Beste dating sites 50 plus

Ik heb hier een overzicht van de beste dating sites voor 50 plus mannen en vrouwen. Met de mogelijkheid deze datingsites gratis te proberen.

beste dating 50 plus

Boven de 50 is je liefdesleven en seksleven nog lang niet voorbij, maar toch voelen 50 plussers zich vaak niet meer thuis op veel datingsites. Dat is de reden waarom er speciale dating sites voor 50 plus zijn opgezet. Hieronder vind je de beste datingsites voor 50 plussers.

Dit zijn mijn aanraders. Voor alle onderstaande 50 plus dating sites kun je je gratis inschrijven via de genoemde link.

50Plus Match

50PlusMatch is een 50 plus datingsite die meermalen bij de Webwinkel Awards door het publiek is uitgeroepen tot de beste datingsite van Nederland, Ook Vara Kassa vond 50PlusMatch bij een test het beste dat Nederland op datinggebied te bieden heeft. Dan moet je als datingsite heel wat in je mars hebben!

50PlusMatch (Vijftig Plus Match) is dan ook een heel goede datingsite voor 50 plus mannen en vrouwen. Deze dating site is helemaal afgestemd op de wat oudere doelgroep met een leuke relaxte sfeer. Je vindt op deze 50plus datingsite geen overbodige toestanden en een heel goede geslachtsverdeling van 46% man en 54% vrouw.


Seniorengeluk

Er is geen gebrek aan goede datingsites gericht op 50 plussers. Seniorengeluk is er ook zo'n datingsite voor "senioren". Seniorengeluk is onderdeel van Safe Dating Networks en gebruikt dezelfde gebruikersomgeving als hun andere datingsites.

De opzet van Seniorengeluk is dan ook niet specifiek op 50 plussers gericht, maar dit is niet echt een nadeel omdat de gebruikte interface erg duidelijk is en heel veel mogelijkheden kent. Zo zijn er zeer goede chatmogelijkheden en andere manieren om met de gebruikers en gebruiksters van Seniorengeluk in contact te komen.


50Plus Dating

Nog zo'n goede datingsite voor 50 plus vrouwen en mannen! Ook op 50Plus Dating is er een goede verdeling van mannen en vrouwen. De verhouding ligt ongeveer gelijk. Deze bijna optimale verhouding verhoogt de kans op een leuke date natuurlijk enorm.

De datingsite 50Plus Dating is voor vrouwen en mannen boven de 50 een perfecte site om contact te maken met andere 50 plussers. Voor vriendschap of voor een relatie. En ook 50Plus Dating kun je gratis uitproberen zodat je in alle rust kan bepalen of je betalend lid wilt worden voor meer mogelijkheden.


OurTime

Je mag dan wel boven de vijftig zijn, maar voelt je niet zo. Dan is OurTime jouw datingsite. OurTime is een datingsite voor jonge 50 plussers. Mannen en vrouwen van boven de 50 jaar die jong(er) van hart zijn.

OutTime is een prima 50 plus dating site voor wie zich eigenlijk te jong voelt (en te jong is!) voor senioren dating maar die wel met leeftijdsgenoten willen daten. Op OurTime ontmoet je vijftig plussers die net zo in het leven staan als jij.

Op OurTime zijn vooral vijftigers actief.


50 Plus Relatie

Nog een goede datingsite voor wat oudere jongeren. Bij 50 Plus Relatie (50PlusRelatie) mag je je inschrijven als je minimaal 40 jaar oud bent. Je mag hier (ondanks de naam) dus ook wat jonger dan 50 zijn.

50 Plus Relatie is een goede eerlijke datingsite voor boven de 50 waarbij de profielen zowel softwarematig als handmatig gecontroleerd worden om misbruik tegen te gaan en om een veilige date te bevorderen. Er zijn veel leuke singles (zowel vrouwen als mannen) bij deze datingsite ingeschreven.

50Liefde

50Liefde is een heel goed en professioneel opgezette datingsites die 50 plus mannen en 50 plus vrouwen met elkaar in contact brengt. 50Liefde richt zich op serieuze, wat oudere, singles die op zoek zijn naar een date, de liefde, een relatie, maar ook alleen vriendschap.

50Liefde geeft goede partnervoorstellen, biedt goede zoekmogelijkheden en kan ook "maatwerk" leveren via selecties en notificaties. Daarnaast biedt 50Liefde een veilige dating omgeving met veel controle om ongewenst gebruik te weren.

50Liefde beschikt over zowel een Nederlandse als een Belgische datingsite.


50Plus Partner (erotisch)

Door het woord "partner" in de naam verwacht je het niet maar 50 Plus Partner is heel seksgericht. Ook 50 Plussers houden van seks en 50Plus Partner brengt naar seks zoekende 50 plussers met elkaar in contact. Dit is een site voor sexdating 50 plus.

Veel 50 plussers zijn gescheiden of zijn al heel lang single (en aan hun vrijheid gewend) en hebben daarom vaak helemaal niet zo veel behoefte aan een relatie, maar wel aan seks. 50Plus Partner is een heel goede datingsite voor 50 plussers die in de eerste plaats seks zoeken.


Zie ook: 


Onderwerp:
Hier vind je de beste dating sites voor 50+ contacten. Dit vind ik goede datingsites voor een 50 plus vrouw of man. Voor een relatie voor 50 plussers of voor vijftig plus seks. Met de mogelijkheid deze beste dating sites voor een 50 plusser gratis te proberen.

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Heren, pas maar op op 50 Plus Partner, daar zijn de dames wel erg warmbloedig :-)
  Vooral als je last hebt van je rikketik.
  Laat ik het met respect voor de vrouwen zo zeggen, als je een keurige levenspartner zoekt, dan kan je beter voor één van de andere genoemde 5- plus dating sites kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb goede ervaringen met Senioren Geluk. Omdat ik senioren al snel combineer met 80+ en ik zelf net 60+ ben heb ik flink getwijfeld. Gelukkig kon ik datingsite gratis proberen. En toen bleek dat toch wel wat voor mij. De leeftijd is lager dan je zou verwachten, met veel mannen en vrouwen van mijn leeftijd, maar ook in de leeftijd van 40 tot 60.

  Ik ben hier duidelijk meer op mijn plek dan op de datingsites waarop de gemiddelde leeftijd in de 30 is. IK vind de sfeer ook vriendelijk en ik wordt niet als een oude knar aangekeken.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.