Stel zoekt: Samen en apart daten met stel, vrouw of man

Interview met een stel dat aan swingen doet. Dit koppel date niet alleen samen maar de man en vrouw maken ook apart van elkaar seksafspraakjes met anderen.


Jacob (M, 49) en Sam (V, 42) zijn een ruimdenkend stel dat al enkele jaren terug het daten met stellen heeft ontdekt. Sinds enige tijd daten ze ook los van elkaar. Lees hier een interview met hen.

Hallo Jacob en Sam, jullie daten dus los van elkaar. Waarom die keuze? 

J: Echt een keuze is dat niet. Zoals de meeste swingende stellen zijn we begonnen met het daten met andere duo's.

S. En dat was heel leuk, maar we merkten toch dat we ons niet helemaal lieten gaan.

J. Dan was ik heerlijk een vrouw aan het neuken, maar ik hield me dan toch in. Durfde dan niet helemaal los te gaan omdat Sam er ook bij was, en omdat het er dan bij haar wat minder ruig aan toe ging.

S: En ik was altijd wat terughouden met het maken aan complimentjes aan de man. Bijvoorbeeld dat hij een lekkere pik heeft of dat hij zo superlekker neukt. Ik was dan altijd bang Jacob jaloers te maken.

J: Dus toen hebben we de stap gemaakt om toch maar in aparte kamers met een stel seks te hebben, en dat bleek een uitkomst!


Was je niet met je gedachte bij wat de ander aan het doen zou kunnen zijn?

S: We hadden inmiddels al wat dates achter de rug, dus we stonden daar niet meer zo onwennig in.

J: En we konden ons veel beter laten gaan.

S: Ik durfde me veel meer te geven en los te gaan.

J: Alsof ik het niet hoorde als ze luidruchtig klaarkwam elders in huis.

S: Toch was het anders!

J: Apart van elkaar in een ander huis hebben we toen ook gedaan, maar er zijn maar weinig stellen zoals wij die dat aandurven.

S: Maar toen was de stap naar helemaal los van elkaar daten niet groot meer.
Jullie gaan dan los van elkaar op zoek naar een date?

S: Ja we zoeken op de datingsites zelf naar leuke bedpartners. Maak we kijken ook wel met elkaar mee hoor. Ik wil altijd wel even weten met wie Jacob het bed in duikt, en ik help hem ook mee kiezen, hahaha.

J: En we kunnen de ander ook een no-go geven. Ik heb dat bij Sam wel een paar keer gedaan. Bij kerels waar ik echt geen goed gevoel had.

S: En ik een keer bij Jacob. Die vrouw was volgens mij zwaar borderline.

J: Fok ja, en dat was me toch een lekker wijf!

S: Never stick your dick in grazy!


Via welke datingsites daten jullie?

J: Op Ondeugend Daten zitten heel veel stellen. Maar ook alleengaande vrouwen en mannen. Die site gebruiken we dus nog steeds heel veel. En SF Dating is voor mij erg interessant omdat daar heel veel single vrouwen op zitten.

S: Voor mij is Novamora het meest geschikt. Veel leuke mannen daar en een goede nette site. Ook voor dating met stellen gebruikte we die veel?


Geen dating meer met stellen voor jullie?
S: Alleen als ze apart willen daten. En we zoeken ook niet naar stellen, maar soms worden we benaderd. En als ze leuk zijn...

J: Voor mannen is daten met een stel altijd makkelijker te regelen dan met een single stel. Maar ik vraag altijd meteen of ze ook apart daten. En op Novamora en Ondeugend daten zitten veel stellen die daar voor in zijn.


Doen jullie die dates gelijktijdig met elkaar?

S: Haha, ja eerst wel. Toen moest ik er niet aan denken dat Jacob een vrouw lag te wippen terwijl ik alleen thuis zat. Maar dat gevoel was nu na twee dates los van elkaar al over.

J: En als je helemaal vrij bent om te daten is het zo veel makkelijker te plannen.

S: We zijn nu zelfs al zo ver dat Jacob met de kinderen op stap gaat zodat ik het bed vrij heb voor een seksvriendje.

J: Dan loop ik in de dierentuin terwijl ik weet dat Sam een grote beurt krijgt, hahaha.

S: En omgekeerd doen we het natuurlijk ook. En ik vind het verbazend geil om te weten waar Jacob mee bezig is terwijl ik met de kids in de bioscoop zit.


Dank voor dit eerlijke interview Sam en Jacob, en veel date-genot!

Zie ook

Onderwerp:
Interview met een stel swingers dat zowel samen als stel, als apart van elkaar seksdates heeft. Eerst alleen daten met stellen, later ook seksdates met singles. Wat zijn hun ervaringen met dating? En via welke dating sites komen ze aan hun seksdates? Lees hier hun ervaringen en tips.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.