groot meer.
Jullie gaan dan los van elkaar op zoek naar een date?

S: Ja we zoeken op de datingsites zelf naar leuke bedpartners. Maak we kijken ook wel met elkaar mee hoor. Ik wil altijd wel even weten met wie Jacob het bed in duikt, en ik help hem ook mee kiezen, hahaha.

J: En we kunnen de ander ook een no-go geven. Ik heb dat bij Sam wel een paar keer gedaan. Bij kerels waar ik echt geen goed gevoel had.

S: En ik een keer bij Jacob. Die vrouw was volgens mij zwaar borderline.

J: Fok ja, en dat was me toch een lekker wijf!

S: Never stick your dick in grazy!


Via welke datingsites daten jullie?

J: Op Ondeugend Daten zitten heel veel stellen. Maar ook alleengaande vrouwen en mannen. Die site gebruiken we dus nog steeds heel veel. En SF Dating is voor mij erg interessant omdat daar heel veel single vrouwen op zitten.

S: Voor mij is Novamora het meest geschikt. Veel leuke mannen daar en een goede nette site. Ook voor dating met stellen gebruikte we die veel?


Geen dating meer met stellen voor jullie?
S: Alleen als ze apart willen daten. En we zoeken ook niet naar stellen, maar soms worden we benaderd. En als ze leuk zijn...

J: Voor mannen is daten met een stel altijd makkelijker te regelen dan met een single stel. Maar ik vraag altijd meteen of ze ook apart daten. En op Novamora en Ondeugend daten zitten veel stellen die daar voor in zijn.


Doen jullie die dates gelijktijdig met elkaar?

S: Haha, ja eerst wel. Toen moest ik er niet aan denken dat Jacob een vrouw lag te wippen terwijl ik alleen thuis zat. Maar dat gevoel was nu na twee dates los van elkaar al over.

J: En als je helemaal vrij bent om te daten is het zo veel makkelijker te plannen.

S: We zijn nu zelfs al zo ver dat Jacob met de kinderen op stap gaat zodat ik het bed vrij heb voor een seksvriendje.

J: Dan loop ik in de dierentuin terwijl ik weet dat Sam een grote beurt krijgt, hahaha.

S: En omgekeerd doen we het natuurlijk ook. En ik vind het verbazend geil om te weten waar Jacob mee bezig is terwijl ik met de kids in de bioscoop zit.


Dank voor dit eerlijke interview Sam en Jacob, en veel date-genot!

Zie ook

Onderwerp:
Interview met een stel swingers dat zowel samen als stel, als apart van elkaar seksdates heeft. Eerst alleen daten met stellen, later ook seksdates met singles. Wat zijn hun ervaringen met dating? En via welke dating sites komen ze aan hun seksdates? Lees hier hun ervaringen en tips.


Wat is jouw mening, of jouw ervaring?

Sam en Jacob vertelde mij hun ervaringen en visie over het daten met aan ander stel. Dit koppel heeft geen problemen om los van elkaar te daten. Maar we horen van andere koppels heel andere verhalen. Niet ieder koppel ziet het namelijk zitten om elkaars zicht seks te hebben met anderen. Jaloezie, maar ook veiligheid spelen daarbij een grote rol.

Hoe kijk jij aan tegen partnerruil en andere vormen van seks met anderen die je als man en vrouw in een relatie hebt? Vind je het prima als het buiten je gezichtsveld gebeurt? Vind je dat een nare gedachte? Of vind je het juist enorm geil om te zien dat je partner met een ander seks heeft?

Hier onder kun je je mening, maar ook vragen, je ervaringen en andere reacties posten.

Een reactie posten

7 Reacties

 1. Wij houden van swingen, maar daten is wel iets dat we altijd samen doen. Apart daten is een no go en als we seks hebben met een stel doen we dat in 1 kamer. Soms nodigen we als stel voor mijn vrouw alleen een man uit maar dan ben ik er altijd bij. Dat is niet omdat we elkaar niet vertrouwen maar omdat we als stel daten. Daten met een stel, vrouw of man is iets voor ons samen. Noem het een gezamenlijke hobby ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mee eens Swingers Betuwe! Swingen doe je samen. Mijn partner is het vrij om het te doen met wie ze wil maar wel met mij er bij. Ook als we samen met een stel daten dan doen we dat in 1 ruimte in elkaars aanwezigheid. Sommige stellen willen dan liever in 2 aparte kamers of zelfs 2 aparte huizen maar bij ons is het juist een belangrijk deel dat wij onze partner ook met het andere stel seks zien hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal bekennen, ik vind het reuze geil als ik een andere man mijn vriendin zie neuken. Gelukkig passen mijn vriendin en ik goed bij elkaar, en vind ze een avontuurtje met een vreemde kerel ook heerlijk.

  Wij doen dus graag aan seks met vreemden, maar niet aan seks los van elkaar. Dat is prima, want mijn vriendin vind seks met een andere man opwindend maar hoeft daarvoor niet vreemd te gaan. We nodigen de mannen gewoon samen uit.

  Meestal via een dating site maar het kan ook spontaan gebeuren. Mijn vriendin is een lekkere vrouw die best seks uitstraalt. We hebben daardoor snel en makkelijk contact met mannen. Die reageren nogal eens verbaasd als mijn vriendin in mijn aanwezigheid met ze gaat flirten, en daar best ver in gaat.

  Soms worden ze ongemakkelijk, soms gaan ze er in mee. En die laatste zijn natuurlijk het leukst. Op de datingsites kunnen we het plannen, dan nodigen we een man of koppel uit als de kinderen niet thuis zijn. Maar bij de meer spontane flirt acties is het vaak lastiger. Soms slaat het flirten aan en gaan we met een man mee naar huis. Dat is ideaal want dan hebben die man en ik uitgebreide lekkere seks met mijn vriendin. Soms zit het minder mee, en dan krijgt mijn vriendin van die kerel een snelle beurt in de auto. Maar ook dat vindt zij lekker en ik vind het geil om te zien. Thuis maken we er dan nog samen een wat uitgebreider feestje van.

  Maar om op de vraag terug te komen. Apart seks doen we nooit. Wij zijn een stel en als we seks met anderen hebben is dat in elkaars aanwezigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liefde is ... 19 cm22 maart 2024 om 17:52

  Seks met een ander stel doen wij altijd samen. Ik kan me zelfs niet voorstellen is hoe het in aparte kamers te doen. Het is juist een belangrijk onderdeel van de opwinding om haar ook lekker bezig te zien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal mee eens! Bovendien denk ik dat ik de hele tijd zou liggen luisteren wat er in de andere kamer gebeurd en me niet zou kunnen concentreren op waar ik mee bezig ben. Hoe lekker dat ook is hahaha.

   Verwijderen
 5. Liefde is samen delen22 mei 2024 om 13:43

  Wat swingen en partnerruil voor ons nou juist zo leuk maakt is dat we samen ondeugend doen. Het is ons geheim samen en iets dat we samen beleven, en waarvan verder niemand in onze dagelijkse omgeving af weet. Als we dit apart van elkaar zouden doen dan zo het alleen maar geoorloofd vreemd gaan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn vriend en ik zijn een stel dat heel vrij is in daten. Wij zoeken dates met zowel andere stellen als single mannen en vrouwen. Het geslacht van de date die we zoeken maakt ons niet zo uit. We zoeken mensen waarmee we een heerlijk geil samenzijn kunnen hebben en lekkere seks met 3 of 4 kunnen hebben.

  Maar altijd daten we als stel samen en altijd hebben we de seks in elkaars aanwezigheid. We genieten met elkaar. Als we een ander stel zoeken we altijd een stel dat met vier één bed wil delen. Van partnerruil in de vorm van beide gelegenheidsparen apart van elkaar in een bed vinden wij een afknapper. We houden bij swingen van spaghettiseks waarbij we heerlijk met 3 of 4 door elkaar krioelen. Als stel apart daten is niets voor ons.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.